Josef

421

Laatste reacties

Terecht punt. Maar ook een dilemma. Justin is gewoon veel te vaak geblesseerd. Timon heeft een contract tot 2025. Kan je dus gewoon aan zijn contract houden of een jaartje extra aanbieden. Kwaliteit moet altijd voorop staan en op dit moment is Wellenreuther wat mij betreft eerste keeper, ook komend seizoen.
Om te beginnen allemaal gefeliciteerd met toch een hele mooie prijs! Het was niet hoogstaand maar dat hoeft ook niet, als je maar wint! Het NEC publiek vond ik vandaag wel grote klasse. Die maakten echt meer geluid dan ons. Voor volgend seizoen kunnen we niet meer om Timon heen. Die jongen moet gewoon de eerste keeper worden. Zorgwekkend blijf ik toch de aankopen Zerrouki, Ivanusec en Ueda vinden. Dat vind ik vooralsnog geen versterkingen.
Heel leuk allemaal. Een incompetente stadion directie wordt hiermee geholpen om de schulden beheersbaar te maken. Maar wat schiet de voetbalclub Feyenoord hiermee op? Het plan was er om het stadion te kopen toch? Die noodzaak zal voor het stadion nu niet zo groot meer zijn. Het lijkt er een beetje op dat twee partijen tot elkaar zijn veroordeeld maar vooral stadion Feyenoord hier van profiteert.
Rotterdam, de stad van moderne en iconische gebouwen, maar inmiddels ook de stad die te beroerd is om een stadion met goede voorzieningen te realiseren of hier aan wil bijdragen. Grote concerten van echte internationale artiesten horen in de Kuip en in Rotterdam. Daarnaast verdient de club Feyenoord ook veel meer steun van de gemeente. Blij dat die Marokkaan straks is opgedonderd.
Een nieuw of verbouwd stadion zal op termijn toch echt moeten. Ontkom je niet aan. En persoonlijk heb ik een lichte voorkeur voor verbouwing van onze tempel. Te groot denken is overigens niets mis mee. Het moet financieel niet volledig onverantwoord zijn maar een beetje risico moet je wel durven nemen, anders kom je nergens als onderneming. DTK is wel een verademing voor wat betreft duidelijkheid en visie. Als het bestuurlijk goed klopt (Trainer, staf, TD, AD, HJO, trainers) vertaald zich dat do...
Waar blijft de interesse voor een speler van Volendam? Hebben we de onderkant ED gehad en kunnen we ook boven de streep gaan kijken. Maar dit slaat nergens op! Gewoon Timon houden. Heeft een contract getekend en we hebben twee goede keepers nodig.
Dat kan Timon, bij Feyenoord 1. De rollen zijn omgedraaid en Bijloo zal moeten laten zien dat hij beter is. Zie geen enkele reden om beide keepers van de hand te doen.
We hebben weer genoten van de grote Nijhuis show. Wat was die man slecht zeg. Blij met de 3 punten maar vooral dat er geen blessures zijn.
Wellicht als 3e keeper. Verder heb je niets aan Vaessen. Gewoon Timon behouden. Op dit moment is Timon de eerste keeper voor wat betreft prestaties. Justin moet maar opnieuw bewijzen dat hij het meer verdient. De rollen zijn naar mijn mening omgedraaid.
Ivanusec is een basisspeler in het Kroatisch nationale elftal. Dat zijn voor Feyenoord versterkingen van een heel hoog segment. Daarbij lijkt iedereen er maar vanuit te gaan dat als je spelers haalt van bijvoorbeeld een Spurs dit direct versterkingen zijn, maar zo simpel werkt het niet.
Ivanusec is ook een versterking uit het hogere segment. Maar is ook nog geen enorm succes. Ook deze jongen is geen basisspeler bij Spurs. Feyenoord moet zich vooral richten op jonge talentvolle spelers die zich doorontwikkelen.
Prima wat mij betreft. Winst van een kampioenschap vier je op de Coolsingel. Een beker is een mooie prijs maar is niet de hoofdprijs.
Lekker belangrijk wat 020 liefhebbers vinden of denken. Net als vele Feyenoorders kom ik ook niet in die gare Arena, ook niet als mijn werkgever er een evenement heeft. En ik kom ook zeker niet in Amsterdam, zou niet weten wat ik er moet doen.
Wellenreuther is beter dan Bijloo op dit moment. Bijloo zal volgend seizoen de strijd aan moeten gaan als 2e keeper. Ik word wat moe van berichten dat spelers niet te houden zijn voor Feyenoord. Spelers van Dordrecht en nu weer over Wellenreuther. We gaan de CL in, hoe kan het dan dat spelers van Dordrecht (onder contract bij ons) niet te houden zijn?
Aanvoerder onwaardig gedrag. Ook als je de man voor de camera ziet en hoort dan getuigt het niet van een hoog intelligentie niveau. De KNVB wil graag dat spelers op de amateurvelden zich gedragen maar deze international misdraagt zich en komt er mee weg. Maar Bergwijn gooit zijn eigen glazen in. Koeman neemt hem niet mee naar het EK. Heel Nederland lacht om zijn gedrag en interviews. Het is de slechtste aanvoerder die 020 ooit heeft gehad.
Wat een heerlijke zondag!!
Wedstrijd bal. Hattrick Gimenez!!
Maar de kans dat 020 tegen een grote nederlaag aanloopt is veel groter! Dit kan weleens de ommekeer worden voor Gimenez. Santi mag de wedstrijd al zondag weer meenemen.
Dit had ik vooraf al verwacht. Twente speelt gelijk, zondag staat er een grote wedstrijd voor de deur en Feyenoord is niet zo goed dat ze het op 70% kunnen doen. Verder maakt het allemaal niet zo veel uit. Kampioen wordt je niet en plek twee ga je ook niet meer weggeven. Zondag staat de ploeg er gewoon. Ik verwacht een grote overwinning zondag!
Goede transfer. Denk een buitenkansje. Deze jongen kan heel goed voetballen. Wat hij laat zien is zaalvoetbalkwaliteit. Vooral in de kleine ruimte, waar Feyenoord speelt, is dat een wapen. Als hij zich fysiek kan ontwikkelen, meer inhoud krijgt om ook vuile meters te maken dan denk ik dat dit een goede speler gaat worden. Enige nadeel vind ik zijn snelheid. Hij lijkt niet heel snel. Net als Ueda en Ivanusec die hebben ook weinig snelheid.
Respect voor Ali! Heeft belangrijke goals gemaakt. Maar tijd om door te selecteren.
Echt ontzettend balen voor Hartman. Deze jongen is een uithangbord voor de club. Hard op het veld maar een groot hart daarbuiten. Hopelijk komt Q sterker terug uit deze blessure.
Het is een beetje een zaalvoetballen maar als deze jongen aan zijn acties meer rendement/assist gaat toevoegen dan is het een aanwinst voor Feyenoord. In de kleine ruimte is hij sterk en we spelen veel op de helft van de tegenstander. Voor 1 a 2 miljoen een buitenkans.
Het geeft aan welke kwaliteit er in de jeugd loopt. Daarbij is het voor de PL-clubs nu veel lastiger om jeugdspelers te halen. Maar je hebt wel gelijk dat Ake eigenlijk niet in het rijtje thuishoort. De jeugd is je levensader. Kijk even naar 020. Die pleuren ff 110 mln weg (gelukkig) waar ze hiervoor altijd jeugd konden inpassen. Over het algemeen vind ik dat je, zeker als Feyenoord zijnde, eerst heel goed moet kijken naar de kwaliteit van Varkenoord.