Mike

Mike

59

Laatste reacties

Maar dan moet hij dus mee terug verdedigen ook en dan staat er geen back meer achter.
Wat gaan ze met Paixao doen dan in deze opstelling?
Gast, ik kom uit '83 en volgens mij is het er al m'n hele leven.
Alleen maar jammer voor die jongen en daarmee ook voor Feyenoord. Er is niets positief aan een blessure, ook niet voor de club.
Wel mooi dat de KNVB meteen verantwoordelijkheid af probeer te schuiven op de clubs. Als club had je, als organisator, een flinke boete gekregen.
Tweede keeper achter Bijlow lijkt me niet zo erg. Je keept zeker de helft van alle wedstrijden. Die man is nog geen seizoen fit gebleven.
Ik vrees 2-2
Moeizame 1-2 vrees ik.
Klopt inderdaad niet helemaal, maar degene heeft wel alsnog het stadion moeten verlaten. Dat is al erg genoeg natuurlijk.
Goeie zaak hoor. Een van de beste aankopen die ik me kan heugen.
Jawel, maar dan heb je wel de optie om ze wat meer te laten spelen op niveau, net in die stap tussen jeugd en het eerste. Daar hebben we nu een gat. En dat lost een samenwerking met Dordt niet op.
Voelt alsof de financiën van de Uefa nog even sluitend gemaakt moeten worden. Dit was toch het toonbeeld van een keurige Europese wedstrijd?
Ik denk omdat hij 31 is. Weinig restwaarde als hij zijn contract heeft uitgediend. En dat is prima, want die gozer moet lekker tot z'n pensioen zo blijven spelen bij ons.
Ik wil Idrissi niet te kort doen hoor, maar hij wisselde vorig jaar aardige acties af met momenten waarbij ik m'n resterende 5 haren uit mijn hoofd wilde trekken. Rare timing in z'n loopacties, voorspelbare onhandige overtredingen als hij de bal weereens kwijt was... vind het echt prima als hij aanhaakt, maar in godsnaam niet als eerste keus.
Nee man, voor Hancko mogen ze gewoon een jaar wachten en dan 70. Ik snap dat spelers verkopen aan rijkere clubs erbij hoort, maar we mogen wel hopen op een verblijf van meer dan 1 seizoen toch.
Kan Houtman ondertussen zijn naam leren uitspreken :-)
Kan me vooral de ballen die altijd 70 meter van zijn voet sprongen herinneren...
Hancko was DE aankoop van afgelopen seizoen, zou echt zonde zijn hem alweer kwijt te raken. Heeft echt een belangrijk aandeel in de titel gehad.
Op weg naar psv begrijp ik nu. Ik weet nog steeds niet of ik dat nou zo erg vind.
Dit is niet hoe je het woord 'respectievelijk' gebruikt jongens.
Klopt, maar meer geld en lekker weer.
Ja beter die onrust achter de rug. Voor stabiliteit ook niet gek zijn om de directie compleet te maken. Dat de weg die nu is ingeslagen wordt doorgezet en dat niet alles bij DTK blijft liggen. Hij doet het top, maar het is te kwetsbaar om het aan 1 man te laten.
Waarom zou Roma in pot 1 zitten. Op basis waarvan kwalificeren zij voor CL?
Het is een leuke voetballer, maar heeft niet het bereik dat nodig is om het pressiespel van Feyenoord te spelen. Hij haalt de meters niet. Prima stap voor hem dit, het is hem gegund.