Niels

Niels

41

Laatste reacties

Hoop voor hem dat hij ooit, liefst nog even niet, een mooie transfer gaat maken wat goed is voor hem en Feyenoord 🙏
Pas als Celtic verliest van Atletico ;) het staat inmiddels 4-0 dus is kwestie van tijd, maar officieel was het dus nog niet zo direct na afloop van de wedstrijd.
Zeker! Aankomende woensdag tegen Excelsior. Daar is zondagochtend een bericht van op de site verschenen ;)
Dat is nog even de vraag. Tot nu toe nog niets gecommuniceerd hierover via de club. Wel via Ziggo op tv. Zodra er een link beschikbaar is wordt het artikel geüpdate.
Wat een visionair die Chris!
Als hij zich vandaag aanmeld kan hij prima een poging voor een kaart doen morgen.
Basis ;)
Nogmaals; Marc, HELD! 👍
Er zijn inderdaad hier en daar wat problemen geweest met de bevestigingsmails. Alle bestellingen welke tot woensdag 26 april om 08:00 uur zijn gedaan zijn gisteren verzonden. Morgen zal de volgende lading verstuurd worden. Aan iedereen die de bestelling en betaling hebben uitgevoerd kunnen we toezeggen dat het helemaal goed komt, op hier en daar een bevestigingsmail na dan ;) Zodra je bestelling is verzonden ontvangt iedereen inderdaad vanuit DPD een mail met track and tracé, etc. Enjoy Kameraden! ❤️
Volgens mij is half Nederland die finale allang vergeten gezien de resultaten en wisselingen dit seizoen. 😂 Slechte verliezer…
Alle respect voor hem, maar te licht bevonden... Als je een serieuze kans wil maken bij Feyenoord had hij er minimaal 15 moeten maken dit seizoen in de KKD. Het is nou ook niet dat hij er bovenuit steekt... Dylan Vente daarentegen wel, maar ja, die is helaas niet meer onder contract bij Feyenoord.
trauner is niet aanwezig. Iemand deelde een foto van het bovenstaande bericht, maar dat is een oude foto ;)
Ondanks het gemis van Bijlow, pakken we die drie punten!!! 2-1 😁
En dat is één ;)
Helaas gewoon betalen…
Brazilië onverwachts eruit zou mooi zijn... Nederland - Argentinië is wat mij betreft meer een 50/50 wedstrijd, ben benieuwd!
Komt goed 👍
Ongekend. Persoonlijk nog geen mooiere/betere voetballer op ons middenveld gezien sindsdien...
Dat hoor je vast morgen ;)
2-0.. En vanavond wel vasthouden graag!