blaauwkamp

blaauwkamp

294

Laatste reacties

ivanušec heb je nog paixao op rechts
tuurlijk laat jahanbakhsh maar staan. alles wat die man aanraakt is zaad. het is een leuke vent sympathiek werkt hard maar het is klaar
waarom jahanbakhsh. dat kan echt niet meer ik raakt geen pepernoot alleen maar bal verlies tegen lazio was de slechtste inval buurt die ik ooit een speler heb zien maken.
is een mooie uitdaging voor onze arne om daar p het wk nog ff te knallen met feyenoord. dus nog 2 jaar blijven arne.
45 lijkt me eerder minimaal denk dat het tussen de 50 en 55 uit zal komen inclusief bonussen.
tuurlijk mogen jullie dit schrijven en vooral blijven doen ik ben groot fan van deze site. maar als ik de reacties hier zo leest en ook over hoe fr12 dit bericht overneemt en hun reactie is het net alsof hij al bijna getekend heeft bij 1 van die clubs. een beetje nuance was op zijn plek geweest. zelfde geld voor die zakewaarnemer die en de vader van gimenez die laten iets te vaak in de media horen hoe goed gimenez wel niet is en dat er zoveel clubs achter hem aan zitten. we moeten niet overdrijven.
beetje een sensatie artikel dit. er loopt niks concreets. alleen de zakenwaarnemer heeft wat vernomen van real en tottenham dat ze wellicht interesse hebben en vragen of zoiets wederzijds is en hoe misschien het contract van gimenez eruit ziet. zo gaan die dingen in het begin. dit gebeurt waarschijnlijk bij bijna elke speler van clubs die het goed spelen. dus ook bij meer spelers van feyenoord ik geloof nooit dat DtK zijn waardevolste bezit in de winter weg gaat doen.
leuk feitje feyenoord heeft meer punten in de champions league dan ajax in de eredivisie.
dit nog nooit meegemaakt als supporter van onze mooie club. zowel in de competitie als in Europa spelen we geweldig winnen we bijna alles met gemak. en het spel is heerlijk ik ben zo gelukkig. dat is afgelopen 30 jaar eens anders geweest. wat een team hebben we. gimenez geertruida hancko stengs timber en zerouki waren briljant. wieffer speelt ook erg sterk het enige wat hij heeft zijn een paar x in elke wedstrijd geeft hij 2 a 3 typische wieffer ballen zo recht in de voeten van de tegenstander ookal staa...
tuurlijk hoop ik dat hij blijft. maar ik verwacht het ook of hij moet enorm gaan stunten in de champions league waardoor de echte grote clubs komen. maar ik verwacht dat hij blijft om de reden die hiervoor geef.
omdat arne slot al vaker heeft aangegeven dat de gezins situatie goed moet zijn. en als ik zijn neef rick mag geloven. heeft zij vrouw mariam flink de vinger in de pap en zijn jongste moet na dit jaar nog 1 jaar middelbare school doen. dus zodra allebij de kinderen beginnen met studeren is het voor arne praktische om te gaan verhuizen naar het buitenland voor een club
ik verwacht dat slot hierna nog 1 seizoen bij ons. voordat hij de stap maakt.
deze man is hoogst persoonlijk verantwoordelijk voor de puinhoop bij ado den haag wat moeten we met deze kwakzalver die alleen maar op baantjes uit is. en nergens indruk week te maken
jan boskamp wat een held. hij zou toch nog wel naar de kuip komen.
gaat om ren legaal scorende lichaams deel hij stond met de schouder buitenspel
santi, santi, santiago gimenez!
rvp was wel een wereldspits hoor 3x topscorer premier league en zijn eerste jaar bij united maakt hij ze bijna in z'n eentje kampioen. zie gimenez dat nog niet doen en worden denk wel dat gimenez een top spits wordt en voor de bijna alle team in Europa een aanwinst is. maar robin was wel wereld klasse.
toch zou ik het wel wijs vinden als hij mer lingr op 10 begint en stengs op rechts en paixao op links
wat een zenuwachtig eerste helft laatste 15 minuten werd wel beter kregen we ook wat meer grip maar paixao minteh spelen niet best. en timber en geertruida nemen wel veel risico gaat vaak net goed. hartman speelt wel een puike wedstrijd stengs ook wel alles loopt voorin via hem.
wattan een bitello had je voor een jaar salaris van 9 ton kunnen halen met deze spelers hierboven ben je een heel eind.
lamprou, van de belt, van sas, of wat minder spelers voor Dordrecht want lijkt me niet dat Dordrecht alle lonen 1 op 1 over nemen
complimenten voor deze man. hij is altijd zo duidelijk en straalt zoveel rust uit samen met arne. ondanks dat ik persoonlijk nog een nummer 8 had toegevoegd willen worden. ben ik blij dat deze man onze directeur is.
@ftm nu idrissi transfervrij is denk je dat feyenoord nog gaat komen ervoor? in iedergeval bedankt voor alle info deze Window ga zo door.
ik vind persoonlijk dat ons middenveld onvoldoende is geen echte spelmaker