Kaisz

819

Laatste reacties

Vervelend, maar is niet onbetwiste basisspeler en hij kan makkelijker vervangen worden dan Luts.
Geertruida raakt echt alleen geblesseerd bij het Nederlands elftal.... Bij ons nooit.
Hopelijk een goed voorbeeld voor de mannen van vanavond. Als wij vanavond winnen, zijn we dan ook zeker door of hebben we nog 1 puntje nodig?
Nee, maar wel dat wij punten hebben laten liggen tegen kleine ploegen. Dat wat maakt dat ons dan volgens jou logica?
Volgens mij heeft PSV wel gewonnen van Fortuna en Sparta. Daar hebben wij gelijk tegen gespeeld.
Zerrouki en Wieffer op middenveld toch niet wat we nodig hebben in wedstrijden in de Eredivisie. Paixao onzichtbaar, Ivanusec onzichtbaar, Giminez onzichtbaar. Helaas, maar dan ga je punten verliezen. PSV is beter in aanvalspel dan wij, wanneer wij moeten, komen er toch veel gaten. Nieuwkoop wederom niet goed genoeg voor ons spel. Moeten toch een rechtsback erbij halen.
Doet hij het in Oostenrijk een beetje goed?
Zou wat zijn als we ook 30-40m voor Stengs krijgen straks haha
Timber hoort ook gewoon erbij joh!
Is toch al 31 en heeft laatste jaren ook gesukkeld met blessures. Ik denk dat we hem niet gaan halen, maar zou het zeker een goede vinden. Hij en trauner om en om spelen.
Slot heeft ook geen clausule. Dus ja... we gaan in 1x rijker worden dan ajax.
Hij is geweldig, maar ik denk dat we zonder hem ook kampioen kunnen worden. Ergens moeten we ook ja tegen zeggen. Als er een bod komt van 80-100m is het gewoon een klapper die ons van alle schulden doorstreept. Daarnaast hebben wij al een goede vervanger voor hem. We moeten ons juist focussen op een rechtsback of rcv. Eventueel nog een flankspeler erbij, want Paixao is laatste 2-3 wedstrijden ook al wat minder.
Spurs is met de nieuwe coach een titelkandidaat. Ze spelen daar goed voetbal en missen nog een echte targetman als Santi. Die Richarlison voldoet niet. Spurs kan geen 100m betalen, maar zeker wel 80m!
Ja maar dan gaan ze ook niet tegen elkaar opbieden.
We hebben 90%. Dus dat is 90 miljoen van de 100. Kan ik best mee leven.
Hopelijk gaan we nu ook mensen verkopen BOVEN de transfermarkt waarde. Lutsharel is 35m waard, maar met nog 1,5 jaar contract snap ik dat die voor minder weggaat.| Maar Hancko en Giminez aub wel meer dan de marktwaarde.
Toch jammer dat er zo weinig interesse van grote multinationals zijn.
Timber mag wel iets hoger. Denk eerder 10-15m
Hopelijk wordt hij niet in delen verkocht dan.
Real Madrid mist een topspits. Zouden ze even 80m aftikken bij ons? Ze kopen elke donkere jongen vanaf 50m. Kijken hoeveel ze over hebben voor een blanke Mexicaan
Het verschil in Operationeel van +8m naar -7m is het salaris van Arne. Maar die man mag wat mij betreft ook 20m per jaar verdienen, want zolang we elk jaar goed verkopen en prijzen pakken is hij elk cent waard!
Ben toch beetje bang voor dat Lutsha voor weinig geld vertrekt. Met 1 jarig contract kunnen we ook geen 30m meer vragen. Denk dat hij weggaat tussen de 15 en 20m. Zou wel erg zonde zijn....