ReneeH

18

Laatste reacties

Wil je hem dan graag kwijt? Transfer maken leuk voor hem, maar heb hem liever bij ons op het veld.
Wacht dan ook niet zolang
Dat was niet alleen het probleem toch? Zijn inkomen bv., wilde hij niet 2 miljoen netto per jaar? En dat wilde Feyenoord niet.
Je raakt Wellenreuter wel zo kwijt als je hem direct weer op gaat stellen. Bijlow is een goede keeper, maar Wellenreuter is niet een mindere keeper. En op basis van blessure gevoeligheid, word het tijd op Bijlow zeker de rest van het seizoen op de bank te laten zitten, als die weer terug is na zijn blessure. Wellenreuter heeft na dit seizoen ook nog maar een contract van 1 jaar toch?
Niet best voetbal wat ze laten zien
En wat klopt hier weer van?? Wat ik denk?, hij blijft gewoon bij ons! .
Die land toch pas vanmiddag? Tenminste als ik het goed heb land deze vanmiddag vanuit Zagreb. KL 1942 KLM Vlucht vanuit Zagreb (ZAG) Details Aankomsttijd Verwachte tijd13:35 Vluchtstatus Op schema Dan zal die zondag nog niet mee mogen doen nog.
Wat schieten we hier nu mee op. We willen directe versterking. We lezen niks wat we graag willen lezen. Wil nu ff geen boetius lezen of interesse in, na honderden van deze berichten ben je dit wel een keer zat. Graag iemand die de balans geeft op ons middenveld en iemand met scorend vermogen voor de aanval linie.
Mooie cijfers, al vind ik dat Geertruida meer waard is, gezien wat spelers van de concurrenten opbrengen, maar wie ben ik. En wat koop je er voor terug? Vorig jaar kon 40% wat er verkocht is, besteed worden, hanteren ze nu nog dit percentage? En wat is er uitgegeven en hoeveel mag er nog besteed worden? Heb vertrouwen in te Kloese en Slot en dat er straks weer een prima elftal staat. Maar denk dat veel supporters net zoals ik wel tig keer per dag loeren bij de media of er al nieuws is wat aankopen betreft.