SplitVision

SplitVision

314

Laatste reacties

Iedereen heeft het over hoe lichamelijk sterk die spits van 020 is. Timber heeft een ongelofelijke power en combineert dat met een enorme draaibaarheid. Met het verschil dat Quinten de tegenstander daar niet bij hoeft te gebruiken, dat is knap. Het viel mij gister ook op dat Stengs qua postuur en moves meer kracht in huis heeft.
De een met zijn leuter op Insta en de ander Dino in het park. Kom op we hebben punten nodig!
Pragmatische beslissing, zo hoeft hij niet op te draven bij Kroatië en kan zijn herstel 100% afgerond worden.
Mooi. We zijn voor niemand bang. En nu dit leergeld betalen levert dit team veel op voor de volgende wedstrijden. Ik ben erg trots op wat Feyenoord heeft laten zien vanavond.
Dat is nog eens een Heilige Graal.
In Zeist zit de helft mensen met een Ajax achtergrond, de andere helft personen die zelfs bij de overheid mislukt zijn. Dan begrijp ik inderdaad dat dit taaie kost is, Zwaluw.
Ik had van de zomer al aangegeven dat QT dit seizoen zou kunnen exploderen. Mooie, moderne voetballer. Er zit ook nog veel rek in, denk ik. Quinten doet ook wel wat aan Vilhena denken qua kracht.
Helder, dank je, assia
Ik vraag mij af of Ajax nog een straf te wachten staat na alles wat ze hebben laten gebeuren? Is de aanklager daar mee bezig of vindt Zeist het verder helemaal prima?
Santi dacht, laat ik er nog eentje maken aan de kant van de F side
Hoe en vanaf welk moment…En niet of er regulier een overwinning wordt toegekend aan Feyenoord. De harde kern krijgt op deze manier haar zin. Ajax durfde geen vak leeg te maken en Ajax durfde ook niet de gooiers van het vuurwerk van de tribune af te halen. Laat staan het vak bij hervatting leeg te laten. Wie is dan de baas, vraag ik mij af. Regulier 0-3 resultaat, puntenaftrek en een wedstrijd zonder publiek zal ze leren.
Fantastisch. Wat een team. En heerlijk die accenten in het lied.
Hancko weer foutloos hè. Jammer van die kinderachtige gele kaart van Manschot. Die had wel meer momentjes op het eind van het soort ikbennietbangvoordekuip. Verder van 6 mooie goals van 6 verschillende spelers. Ik zie veel chemie en honger in deze groep.
Lichte blessure, zware blessure, hamstring, griep etc. Dat wordt echt vaak gecommuniceerd hoor.
Discutabel dat er niet over de aard van de blessure gecommuniceerd wordt. Er zou toch zeker een eerste diagnose bekend gemaakt kunnen worden. Het gaat hier over een sleutelspeler van de landskampioen, club en supporters hebben er recht op.
Excuus voor dubbel posten, het leek of de eerste niet wegkwam.
Wat een grote aanwinst is Dennis te Kloese.
Wat een grote aanwinst is Dennis te Kloese.
Goed dat Minteh die Mark van der Maarel voor schut zette. Die kwam belachelijk hard in op Lingr dus had nog wat tegoed. Nog leuker was dat vd Maarel zich liet kennen en boos reageerde. Dom en simpel van zo’n ervaren speler.
Is een gerucht hè..
2 goals per helft
Vandaag gaan we vertrouwen tanken.
De transferwindow kent een goed synoniem, welbekend in F1 : silly season.