LeeTowers

LeeTowers

264

Laatste reacties

100 is wellicht iets te, maar jouw 50 moet Feyenoord geen genoegen mee nemen. Als hij de overige wedstrijden in CL goed presteert kan je het argument dat het maar eredivisie is van tafel schuiven en denk ik dat hierboven de vergelijking met Nunez van Benfica wel gerechtvaardigd is. Dus ertussenin 75 is waar je op moet staan als Feyenoord zijnde in mijn ogen. zeker in de winter. Santi is een bijzondere spits, hij kan altijd scoren, ook na twee eerdere missers. Het hangt altijd in de lucht met hem. Wat ...
die mag eerst even naar de sportschool met zijn dikke reet, zit teveel op z'n zuignap...
Vind dit echt de grootste onzin onder de reacties. Ik ben ook nog 150 euro benzine kwijt en dan zou ik minder recht hebben op een wedstrijd. Bij de Feyenoord vrouwen en Nederlands elftal komen die dagjesmensen. Daarbovenop zit ik al 35 jaar tussen stom 020 gelul in de omgeving waar ik woon, op school heb gezeten en werk. Een bewuste keuze dus. Mag ik dan ook eens een leuk potje bijwonen voor de hoofdprijs? Je zou dus kunnen zeggen dat ik naar rato meer bijdraag dan een supporter die minder betaald en we...
Ik kom niet uit de buurt van Rotterdam maar betaal af en toe liever 80 euro voor een top pot dan 30 tegen Almere. Mijn reiskosten zijn al duurder dan een kaartje. Ik denk dus dat het voor iedereen verschillend is.
We vinden het niet normaal, neemt niet weg dat het een logisch gevolg is als de rekeningen die bij Feyenoord in de bus vallen ook stukken hoger zijn dan 5 jaar geleden. Ik vind €2+ bij de pomp ook niet normaal.
Woke praat , als jij jezelf (of je kinderen) minderwaardig vind omdat jij een shirt van 90 euro hebt en ik er een van 125 dan ligt dat complex bij jou. Daar is niets minderwaardigs aan, en zo zou ik het in ieder geval nooit zien. Bovendien vind ik Castore in het algemeen 10 stappen achteruit, en sla ik de hele Castore reeks over tot de nieuwe kledingsponsor maar dat terzijde.
Wellicht klopt dat, Ik krijg de indruk dat Dennis en de scouting aan een lange termijnplan zijn begonnen om jongens tm O21 op te leiden in plaats van tweede divisie jongens te kopen uit het buitenland voor het eerste die je manier van spelen niet kennen/snappen.
Ben jij je er bewust van dat Dennis zijn carrière is begonnen als scout, en deze rol vaker heeft vervuld bij verschillende clubs/bond? In een club structuur is het normaal dat de scouting spelers onder de loep nemen maar in de basis ziet Dennis al of een speler iets kan of niet. Dat hij de familie al 8 jaar kent en met ze te maken heeft zal toch niet uit de lucht gegrepen zijn?
Wat mogen wij blij zijn met zo'n directeur. Laten we even terug denken aan onze luchtfietser van de NOS, Jan de Jong. Wij hadden nooit op dit punt gekomen met hem aan het roer. Dennis verdient een spandoek!
Ja daar lijkt het wel op, ik kan mij voorstellen als verhuurde speler dat voelt dat je niet vergeten word, dat je in de basis onderdeel van Feyenoord bent en een mooie toekomt voor je ligt, als dat je niet motiveert... Het is ook gewoon een kwestie van voldoende mensen erbij hebben met alle vertrekkende internationals.
Kwam hij echt niet voor de andere Mats.....Seuntjens..?..?
Ik hoop vooral dat hij voor de lange termijn blijft om Feyenoord structureel naar een hoger niveau te tillen, waar het hoort. ❤️🤍🖤
Een 10 kan in mijn ogen alleen bij een hattrick of bij een cruciale redding of bij dominant spel tegen een directe tegenstander. (Lamp,020,kaaskoppen)
Wij hebben onze eigen bolle al, op de tribune met een bamihappie😉
Zolang hij gewoon zijn 'one-love' bandje om blijft doen (of het symbolisch blijft uitdragen) hoor je mij niet. Maar we weten allemaal dat voetballer (net als supporters) opportunisten zijn. Persoonlijk heb ik meer waardering voor de keuze van Kuyt en van Persie.
Ja die komt al redelijk los👍🏻
'vrij' gekregen omdat hij in gesprek is met andere club...en er niet bij is met zn hoofd.
Ik snap je zorg, maar heb vertrouwen 👍🏻 Voor de rest van je mensen die hem 'aanpakken'. Hij bedoelt het vast niet zo. Één voor allen, allen voor (Feyenoord) 1! 💪🏻 #12e man 💪🏻💪🏻💪🏻
rond?
Na na nana nanana zomerdag in Griekenland 😆
Ja in Uruguay is het zeker lekker weer👍🏻
Dilrosun weg, niemand halen, salarisruimte maken en vooruit denken. Eventuele winterversterking halen afhankelijk van Europees avontuur.
Dat wil Bosz ook, gaat een tactisch gevecht worden. Kuip moet je sowieso winnen met 12 man . Uit gelijk prima.
No shit....Dacht al dat ik mijn huis gekocht had voor een schijntje..