zuidje

90

Laatste reacties

Nou inderdaad!! Gewoon 3 jaar op rij zoon klote club uit Rome..... Moedeloos word ik ervan.
Ja ben ik helemaal met je eens!!
Misschien een domme vraag? Wie weet wat het openkanaal van zigfo is? Ik namelijk kpn en zou het wel graag willen volgen.
Woke en of naïef... In dit sinds verband geen referentie aan elkaar. Maja dit krijg je als je elke simpele boerenlul toegang geeft tot internet. Zie je hoe makelijk het is om iemand te beledigen?? Probeer eens een onderbouwing waarvoor je het niet met hem eens bent. Of blijf voortaan anders lekker op die andere sites reageren. W
God God wat een calimero gelul zeg..... Serieus de telegraaf? Er is niet 1 feyenoord supporter die dat zooitje serieus neemt. Je draagt geen enkel feit of argument aan. alleen maar jou waarheid. En ten allertijden heeft de trainer van feyenoord het recht om dit soort kritiek te spuien!! Heeft geen reet te maken met voor welke club hij is. Is echt een compleet bs argument. Met recht zit je op slot in te bashen en compleet ongefundeerd ook nog eens. Als je niet begrijpt van welk perspectief slot kom...
??? Kan slot nog wat van leren?? Volgens mij heeft hij alle recht om zijn kritiek te uiten als het zijn spelers groep beïnvloed op een negatieve manier. De fout marge was dan ook wel erg groot hé, van 8 spelers naar 1. Prima bericht van 1908 maar wat je nu zegt betreft slot is echt complete onzin.
Ja ach vind het opzich nog wel slim. Onder druk zetten die gasten. Maar het word wel tijd dat er eens schot in gaat komen. Dit duurde allemaal veelste lang zo.
Ja is het uit je systeem!! Het negatieve gegal. Vorig seizoen had je natuurlijk ook deze. Mening toen we kampioen werden! Houd je emoties even onder controle wil je, gaat een beetje nergens over wat je nu doet.
Ja ik vind het ook wel een behoorlijke zwakke reactie van ze. De rede dat mensen klagen is omdat de kwaliteit slecht is of de levertijd, dit heeft geen ene ruk te maken met het feit dat castore wel of geen nieuwkomer is. En wat echt helemaal een zwaktebod is dat castore zichzelf gaat vergelijken met Nike of addidas betreft een vermeende foutmarge. Los je zooi op en houd het bij jezelf,heb ook een beetje zelf reflectie.
Ja ben ik helemaal met je eens. Is totaal onnodig dit en pure kapitaal vernietiging. Geertruida gaat dit niet vergeten en die zal nooit zijn contract gaan verlengen bij feyenoord. En om heel eerlijk te zijn snap ik dit ook van zijn perspectief. Echt olie dom als dit echt zo gegaan is.
Goh... We missen cokcu wel zeg. Zerouki is echt gewoon een slak in bal handeling zeg. De balans is direct verstoord, wiefer gaar er ook niet beter door spelen moet ik zeggen. Het viel me op dat het elftal erg moe oogde in de 60ste minuut al en nul druk zette. En Pedersen mag ook wel even wakker worden zeg ******.
Helemaal met je eens!! Dit is gewoon een nette manier van nee verkopen.
40 mil zodan!!
Wel erg grappig dat je het woord niveau typt betreft reacties...... Heb een beetje klasse en fatsoen en reageer op de inhoud wil je. Het betreft de tendens dat feyenoord niet zoals in het verleden gebeurt is berooid achter blijft omdat feyenoord nu eindelijk in de mogelijkheid is om de club door te ontwikkelen. Dit door ontwikkelen kan alleen als je geld genereert van uit de transfers. (zakelijk zien) Dus ja of verlengen, verkopen of banken. Het signaal wat je hiermee uitzend dat de club geen lo...
Dan zet hé hem op de bank en zet je Lopez er in. Feyenoord mag dit niet accepteren dat een speler voor een grijpstuiver weg gaat, ongeacht welke speler het ook is. Het feyenoord belang gaat boven het individuele speler belang. Maar nogmaals ik hoop dat hij zijn contract verlengt met een sterk verbeterd contract. Dit zou hij in mijn optiek ook verdienen, maja inderdaad hij heeft daar zelf ook wat over te zeggen. Dus zakelijk zien en daar ook naar handelen.
Naja heel simpel dit eigenlijk, of hij verlengd zijn contract of direct verkopen. We Lopez ook nog die meer als prima een adequate vervanger is. Uiteraard gaat mijn voorkeur uit naar hartman, maar volgend jaar de helft ervoor krijgen is niet acceptabel.
Goh, ik sta dus niet alleen in deze gedachten gang. Ik ben het helemaal met je eens en die 40% is nog rooskleurig gesteld!! Sinds dat hij bij het Nederlands elftal gevoegd is werd het een hele matige keeper welke geen punten meer pakt voor Feyenoord. Ja hij is een feyenoorder en dan?? Ik ook!! Gevoel niet verwarren met professionalisme, en van uit dat stantpunt zie ik totaal niet waarvoor bijlow nog eerste keeper zou zijn. Ik kan maar 1 rede verzinnen en dat is omdat hij een marktwaarde vertegenwoor...
Ja ik snap hun standpunt wel, ze blokkeren op deze manier gewoon de transfer. Niemand gaat dit bedrag neertikken voor een 1 dagsvlieg, Op de uitzondering van de Engelse clubs na dan. Feyenoord moet gewoon zijn poot stijfhouden en geen euro meer bieden dan dit. In de tussen tijd die Ueda gek maken zodat jij in opstand komt tegen cercle. Dit is gewoon het spelletje hoe het gespeeld word.
Is een beetje appels met peren vergelijken wat je nu doet. Ueda heeft nul ervaring in Europese duels. Dit is zijn eerste jaar in een de Belgische competitie, en ja hij is een international maar het niveau van Japan kun je natuurlijk niet vergelijken met het niveau van Mexico. Dus die 8 mil vind al aan de hoge kant voor een speler als Ueda. Die 30 mil voor chimenez zou helemaal geen verkeerd bedrag zijn,gebaseerd op zijn huidige status in Europa. Tuurlijk willen we altijd meer, maar realistisch ge...
Zou je naam veranderen van kritisch naar rancuneus!! De slot haters zijn er u alweer.....
Haha Naja ik denk dat het prima volg allemaal. Graag een onbouwing voor je onderbuik gevoel met feiten. Sta altijd open om iets te leren van een ander.
Goed punt alleen die spelers kosten wel een minder als deze speler. En ze hebben meerdere seizoenen goed gepresteerd in die competities. Maar als nog zou ik ook gewoon blij zijn mocht hij komen. Ik ben alleen wat voorzichtiger en kritischer als het om dit soort bedragen gaat.
Volgens mij heeft feyenoord gewonnen en en gelijk gespeeld tegen 2 top clubs uit België. De fifa coefficiente lijst zegt hier in ook erg veel waar je diverse conclusies uit kunt trekken. De begrotingen van de Belgische clubs ten opzichte van de Nederlandse clubs. Dus ik hoop dat je raadsel nu opgelost is 😉. Het is niet om de Belgische competitie af te zeiken, ik trek gewoon conclusies die gebaseerd is op de feiten zoals die er zijn.