NickFeyenoord10

489

Laatste reacties

Precies dit haha. Je hebt gewoon een zelfde type als Kokcu nodig op die plek. Dan kan je op een vergelijkbare manier als vorig jaar spelen. Timber is geen slechte speler, maar wel een ander type dan Kokcu. Je hebt gewoon een creatieveling met goede passing nodig. type Bitello of die Vetlessen bijvoorbeeld. Is echt geen hogere wiskunde om dat in te zien lijkt me. Met Ivanusec en Lingr is overigens wel goed ingekocht. Qua type spelers lijken ze erg op hun voorgangers en misschien zijn ze qua rendement nog ...
Zou me echt vies tegen vallen als Feyenoord niet doorpakt met Bitello. We hebben zo een creatieveling nodig op het middenveld, anders zit er veel te weinig voetbal in die ploeg. Dat is net zo een missend puzzelstukje wat je vorig jaar met Kokcu had. De transfermarkt is nog 1 week open, we gaan het zien.
@FTM space vnv?
Dit soort gasten kunnen goud waard zijn voor onze club. Je ziet in zijn ogen dat hij oprecht trots is en 100% gaat geven.
Als je Wieffer voor 25 verkoopt en Geertruida voor 35, kan je dat geld goed gebruiken voor andere posities. Wie weet is een Sinisterra deal dan wel te verwezenlijken en kan Bitello, Nino en nog een rechtsback halen. Zerrouki kan de rol van Wieffer uitstekend overnemen dus daar heb je geen vervanger voor nodig.
Oprecht met deze speler erbij heb je in principe een vergelijkbaar elftal als vorig jaar, waarvan het meerendeel van de groep al ingespeeld is op elkaar. Hoe eerder dit rond komt hoe beter. Op naar weer een kampioenschap!!
@FTM space vnv?
voor in de basis 11: Ivanusec als vervanger Idrissi Lingr als vervanger Szymanski Type zoals Bitello als vervanger Kokcu Ik verwacht en hoop dat Slot in ziet dat we een creatieve 8 nodig hebben en dan hebben we een vergelijkbaar elftal als vorig waar we succes mee kunnen behalen!
@FTM grote kans dat Ivanusec zondag al mee kan doen tegen Almere?
@FTM topper. Complimenten voor het hele verhaal van A tm Z. On to the next!
Top nieuws! Vraag me af of Slot hem als linksbuiten of 10 gaat gebruiken. Verwacht linksbuiten en dan met Lingr op 10. Vraag is dan wel wie de backup van Lingr is en of Stengs voor de bank gehaald is?
We zoeken geen creatieve 10. We zoeken een creatieve 8 en linksbuiten. Met Ivanusec en Bitello bijvoorbeeld is dit probleem opgelost. Geloof me in het systeem wat Slot al 2 jaar met Feyenoord speelt is zoon type 10 echt ideaal.
Nee. Op basis van de youtube beelden, zijn statistieken en inschattingsvermogen. Je moet het altijd nog zien in de praktijk, maar ik neem aan dat Feyenoord deze jongen niet koopt op basis van een youtube filmpje en het een weloverwogen aankoop is. Vertrouw in Slot!
Deze speler kan zomaar het ontbrekende puzzelstukje zijn op het middenveld. We hebben een loper nodig. Iemand die agressief druk kan zetten net zoals Szymanski dat deed (en Til in dat jaar ervoor). Daarnaast kan deze speler ook nog eens doelpunten maken. Als we nu nog een creatieve speler zoals Bitello, als vervanger van Kokcu halen en Ivanusec komt snel rond voor op linksbuiten, dan hebben we een goede selectie dat eenmaal ingespeeld op elkaar wederom mee kan doen om het kampioenschap.
We hebben totaal geen haast met goede spelers binnenhalen hoor! Lopen al 4 punten achter en met onze huidige selectie kunnen we prima tot 1 september door. Nee even serieus, met 2/3 goede aanvallende versterkingen erbij hadden we beide wedstrijden gewoon gewonnen. Het zijn de keuzes van Te Kloese en Slot die ervoor zorgen dat we staan waar we staan. Je wist toch al maanden dat Kokcu wegging? Waarom wordt een type Bitello niet eerder gehaald? Nadat Szymanski wegging, waarom is er niet gelijk een vergelijk...
Desnoods verkopen we Geertruida nog. Met Trauner en Beelen is dat goed op te vangen. Dan kunnen we Nino als vervanger halen. Wellicht hebben we dan net genoeg geld om Ivanusec en Bitello te halen. Idrissi op huurbasis laten komen en dat team op elkaar laten inspelen. Kan echt wel gaan lopen hoor. Maar er moeten zsm spelers bij zodat we ons kunnen gaan verbeteren. Oja en ik zie liever Minteh en Sauer in de basis tegen rechterrij teams dan Alireza/Dilrosun. Zoeken tenminste de 1 op 1 op en slagen hierin. E...
Dit ben ik helemaal met je eens. Gewoon 2 top buitenspelers + een 10 en een 8. Dan was je er al geweest. Oke dan was je in de breedte iets minder sterk, maar had je wel echte topspelers erbij.
Laten we massaal de frustratie omzetten in positieve STEUN aan onze club. Dit jaar bij de eerste 2 eindigen en we kunnen volgend seizoen wel de spelers halen waar we nu van hopen. Het was niet best vandaag, maar hou vertrouwen in Slot en de spelers!
Dit is dus precies wat ik bedoelde. Je kan beter 4 top spelers halen ipv 10 middelmaat. We missen gewoon pure kwaliteit. Kokcu en Seba waren dat wel. Met Stengs en Alireza als basiskrachten kom je er niet. We missen diepgang en snelheid in het spel. Iedereen komt in de bal. Gimenez raakt ook geen pepernoot in dit elftal. Hij hoort lopende en diepgaandste spelers om hem heen nodig. Te Kloese haal aub aanvallende impulsen anders wordt het een drama seizoen.
Zag Robertone tegen Real Madrid gisteren. Speelde erg goed. Vroeg me af waarom we daar niks meer over horen.
@FTM Robertone of Ramazani vind ik nog steeds interessante namen. Hoe zit het daarmee?
psv heeft ongeveer hetzelfde als ons uitgegeven hoor. Alleen wij geven het anders uit. Snap echt wel dat we moeten opletten waar we ons geld aan uitgeven, maar na afgelopen seizoen zou je toch zeggen dat je zsm 1/2 top buitenspelers erbij moet hebben + vervanger Kokcu? En daarna pas andere posities.
Ivanusec komt voor de 10. En als back up Stojkovic. Mocht Ivanusec op 10 komen, is het natuurlijk wel top. Maar dan moet je nog een topper op 10 halen.
Ook iemand die super positief ingesteld is, kan teleurstelling en frustratie hebben. Ik heb het beste voor met onze club, maar ik snap dit gewoon oprecht niet.