Yungbaloo

254

Laatste reacties

Die had vandaag best mogen spelen ja, eens. Volgend seizoen ook overigens.
Je zou zeggen: geluk bij een ongeluk. Maaaaaaaar, dan denk je aan de ongelukkige invalbeurt van Lopez en zijn wedstrijdritme, en dan wordt het al gauw een ongeluk bij een ongeluk.
Juist. Zo heeft iedere journalist een andere werkwijze. Je kunt je inderdaad afvragen wat de nieuwswaarde is.
Niet per se fake, echter wel alles behalve concreet. Is gewoon interesse.
Ik volg Barca al heel erg lang, en de journalist die dit gebracht heeft, Toni Juanmarti, is redelijk betrouwbaar. Maar zoals FeyenoordTM al zei: het is niet concreet. Het is enkel interesse, zoals ze interesse hebben in 10 spelers op die positie waarschijnlijk.
Objectief? We hebben gewoon geen goede wedstrijd gespeeld. Het was veel te onrustig, zochten te weinig de vleugels en het tempo was bijzonder laag. Dat Lazio nóg slechter was, betekent niet dat ik elke speler van ons een voldoend moet geven.
Die Kriwak zou toch in eerste instantie door Feyenoord worden gekocht en verhuurd aan Dordrecht? Die gast scoort er aardig op los de laatste tijd.
Mint thee en hij is zo weer opgelapt ;)
Bedankt voor je nutteloze reactie Jeffrey! 👍🏼 @scf1jeffrey
Op goal, of wat bedoel je? Laat ze lekker hun eigen stadion slopen, laat ze lekker onderling matten.
Chapeau, echt een leuk stukje!
Dus uitgaande van jouw redenatie moeten we geen enkele speler meer huren? Kopen is een langetermijnvisie, huren is kortetermijnvisie. Ook op de korte termijn je middels huurspelers je doelstellingen behalen, zoals afgelopen seizoen is gebeurd met het kampioenschap.
Welke vorm? Speelt bij Feyenoord de laatste wedstrijden gewoon prima. Wil je met een Zerrouki zonder fatsoenlijk wedstrijdritme gaan spelen? Lijkt me alles behalve slim.
Iemand enig idee wanneer de deadline is voor het indienen van de spelersselectie van zowel Feyenoord 1 als de selectie voor de Youth League?
Yes, dat is wel gebruikelijk. Vaak wordt ook hetzelfde speelschema aangehouden indien dit mogelijk is.
Setién is geen nieuwkomer die even de tijd krijgt, die heeft het een tijd goed gedaan. Als je dan de eerste 4 wedstrijden verkloot, dan kan ik me voorstellen dat er bepaalde keuzes worden gemaakt.
Ik bedoel B&B Vol Liefde, excuus :-)
Zeg, jij bent toch niet Martijn van Lang Leve de Liefde, of wel? Vraag ik me al dagen af..
Dat is inderdaad leuk voor Besiktas, goede suggestie!
Ik vind 15 miljoen meer reëel klinken dan de bedragen die jij noemt (helaas)
Is inderdaad een Genot om naar te kijken :-)
Krijg je bonuspunten voor iets? We spelen maar 6 wedstrijden.
Wat zou dat volgens jou voor een teken zijn? Voor mij geef je een teken af dat ze voor de volle 100% moeten presteren, anders staat er een ander klaar. Hoe meer concurrentie, hoe beter de spelers van de worden, hoe beter Feyenoord wordt.