LifeOfBrian

LifeOfBrian

26

Laatste reacties

Ik snap nog steeds niet waarom ik geen ESPN abonnement kan afsluiten zonder aangesloten te zitten bij één van de grote kabel-tv aanbieders. Ik woon in het buitenland en ik ben zelfs bereid om per wedstrijd te betalen, maar er is gewoon geen enkele legale manier om Feyenoord te volgen. Hopelijk gaat dit met het nieuwe contract veranderen.
Deze man moet zich lekker bezig gaan houden met de 50Plus partij, waar ook iedereen maar wat roept. Dus, het stadion is niet meer van deze tijd en de stad moet investeren om dit te verbeteren, omdat Feyenoord zich moet bezig houden met voetbal. Maar op wedstrijddagen (praktisch de enige dagen dat horeca inkomsten heeft), moet Feyenoord de volledige exploitatie moet krijgen. Een stadion is niet rendabel zegt hij, omdat er maar één of twee dagen in wordt gevoetbald per week. Dus iedereen moet...
Even een NL-Ziet proefabonnement nemen van 14 dagen. Ik kijk al jaren Nederlandse tv vanuit het buitenland via NLZiet.
Goed verhaal Frans! Helemaal eens met ieder woord.
Trauner zat toch ook tot zijn 29e in Oostenrijk? Is ook nooit opgehaald.
Wat een bijzondere keuze. 35 jaar oud en in hele korte tijd actief geweest bij 8 clubs/landen als coach, als ik uitga van dit artikel. Hoeveel kan je je bewijzen in zo’n korte tijd? Heeft hij een ijverig management dat hem overal aanprijst, of heeft iemand van Feyenoord hem echt gescout?
Er is voor mij als Nederlander in Polen geen enkele mogelijkheid om legaal iedere wedstrijd van Feyenoord te kijken. Ik zou best per wedstrijd willen betalen (ik kan toch niet alles kijken), maar het is gewoon niet mogelijk. Iets wat ik wel had verwacht van ESPN.
Ach ja, wat Bournemouth en Forrest hier doen, doen wij weer in Noorwegen en Zuid-Amerika.
Goed en duidelijk verhaal, kort en bondig, helemaal top zo! Thanks!