tonz

100

Laatste reacties

Blijkbaar niet 😎
Thanks! Idd moet het Sevilla zijn😉
Idrissi ze contract ontbonden bij Silvilla!
Wat dacht je van pot 4 Newcastle united!
Gelukkig hebben we Stengs al! Slappe zak hooi! Zwaar *** dit bericht!
Hahahaha
Waarom? Ons logo is toch met rood en wit met een gouden F!? Of niet!?
Denk dat ze nu eerst een keeper gaan halen!
Als ik puur de beelden bekijk op de filmpjes is die Barco toch meer een nummer 10 dan Ivanusec... er van uit gaan dat Idrissi er bij komt!
Liever een echte nummer 10.. dat is wat we missen! Leuk die Ivanusec maar heeft ze beste wedstrijden op linksbuiten gespeeld... dan moet Je hem ook daar neerzetten!
Hoeveel weken nodig om fit te worden?
Hopen dat Geertruida blijft dan maar! Sorry maar ben er niet kapot van!
Eindelijk iemand die het snapt! Diepe buiging voor jou! Dit seizoen is zo belangrijk... aanhaken of afvallen! Daarom is die 0-0 zwaar ***...
Je bent een topper!
Daarom hebben ze hem linksbuiten staan! Lees de stukken even terug... viel tegen op zowel rechtsbuiten als op de nummer 10. Pas toen die hangt op linksbuiten kwam te staan is die weer helemaal opgebloeid!
Sini is een geweldenaar maar als je Ivanusec bijna binnen hebt , snap ik die move niet! Kan je toch beter een nummer 10 halen!? Want Ivanusec komt het best tot ze recht op linksbuiten!
Juist.. daar moeten we is mee ophouden! Spelers op de verkeerde plek zetten!
Feyenoord ze prio moet een nummer 10 zijn! Dat is echt wat we missen! Zymanski wordt echt heel erg gemist! Nu word Timber afgebrand om dat die niet best was, klopt ook maar Timber is ook geen nummer 10! Slot moet een keuze gaan maken voor de nummer 6, of Wieffer of Zerrouki. Op de nummer 8 Timber of Stengs en dan moet er een nummer 10 komen! En dan niet Ivanusce daar neerzetten want hij is op ze best op de linksbuiten plek!
Moet je hem wel op ze beste plek zetten dus linksbuiten! Helemaal met jou eens!
Vervanger om op de bank te zitten of waar we wat aan hebben? Anders kan je toch beter je geld in je zak houden? Is het voor Feyenoord geen optie om een groot toptalent te huren die normaal nooit haalbaar zal zijn om te kopen!
Zet de spelers op plek waar ze het best zijn! Dus linksbuiten! Je komt nu in deze periode dat de afvallers bekent gaan worden! Ga bij de grote topclubs is kijken of we niet een geweldig toptalent kunnen huren! Ja klopt die leveren Feyenoord niks op maar die maken je eigen spelers wel beter en worden dan ook weer meer geld waard. We moeten bij de eerste 2 komen omdat dat 40 miljoen opleverd.
Wat had Slot dan verwacht met zo middenveld? Is niet negatief en elkaar napraten maar daar zit gewoon creatievetijd in en missen ook scorend vermogen! Al helpt die rode kaart ook niet mee! Zwaar teleurstellend begin en lopen gelijk achter de feiten aan! Er is nog een hoop werk aan de winkel...
En die doelpunten maakt!