Ramm

Ramm

148

Laatste reacties

Volledig mee eens! Nieuwkoop is leuk tegen de kleintjes maar tegen snelle behendige buitenspelers komt hij gewoon tekort. Veel te druistig en verdedigend oogt hij erg onzeker en nerveus.
Dat zou idd een optie kunnen zijn al verwacht ik het niet. Nieuwkoop is daarentegen wel de zwakste schakel ik het elftal en ik hoop dat ze in de winter daar nog een betere speler kunnen halen. Misschien Karsdorp terug?
Snap de wissel van Lopez niet zo. Die jongen kun je het ook nog niet kwalijk nemen ook dat hij met zijn linker been op rechts moet spelen. Hij zou Geertruida wel niet uit het centrum willen halen…
Nog meer mensen die al die reclame zo irritant vinden op de pagina’s? Vooral het verspringen van de tekst als je bent het lezen is zo vervelend. Dan springt de tekst naar boven omdat er een reclameblok tussendoor komt en dan scrol je naar boven en vervolgens verspringt datzelfde blok weer naar onder….. waar ik normaal in 2 minuten lezen klaar ben met een artikel doe ik nu bijna het dubbele erover.
Volgend jaar concurrentie aangaan met de huidige basis middenvelders. Heeft een goede kop op zoals ze dat weleens zeggen. Als hij in zichzelf investeert en zijn hoofd erbij kan houden wordt het een topspelert .
Als je iets haalt wil je je team toch versterken? Dat is met deze neus niet echt het geval lijkt me…
Dan denk ik dat jij PSV zwaar onderschat. Die hebben een veel sterkere bank dan wij hebben helaas.
Van die 33M verdwijnt al een heel gedeelte naar tweede en derde partijen….
Die Nino heeft een draaicirkel van een Leopard II tank hahaha
Hier sluit ik mij bij aan. Ik denk alleen dat het even kan duren voor we Kokcu gaan vergeten en Szymanski was mijn favoriete speler. Daar gaan Fenerbahçe echt nog veel plezier aan beleven.
Het is nog maar de vraag of Lingr en Ueda beter zijn dan Ballaude en Danilo. Ballaude was volgens velen hier een God die geen kans kreeg en Danilo heeft echt wel zijn waarde bewezen, vooral toen Santi er nog niet klaar voor was. Ze moeten zich dus wat mij betreft eerst nog bewijzen, al heb ik goede hoop in die gasten
Je kunt zien dat hij tijdens zijn blessure niet stil heeft gezeten in de gym. Beetje net als toen Ron Beton voor langere tijd eruit lag, kwam als een beest terug bij de selectie.
Het mediateam van ons heeft de laatste jaren echt stappen gemaakt. Kwaliteit erg omhoog gegaan en enorm professioneel. Chapeau voor deze mensen want dit soort filmpjes zijn echt ruig om te zien, zeker bij dit soort topspelers 💪🏻💪🏻
Feyenoord Inter Tankers Newcastle
YESSSSAAAAHHHH!!!!!!! En nu iedereen die waren het zeiken op @FTM jullie excuses aanbieden. Die alleen maar loopt te miepen en te zeiken moet gewoon lekker op andere sites gaan kijken. Ik ben meer dan tevreden of 1908.nl, ook al vind ik ook niet alles interessant, maar ik zit wel elke dag op het puntje van mijn stoel te wachten op nieuwe primeurs en it's happenings!!!! Keep up the good work dude!!
Wel een lekkere speler hoor!!
Ow hahaha, dan heb je gelijk Willem! :)
In ieder geval beter dan wat we nu hebben op linksbuiten! Welkom terug Oussama en dat je veel goals en assists mag maken.
Dan speel je de finale!
Lekker alle updates blijven posten zou ik zeggen. Die ze wil lezen leest ze, die ze niet wil lezen leest ze niet.
Sluit ik mij bij aan. Deze jongen gaf de hele wedstrijd vol gas ook al was het niet altijd even gepolijst wat hij liet zien. Hopelijk kan er wat van deze transfer in de huur van Sini gestoken worden!!
Laat one dromen!!
Die is wel puur een centrale verdediger die niet op rechts kan spelen. Daar komt hij flink wat snelheid voor tekort. Oogt ook niet heel wendbaar. Is dan wel iemand die lengte en duelkracht meebrengt. Voornamelijk bij corners kunnen we daar wel wat extra’s gebruiken. Maar als dit een echte topper zou zijn, dan had hij op zijn leeftijd al lang in europe moeten spelen.
Het is ook gewoon echt een hele leuke groep onder elkaar. Mooi om te zien.