Vince78

373

Laatste reacties

Rechtsbuiten is hij in Oranje by far de beste optie. Die engnek uit Abcoude Noord lekker thuislaten.
Mooi resultaat! Hopelijk maakt hij er ook een flink aantal in ons mooie shirt.
Mooie score. Hopelijk komen ze snel samen tot een verlenging van zijn contract. Liever niet vanwege verkoop op korte termijn, maar juist dat hij nog wat langer blijft. Klasbak!
We zitten bij de beste 16 van de CL qldus dit overzicht.,.
De ware MOTM was de 3e keeper van stel aldaar.... Ongekend wat een reddingen. Die speelt nooit mwer zo'n wedstrijd. En dan te bedenken dat het zijn Eredivisie debuut was....
Nou we hebben ze het op het veld laten zien..... Hulde!
Ik vind hem wel heel gaaf. Jammer dat het nu niet het verdiende podium krijgt. Wel hulde voor de velen die hier hard aan gewerkt hebben
Heel graag, nu lijkt het net of het shirt te vaak gewassen is. Dat logo hoort rood/wit. In welke keur ze de naam van de sponsor drukken, dat zoeken ze samen maar uit.
Gebrek aan voorraad hebben ze vooral ook zichzelf. Ik maak me meer zorgen over de kwaliteit, daar hebben ze ons vooral mee. En die kwaliteit is belabberd. Ongekend tegen deze prijzen, dat het bij wijze van spreke al stuk gaat als je ernaar kijkt....
Mooie reeks. Het zat er gisteren niet in. De scheids zat tegen, maar dat is het niet alleen. We brachten zelf ook veel minder dan in alle andere potten de laatste tijd. Accepteren, hopelijk van leren. En weer door!
Nog niet heeft. Dat is niet erg. Gimenez, Wieffer en zelfs Timber etc hadden het dior Skot gewenste niveau nog niet. Maar na een x periode zijn ze aangehaakt. Beelen zijn tijd komt nog wel
Nieuwkoop is een stuk minder dan dan Geert op RB. Zodra hij soeelt, lever ke kwaliteit in. In de ED misschien niet zo erg buiten de top 4. Maar tegen de top 4 en in CL heb je hogere kwaliteit nodig. En dat geldt eigenlijk ook voor de kale kletser. Geweldige kerel, maar in grote wedstrijden eigenlijk niet snel genoeg.
(Pricerange)
Maar is die in dezelfde procera ge te halen?
Beiden prima sponsoren..Sterker nog, een combi, met Odido op de rug vind ik veel beter te pruimen dan nu met Prijsvrij. Die naam staat gewoon enorm tegen. Samen 10 miljoen?
Wat een klasbak! Hulde. :)
Ik vind Bijlow verdedigend sterker. Ook in de organisatie (tijdens een aanval van de tegenpartij) en in de 1 op 1. Daarmee straalt hij uit naar de tegenpartij dat er niks te halen is. Maar onder de streep is Wellenreuther ook een betrouwbare sluitpost gebleken. Heel fijn dat we 2 van deze klasbakken in onze selectie hebben.
Precies dit. Met Nieuwkoop en Geertruida kun je ook prima spelen. Maar bij een gele kaart ben je opeens erg kwetsbaar. Want dan wordt de spoeling dun om even te wisselen.
Pffff dan heb je pok wel alle pech van de wereld hoor. Zoveel respect voor sporters die zich door zoveel tegenslag heen weten te worstelen. Ze zeggen wel dat als je dat doet, je er sterker uitkomt. Maar je moet het wel eerst 'even' doen....
Het zorgt ervoor dat grote teams hun bevoorrechte positie behouden. Grootste teams altijd in pot 1. (Geen NL cluppie dat het 2 seizoenen leuk heeft gedaan in Conf League en en Europa League en daardoor een gunstige koting kan krijgen). Portugal is natuurlijk enorm geschrokken van de plotselinge opkomst van NL. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat de grote teams over delange termijn, de makkelijkere tegenstanders blijven krijgen in de poule fase en 1e knockout fase van de tournooien. Maw het grote ...
Het enige positieve aan Castore is het hogere bedrag dat ze aan Feyenoord geven. Verder kun je er het beste in een ruime bocht omheen lopen. Jammer.
Voor RedBull shirts (ook al tijdje Castore) is handwas de enige optie om ze netjes te houden. Het is echt een Castore breed probleem.
Lang geleden dat we 2 teams op konden stellen, die mee konden draaien in de Eredivsie. Het 2e team zou zich zeker handhaven, en wie weet wel meer.
Eens dat dit een upgrade kan zijn (salaris). Maar de genoemde transferbedragen, in deze fase van het transferwindow (we kunnen er niemand voor terughalen - apleen uitgerandeerde contractloze spelers) zijn toch een lachertje. Biedt men 25 miljoen voor Gernot of 30 voor Wieffer, dan kun je waarschijnlijk zaken doen. Maar niet voor de grijpstuivers die transfermarkt vermeld.