riccardofr1908

228

Laatste reacties

@FeyenoordTM Is Madueke een optie om te huren of zit je dan net een categorie te hoog? Danjuma?
Schandalig? Hou toch op man, je hebt gewoon te maken met een zeer stabiel en kwalitatief psv. Je hebt alles nog om voor te spelen, 50 a 60 miljoen op het spel!
@FeyenoordTM Lopen er nog onderhandelingen met meerdere spelers? Bijv een Hancko vastleggen tot 2027. Geertruida ?
Heel benieuwd hoe dit gaat eindigen. In mijn ogen moet je dit gewoon straffen, ongeacht welke club. Dit was gewoon doelbewust om die wedstrijd staken. Reglementaire 0-3, 3 punten mindering en de F-side komende 3 wedstrijden leeg. Laat ze het dan maar voelen, op deze manier de wedstrijd stoppen moet je gewoon keihard straffen, maar het zal wel weer zo vallen richting de kant van 020…
Die lag tot 2025 vast. Zelfde als Geertje nu
Mag toch hopen dat er dan een rechtsback ook nog bij komt. Nino + ….. Nieuwkoop is prima, maar Kasanwirjo kan gewoon niet. Zou echt een aderlating zijn zo in de laatste week.
Zondag Penders voor de groep als interim
Als Olij komt weet hij ook wel dat hij weer 2e keeper wordt. Voordat wij naar het uitvak liepen bij Sparta, parkeerde hij zijn auto achter ons. Wij zeiden gekscherend van nu naar Feyenoord zeker, begin hij te lachen, noemde Bijlow ook veruit de beste keeper van Nederland. Die zou dolgraag naar Feyenoord willen natuurlijk.
Nino heeft in Brazilië ook al jaren 33 volgens mij.
Nieuwkoop was een van die vervangers werd er toen gezegd oa door Slot. Maar toen had je Pedersen ook nog. Met dat geld van Geertruida kan je je nog wel flink versterken.
@FTM Gaat Feyenoord dan alsnog de markt op voor een rechtsback? Nieuwkoop is prima, maar met alle respect Kasanwirjo erachter zie ik nou niet echt zitten, ook omdat die weg mag? Eventueel Brenet ophalen? Heb je voor Eredivisie begrippen 2 prima backs lijkt mij.
Het is tegenwoordig bijna bij elke club wel zo’n 2D logo… zal wel een kosten plaatje zijn. Ik betaal liever een 10tje meer en dan gewoon een echt logo, maar vrees dat dat er niet meer zo snel gaat komen.
Is de podcast waar dit gezegd wordt
15 miljoen uitgeven kan heus wel, hoort alleen ook vaak een salaris bij die Feyenoord niet kan betalen. Slot zei het gister op de persconferentie ook gewoon duidelijk, komende periodes hoeven wij echt niet zulke transfers te verwachten, dat is financieel gewoon niet haalbaar nog.
Paixao moet veel meer lef tonen in zijn acties, zeker als die vanaf links speelt. Veel meer opzoeken, zoals Idrissi wel doet. En ben het met je eens dat de lat omhoog moet, maar daar hoort ook financieel een plaatje bij en dan vooral salaris, denk dat dat nog net te hoog gegrepen is voor ons.
Mensen doen Idrissi echt zo zwaar te kort… vorig jaar gewoon veruit je gevaarlijkste aanvaller, zeker 2e seizoenshelft. Voordeel nu is dat hij gewoon echt fit binnen komt tov vorig jaar. Had liever Sini gezien, maar die kans was altijd maar 5% denk ik. Zolang @ftm niks meldt dat het definitief is blijf ik een sprankje hoop houden!
Geblesseerd? Heeft alles meegedaan
Bij behalve Champions League psv krijgen we als land 5 bonuspunten. Bij EL maar 1, voor ons als land is het eigenlijk cruciaal op 4 Champions League plaatsen dat psv van Rangera wint…
Is wel vreemd dan dat er afgelopen winter wel een bod gedaan is op hem!? Heeft DtK zelf toegegeven bij Goedemorgen Eredivisie in mei.
Weet iemand de exacte regelgeving? Zijn er nu 7 verhuurd dat is de max, waarvan 1 binnen Engeland. Die zou als het goed is niet meegeteld worden, waardoor er nog eentje overblijft.... @FTM
Harrison verhuurd aan Everton. Die zou als het goed is niet meetellen omdat dat binnenland is.
Fit. Heeft alles meegedaan in de voorbereiding.
Dit zou voor alle partijen toch super zijn. Deze jongen moet je gewoon halen, een risico moet je voor dit kaliber durven nemen.
Want er staat ergens hoeveel hij moet kosten?