MVeendam

337

Laatste reacties

Hartman: 30mil Hancko: 30 mil Geertruida: 20 mil(1 jaar) Paixao: 25 mil Giminez: 55 mil Wiefer: 25 mil Komende zomer mag Feyenoord opnieuw gaan bouwen. Met een flinke portemonnee. Besef en geniet van het niveau wat we nu aantikken. De club heeft weer toekomst. De juiste keuzes maken belangrijker dan ooit.
Laat Ajax een voorbeeld zijn. Iets moois kan door gekkies zo weggegooid worden. En wat ik mij afvraag: hoe veel shirtjes van Santi zouden er in Mexico al verkocht zijn? €€€€
Bijlow met een jaar verlengen en hopen dat hij de rest van het jaar fit blijft. Kun je nog wat €€€ vangen. Dat gezegd hebbende: zin in morgen🥳
Er staat een lekker elftal. Een buitenkansje is de hoop. Met een creatieve snelle 8 maak je nog meer kans. Is er al interesse in Dilrosun?
Probleem van deze site zijn dit soort 'nieuwtjes'. Soccernews-niveau. Meldt het dan nadat je het binnen Feyenoord hebt gecheckt of meld het niet en laat dit soort nieuws aan anderen. Doet de geloofwaardigheid geen goed.
Kun jij je het voorstellen?
Mooie transfer. En een trainer die kort op zijn spelers zit. Kan Walemark gebruiken. Hopelijk maakt hij stappen en gaan vooral die slappe momenten/duels verdwijnen. Verder een mooie speler met een mooie trap
Mooie actie Timber, maar op die plek heb je een passer nodig ipv een loper. Helaas voor Timber.
Chris Woerts is als een mug in je slaapkamer. Niks aan die vent.
Nee, maar ik zou Alireza bv wel houden. Fantastische jongen in de groep, harde werker en een leuk afstandschot. Milambo alleen naar een club verhuren met garantie op basisplek.
Ja:(
Verwacht nog wel dat er iets gaat gebeuren. Hoop vooral op Geertruida. 2 jaar contract en gaat niet verlengen. Hopen dat een Engelse club ( lees Manchester United) volledig in paniek nog 45 miljoen neerlegt. Bitello en een betere versie van Nino zou kers op de taart zijn. Daarnaast hoop ik op vertrek Dilrosun.
Of een Sinisterra... Nog steeds niet vetrokken bij Leeds.
Voor de rest hoop ik dat Bayern snel doorpakt op Geertruida en dat de rest van de basis met rust wordt gelaten. Een Hancko hebben we dit jaar keihard nodig bijvoorbeeld. Daarnaast zou een vertrek van een aantal en de komst van Biletto deze transferzomer geweldig maken.
Even opnemen voor FTM: hij krijgt het door van een bron. Zijn eigen mening geeft hij in de space. Ivanusec zat hij goed. En ja, hij maakt fouten. Die maakt Slot ook trouwens.
Wie heeft wanneer wel niet gelijk. Interessant... Ik ben vooral benieuwd of de spelers waarvan wij allemaal weten: die gaan niet veel spelen of voegen weinig toe. Of deze spelers een andere club kunnen vinden. Scheelt in salaris en zo kun je doorselecteren. Hopelijk zelf nog iets doen. Biletto bijvoorbeeld.
Een vraagprijs communiceren doet Feyenoord niet naar andere clubs. Ieder geval: dat mag ik hopen. Wie weet wie Spurs wel 60 voor Gimenez neerleggen.
Hij volgt de club wel. Dat is een feit. Lievelingsclub. Als zij komen, is hij weg. Punt.
Hancko volgt Liverpool op instagram. Here we go.
Aankopen. Om beelden te zien. Bij verkoop kan het ook telefonisch. Er was iets waardoor hij fysiek aanwezig moest zijn. Dat lijkt mij dan iets met beelden bekijken.
Op X gaat het gerucht dat Liverpool zich bij Wieffer heeft gemeld....
Als Gremio 30% bezit, dan bel je toch de verkeerde club? Of zie ik dat verkeerd.
De keuze is reuze!
Zag het op X voorbij komen. Het zou dan verspreid over 3 jaar betaald worden. Bod is afgewezen. Daarnaast moet er ook eerst wat weg. Je hebt te veel middenvelders. Zichiel verdient ook een kans. Milambo, Timber.