Ricardo_cruz

535

Laatste reacties

UEFA MAFFIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waar lees je dat? Ik lees alleen dat ze beiden geblesseerd zijn geraakt!
Heel veel sterkte bij het verwerken van dit intense verlies. Ynwa. 😢💔
Waar willen ze die van betalen dan? Eerst sparen dan kopen heb ik altijd geleerd. Enneehh..... Mats, praat ff met Frenky de Jong, hoe ze hem behandeld hebben, weet je nog????
Ok, maar nog steeds begrijp ik het verband niet goed tussen geloof en investeren. Maar misschien ben ik wat gekleurd hierin, ik vind het wel een stoer verhaal dat een jeugdlid van de plaatselijke v. v. op z'n fiets naar de open dag van Feyenoord gaat, daar ontdekt wordt, met als gevolg een carrière in de (sub) top van de wereld. Ik zou er voor tekenen. En als ik hem was ging ik de laatste paar jaar nog ff lekker harken in de zandbak. En het zakelijke regelt zijn broer voor hem.
Iemand die z'n eigen vrouw klappen gaf moet je niet vertrouwen.
Het toeval wil dat ik daar nu ook woon. Ben er niet opgegroeid, zo ver ik weet staan hier 2 kerken, en niet iedereen is hier gelovig opgevoed. Buiten dit feit ben ik van mening dat dit ook totaal niets te maken heeft met de manier hoe hij zij geld investeerd, en lijkt me ook dat wij daar totaal niets mee te maken hebben.
Behoorlijk gelovig..... Hahahaha, hij heeft echt geen idee of een kerk van binnen gewit of geteert is. Stefan is gewoon een goede speler die nu absoluut een goed salaris verdiend, en die bezig is zijn levens standaard voor de toekomst veilig te stellen. Een heel verstandige jongen.
Maar niet te hard juichen, EUFA kijkt mee en zal wel weer een rede vinden om een boete uit te delen
Wat hebben wij toch een ONGELOFELIJK goede spits!! SANTI-AGO-GIMINEZ
Zelfs als Feyenoord zijn supporters anderhalf uur met de armen over elkaar kan laten zitten, vindt de UEFA echt nog wel een rede Feyenoord te beboeten. Wat een organisatie is dat zeg, jammer dat je ze niet kan passeren.
Al
Dan mag je gerust "dank je wel" zeggen ipv "kom nog eens kijken".
0-4
Totaal mee eens, Punten aftrek als het zo duidelijk is wie er schuldig is, maar ja, om dan het liefste ventje van de klas straf te geven gaat de kjvb ook nooit doen
Wat zou dat heerlijk zijn zeg, 0-6!!!!! En onderweg naar de kleedkamer zou ik nog ff aan Berghuis vragen wat de preciese rede ook al weer was waarom hij naar Ajax is gegaan..... O wat lijkt me dat toch heerlijk.
Neem aan dat dezelfde 22 man opgesteld dienen te worden waarmee ze zondag eindigde? En het aantal wissels gewoon door teld?
Natuurlijk niet, zal afgedaan worden met een 'foei jongens, nooit meer doen hé?!'
Dus: zsm de regels aanpassen....!!!!!
Dus: zsm de regels aanpassen.......!!!!
Wat heerlijk zo een directeur te hebben, wat een rust, geen mooie verhalen, het is wat het is, niet mooier of lelijke. Fantastische man, begrijp dat er vol jaloezie onze kant op wordt gekeken vanuit Amsterdam. Hahahaha, I like it!!
De dader die dat bekertje gooide hadden ze vrij snel te pakken, zou het zo'n end moeilijker zijn om de gooier van een fakkel terug te vinden? Het stinkt naar een voorop gesteld plan, zeker als je kijkt naar de reactie van die loozers. Of ben ik nu een wappie?
Dus zsm het reglement aanpassen, en daar zal wel weer een jaar of wat voor nodig zijn, kunnen we eea in het seizoen 30/31 toepassen.