LangzameJoopie

248

Laatste reacties

Die Mannsverk, die volgens alle kenners hier een absolute topper was en die ten koste van alles had moeten komen...... de ****** wat slecht! Ja 1 potje ik weet het
Jij kijkt achterstevoren naar de wedstrijd?? Typisch gevalletje: ik brul de fr12 menigte na en ik heb zelf geen mening. Het is stoer om te schreeuwen dat timber en Stengs slecht zijn.
Kwantiteit. We hebben geen topper op rechts. Paixao is links die OOK op rechts kan. Dat hij daar ook veel minuten zal gaan maken zegt genoeg over de rechter aanvallers die je hebt. Ivanusec al ook op 10 gaan spelen en dan speelt Paixao links. Kortom, als je een echte topper (kwaliteit) op rechts kan halen, dan zeker doen.
De selectie is wel rond. Enkel een echt Topper op de rechtsvoor of als vervanger van Kokcu zou het nog beter maken, maar een topper zie ik sowieso niet meer komen. Heel misschien een gehuurde vervanger voor Rasmussen.....
Het b elftal in een voor hen totaal oninteressante Conference League verloor idd van az. Lazio gaf behalen Champions League voorrand op de wedstrijd tegen az.
Of een halve nummer 40
Precies dat!
Jij kunt het weten, jij speelt altijd gremio met je managerspelletjes
Tis geen fifa he
Jij met al je ervaring kan dat natuurlijk het beste beoordelen. Je speelt al vele jaren voetbalspelletjes!
Het is geen computerspel, de grote mensen voetbalwereld werkt anders Baardmans.
Inclusief natuurlijk (als er geen basisspeler vertrekt), Idrissi, Ivanusec, stojkovic en hopen op Bitello
De hoepel is rond!
Die van Newcastle?
Zodra ook deze man binnen is, kunnen alle jankerds, paniekzaaiers, doomdenkers en de "Feyenoord gaat helemaal kapot want alles is niet meteen rond" meteen zichzelf blokkeren?
Echt verschrikkelijk he die jankerds. Altijd maar schreeuwen dat niks doorgaat en Feyenoord te laat is met alles. Wat een minderwaardigheidscomplex hebben velen hier zeg....niet normaal
Hoe speelden Thomas en Thomas, onze pec boys?
Jaaaa daar is toen weer, doorpakken! 2x per jaar komt dat woord in extreme mate voor op de Feyenoord fora
Ueda verkiest Feyenoord boven Sevilla en Sporting Martijn Krabbendam 09.46, Vandaag Feyenoord pakt door voor Ayase Ueda nu de Japanse international ook zelf zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar De Kuip. Ueda kan ook naar Sevilla en Sporting Portugal, maar wil met Feyenoord de Champions League in. Ueda maakte afgelopen seizoen indruk door in de Belgische Jupiler League 22 keer te scoren. Ueda verkiest Feyenoord boven Sevilla en Sporting © Pro Shots De landskampioen nadert intussen met C...
Dat roepen wij ook bij elke uitgaande transfer.
Meestgehoorde termen Doorpakken! Spijkers met Koppen slaan
Ik moet meteen aan het interview van Slot denken. Met ons budget moet er goed gekeken worden hoe we het besteden. LB en AM, alles op 1 en de ander huren of 2 kopen. Ik denk dat Stengs (6miljoen) goedkoper is dan de andere namen die zijn gevallen, waardoor er nu voldoende budget is voor Ivanusec.
Het is On transfer die je al 2,5 jaar aan voelt komen. Nu koop ipv huur dus dat is wel top. Was bij AZ echt wel goed en heeft bij antwerp, de kampioen, ook alles gespeeld. Niet spannend, wel dikke prima!