exodus

exodus

409

Laatste reacties

Afgelopen seizoen 18 wedstrijden 4x geel geen blessure. Dit moet dan de nieuwe wieffer worden. Jaar ervoor in Belgiรซ 23 wedstrijden nou ben onder de indruk.
Is vooraf altijd lastig omdat ingeschatte.Altijd makkelijk omdat te lopen blรจren
Hahaha die krijgt een ๐Ÿซถvind ik zkr een leuke opmerking.
Dit zijn geen spelers waar je beter van wordt .Ik kijk veel voetbal live en hij speelde 1x een aardige pot de rest was matig.Maar mensen zijn snel tevreden blijkbaar.1 iemand vind hem goed om dat die blind is en de rest loopt er als een kudde schapen achteraan.En als je vind dat die niks is ben je plots geen feyenoordfan meer.Maar die duimpjes bevestigen dat ik er toe doe blijkbaar dat ze me serieus nemen.Zou graag goede spelers zien.Kihk naar psv bv koopt spelers die direct van waarde zijn.
Trouwens je bent niet langzaam maar ook traag van begrip๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Hahahahaha wat zei je maagd๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Woon je nog bij je moedertje
Hahahaha mijn fan is er weer๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Met die duimpjes laten jullie wel zien dat ik mee tel en serieus genomen word dankje voor de steun๐Ÿซถ
Ja je mag niks zeggen maar als je overal n jaar bent en lang niet alles speelt ben je denk ik een goede speler.Die is volgend jaar vast op weg naar manu of arsenal
Het is haar dus zo'n opmerking moeten we jou niet serieus nemen
Omdat je een eigen inzicht hebt over een speler die niet goed genoeg is voor feyenoord. Misschien moet jij gewoon een provincie clubs gaan supporteren denk nac een leuke club voor jou is.Dit is een vd boomen aankoop.Die deed het in Frankrijk beter dan hij in de serie a maar kon het bij ajax niet doen.
Waneer is het koffietijd๐Ÿ˜‚
Hij is overal n jaar .Als je 1 speler niet goed vind dan weten de anderen niet hoe snel ze aandacht willen.Volgens mij is dit Nederland en geen rusland waar je alleen maar n ander z'n mening achterna moet lopen.Dan ben je een kech of weet ik veel wat.Dan ben je echt zielig
Kan je wel vertellen of het een speler is die er direct staat of 1 voor de toekomst
Pas op hoor hier zitten echte kenners tussen.Je bent al snel vanalles en je bent niet voor feyenoord of weet ik veel wat als je een speler niet goed vindt.Ik vind hem ook geen topper waar je beter van word.Maar dan ben je blijkbaar negatief en tegen feyenoord. Ik vind als je dit soort aankopen goed vind moet je niet janken als ze straks 4e of 5e worden.
Klopt je moeder is een collega ze heeft je daar opgelopen. Ze weet nog niet wie je vader is๐Ÿ˜˜
Ehm wat heeft bijlowhier mee temaken.En als die vaak n blessure heeft zoals bijlow dan niet aan beginnen
Doe het ff voor dan.en ben geen kerel
Ach gaan we die kaart trekken zkr door je eigen moeder in de steekgelaten๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Ach nou is dat mijn probleem ehm nee hahahaha.zijn maar een maar sukkeltje hoor ben jij 1 van.heb met de grootste gedeelte leuke gesprekken.
Kan je niet hebben zkr een meid met een eigenmening en die voor zich zelf opkomt.Wie normaal tegen mij doet mag het terug verwachten.Als je niet normaal doet en als een loser gaat gedragen mag je van mij m'n bitch kan verwachten.
Jij kruipt iedereen in z'n reet.
Wat een vergelijking niemand wilde je nu zit je in bij een sociale werkplaats
Zkr ben de droom van elke man .Maar temooi voor jou
Of je leeft of niet boeit mij geen zak joh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚