JonaFR1908

JonaFR1908

341

Laatste reacties

Dan ben jij wellicht degene die blind is..
Ik sta aan jouw zijde, ik identificeer me TOTAAL niet met dit stuk van onze achterban.
Heeft niks met woke te maken. Een aardig deel van de meest fanatieke Feyenoorders hangt extreem-rechts gedachtegoed aan en alles wat ook maar enigszins linkser van dat gedachtegoed zit wordt 'woke' genoemd.
Zilveren medaille vanwege onbetrouwbare bron of onbevestigd bericht uit eigen bron?
Ff geduld hebben en in Januari hierheen komen 😜
Je hebt daar veel hotels die niet erg hoog zijn, en rondom het zwembad enorm veel ruimte hebben. Zal wel zo’n soort hotel zijn vermoed ik
Mooi dat we als Feyenoord ook op dit podium kunnen roeren
Vergeet de eerste wedstrijden van Santi niet. Mensen riepen al dat ie niks kon met een bal. Net zoals Santi zal óók Ueda aanpassingstijd nodig hebben, maar hij bekroont z’n werk met een heerlijke goal vandaag.
Die halen naar verwachting nog een CV las ik (wel nodig ook tho)
Niet voor Feyenoord iig. Hij heeft na Feyenoord nog bij Club Brugge én Hellas Verona gezeten voordat hij naar Fiorentina ging. Zo werken die doorverkooppercentages niet 😝
En Sauer en Zechiël worden officieel Feyenoord 1 spelers 😎
Volgens Slot zijn we klaar los van 1 a 2 spelers uitgaand
Daar staat dat hij bij Leeds blijft
Moeten gewoon voor plek 1 gaan, niks hopen op plek 2. We hebben de selectie grotendeels in tact gehouden en versterkt. Tuurlijk had ook ik nog 1 of 2 topaankopen gezien, maar die portemonnee hebben we niet. We hebben echter wél een goed basis team met een, naar mijn mening, veel sterker team daar achter (wat echt wennen is voor ons). Nu is het aan Slot om hier weer zo’n sterke voetbalmachine van te maken als vorig jaar, en vooral op het middenveld stappen te maken.
Of Madueke?
Mason Greenwood waarsch voor €0 naar Lazio met een jaarsalaris van 700k. Was ook een haalbare deal voor Feyenoord geweest
Geen deel van 😂 Maar: FTM had het al uitgesloten ergens gisteren in de comments, en heb ook zelf contact gezocht met een Gremio insider (journalist) die me hetzelfde kon vertellen.
*Van Sas natuurlijk 😂
Ik verwacht inkomend eigenlijk niks meer, los van Van der Sas. Al had ik graag nog een kwalitatieve nummer 8 of goede rechtsbuiten gezien. Maar helaas is onze portemonnee nog niet zo goed gevuld als die van 020 en de lampen.
Uitgesloten helaas
Komt helaas niet
Op zich mooie transferperiode, thanks voor alle nieuwtjes FTM! Dit is de selectie waar we het mee gaan doen 💪