PapaEast1974

113

Laatste reacties

Even off topic: Wat is het veld enorm slecht.
Ik geloof nooit dat Nieuwkoop gaat spelen nu Trauner weer terug is.
Het is wel duidelijk wat de bedoeling is van Castore. Zoveel mogelijk ontwerpen maken en verkopen voor veel te veel geld. Als ze nou eerst eens de normale shirts op voorraad krijgen.
Ik denk dat het tijd wordt dat er een echte trainer voor dit team komt te staan. De wedstrijd van vanmiddag was niet om aan te gluren. Geen lijn in het spel, kunnen nog geen twee passes naar elkaar spelen, verdeling staat niet goed en laten we eerlijk zijn de kwaliteit van dit team is gewoon weg niet goed genoeg. Dit is echt Feyenoord onwaardig!
De reactie Geertruida op het eind is echt fantastisch!
Ik denk dat jij eerst maar even eerst moet inlezen hoe de competities werken. Iemand van O14 mag en kan toch niet in een O19 spelen. Dus nee dit zijn niet de beste spelers uit de jeugd maar wel de beste spelers tussen 19 en 21 jaar die bij Feyenoord voetballen.
Volgens mij staat er O19 en niet de O21 of de jeugd van Feyenoord. De O21 staat voor onder 21.
Dat maakt mij niets uit maar dit soort grapjes kan je gewoon het kampioenschap kosten.
Neeeeeeeeee, daarom moeten onze spelers niet met nationale elftallen spelen.
Wat een enorm trieste opmerking weer... maar goed je naam zegt alweer genoeg.
Hahahahahahahahahahahaha!
Wat een fantastische loting "overal waar jij gaat gaan wij met jou mee" Madrid, Rome en Glasgow. 2e plaatst moet zeker mogelijk zijn.
Idrissi was back up voor als Ivanusec niet door zou gaan. Maar als Dilrosun weggaat zou hij nog een optie kunnen zijn.
Tjonge jonge schei eens uit man, jij staat toch niet elke dag met die spelers op het veld jankbal. We hebben het hier over de Zwitserse competitie en voor een bedrag van 7 miljoen naar een ZUSTER club. Maar als je het zo goed weet waarom meld je je niet bij Feyenoord als jeugd trainer of wordt je niet gewoon spelers makelaar van deze fantastische spelers dan kan je ze naar die TOP clubs brengen voor vele miljoenen!
Geen daadkracht of geen poen genoeg.
Dus jij bent bang voor een beetje concurrentie, het is toch juist mooi als er een mooi gevecht ontstaat voor het kampioenschap.
En wie zijn die fikse missers dan volgens jou? Stengs, Zerrouki? Dat zijn beide fantastische voetballers maar dat heeft even tijd nodig om hun draai te vinden. Vorig jaar duurde het ook even voordat we echt gingen voetballen. We hebben net 3 wedstrijden gespeeld. Je kan beter je energie stoppen in het steunen van je club dan hem af te zeiken.
Hoezo zwak, vorig jaar duurde het ook even voordat de motor draaien.
Jij niet dan?
Oh nee je fles was nog niet leeg lees ik. Laat even weten op welk vak je zit (als je überhaupt al naar het stadion gaat) zondag dan neem ik even een nieuwe fles azijn voor je mee zodat je volgende week weer verder kan gaan met je gezeik.
Pffffffffffffff is je azijn fles weer leeg of heb je nog meer te janken? Met 3 jeugdspelers ga je ook de CL winnen. Ik ben blij dat jij alleen aan de zijlijn staat in plaats van op de stoel van DtK, dan weten we gelijk failliet.
Waar maakt iedereen zich toch zo druk om, er worden weer mooie dingen geroepen over Rutger maar als jullie het niet eens zijn met wat er gepubliceerd wordt waarom schrijf je je niet gewoon uit en kom je niet meer terug op deze site. Laten we voorop stellen dat ik Rutger ook een arrogant ventje vind maar eerlijk is eerlijk 8 van de 10 keer heeft hij wel gelijk met het nieuws wat hij brengt. Niemand hoeft zijn excuses aan te bieden want we leven gelukkig in een vrij land met free speech. Laten we gewoon ...
Hier sluit ik mij helemaal bij aan, er vliegen hier af toe van zulke idiote opmerkingen en verwensingen rond. Laten we elkaar met respect behandelen, we supporten met zijn alle de zelfde club dus laten we dat hier dan ook gewoon laten zien.
Misschien moet jij de wedstrijden van vorig seizoen nog maar eens terug kijken om. je mening te veranderen. of zoals Paixao10Ivanusec zegt van die crackpijp afblijven.