JonaFR

214

Laatste reacties

De joden in 2013 deden het ook met 10 achterstand. Blijven hopen mag altijd
Hoor je zelf pik. DtK vertrekken? die man levert goud werk... Je gelooft toch zelf niet dat ze de scouting op zij hebben gezet omdat rutger dat zegt 😂 Die heeft er ook vaak naast gezeten, hij is gewoon boos dat hij geen gouden informatie meer krijgt sinds arnesen weg is. Dit zal me vast wel een ban opleveren omdat ik tegen hem in ga hier, maar dat boeit me niks.
Omdat rutger dat zegt? 😂 Ja man. Laten ze de gouden greep die feyenoord heeft gebracht waar ze nu staan lekker negeren. Goed plan!
Wat mistte ik vandaag een type orrie. 1 die schijt heeft aan heel dat PSV en met 1 pass een hele linie kon open breken. Elke wedstrijd krijg je kans na kans na kans na kans na kans na kans na kans na kans en presteer je het als feyenoord zijnde om NIET te scoren. De tegenstander krijgt 1 kans en meteen hangen. Het word tijd dat die gasten elkaar eens flink aan spreken op individuele fouten waar een doelpunt uit komt, lutsha held van zuid maar maakt al weken fout na fout. 2 keer een achterlijke bal acht...
Opzich heeft hij best een prima baan bij dordrecht? maakt alle lijntjes naar feyenoord toe en heeft daar ook iets van zeggenschap. Hij kon ook naar ado maar dat heeft hij afgewezen. Als het echt allemaal zo negatief was dan had hij feyenoord wel helemaal achter zich gelaten.
Pusic was bij lazio thuis ook al weg. Bij twente waren ze gewoon op en hadden ze er (leek het) geen zin in en dachten de wedstrijd wel op 50 procent te winnen. Gister hebben we 27 keer op doel geschoten. Dat santi dan die 1e bal (die hij normaal tussen de palen heeft) op de keeper schiet en een penalty op z'n panenka's neemt dat heeft niets met pusic te maken.... Gister kwam de prime neuer gewoon ff naar boven bij die keeper van RKC, anders win je gewoon met 1-5 / 1-6
Jammer maar het zij zo. RvC is niet zo heel spannend toch.
Joh alsof er ook maar 0 gebruik van de scouting gebruik gemaakt is. Feyenoord heeft zelf aangegeven dat de scouting al langer bezig is geweest met luka. Volgens mij gaan de zaken vooralsnog gewoon prima toch ? of hebben we reden tot klagen, paniek, en of janken ? DtK is capabel genoeg om de scouting niet links te laten liggen.
Het boeit niemand hier wat jij vind. Je hebt er zo te lezen geen verstand van en gaat er heilig vanuit dat dit door "fans" word gemaakt 😂
Wat verwacht je ook met een ** italiaan als VAR. Sinds wanneer is dat mogelijk?
Ja dat was bij ons ook. Maar die Italiaanse puta var liet de scheids komen.
Eerst tegen Atletico in extremis nu Celtic. Wat een geluk weer deze nazi Italianen.
Officieel is het wel een hattrick. Het gaat over de hele wedstrijd niet om 1 helft....
En nogmaals: wat een nerd
Onze ? Je eigen club doet niks😂 ****** ****
Hij liet m niet lopen. Was gewoon te laat, dat doelpunt was meerdere jongens aan te rekenen
Hartman ? Wat de ****** heb jij op dan
Ga een potje janken over een spits joh. Niemand weet toch op voorhand dat die jap iets aan zn spier gaat krijgen, paixao in de spits en het probleem is opgelost... Maar goed om te weten dat je zonder spits 4e word. Jij bent vast de jongere versie van Aad en valentijn
****** interlands
Ja heel leuk, maar die hele competitie stelt geen reet voor. En ik zie trauner met zn kinderen niet naar Turkije verhuizen. Wieffer hetzelfde, gaat nu cl spelen met ons. En buiten dat vraagt Feyenoord gerust 30 miljoen voor mats, wat die Turken nooit gaan en willen betalen. Lekker belangrijk dus of ze meer salaris te bieden hebben.
hoop bla bla bla. Hang dit op in de kleedkamer bij feyenoord en speel ze morgen gewoon helemaal weg met 0-3. Lekker degraderen.