ftm-samenwerking

Nieuws

1908.nl en FeyenoordTM verlengen samenwerking

Van de redactie

1908.nl is verheugd dat de succesvolle samenwerking met FeyenoordTM voor onbepaalde tijd is verlengd. Het is de liefde voor Feyenoord en de ambitie om de betrokkenheid van supporters bij de club te vergroten, die beide partijen als overeenkomende drijfveer kennen. 

FeyenoordTM is de merknaam van de bevlogen journalist Rutger Vinke en een gerenommeerde partij in de wereld van transfernieuws. FeyenoordTM is sinds de oprichting onderdeel van de 1908.nl-redactie, in een partnership dat elk jaar beter en sterker wordt.

Rutger Vinke: “1908.nl richt zich op unieke content en wil dingen net even anders doen in het veranderde medialandschap. Beide partijen sluiten naadloos aan op deze aanpak. Het is gaaf dat we daar samen een vervolg aan gaan geven”. Het partnership houdt onder andere in dat FeyenoordTM ook in de toekomst Feyenoord-primeurs exclusief via 1908.nl blijft publiceren. Daarnaast is afgesproken dat Rutger de vrijheid behoudt om op persoonlijke titel zijn zienswijze op de voetballerij op andere plekken te duiden.

Transfernieuws is een belangrijke vorm van content, die een deel van onze bezoekers aanspreekt. Uiteindelijk willen we nieuws aanbieden voor iedereen met een Feyenoordhart. Met het verlengen van de samenwerking is daarin een belangrijke stap gezet. Rutger heeft altijd onze steun gehad en we zijn er trots op dat hij ook in de toekomst onderdeel van onze redactie is.

Delen

Reacties

Tijd voor een nieuwe squad depth?

Dit is wat ik kan vinden als niemand vertrekt

GK: Wellenreuter, Bijlow, Janssen, van Sas

RB: Geertruida, Pedersen, Nieuwkoop, Benita, Read

RCV: Beelen, Trauner, Kasanwirjo

LCV: Hancko, Hendriks, Tsoungui

LB: Hartman (+), Lopez, Smal, Candelaria

CVM: Wieffer, Zerrouki, Zechiël, Hartjes

CM: Timber, Milambo, vd Belt, t Zand

CAM: Stengs, Linger, Bullaude

RV: Paixao, Moussa, Wålenmark, Slory

ST: Gimenez, Ueda, Osudina

LV: Ivanusec, Sauer, Sebaoui
Ik dacht dus echt dat FeyenoordTM en 1908.nl bij mekaar hoorden…. Oftewel dat Rutger de eigenaar was van 1908…. Ik snapte al niet dat nieuwtjes soms wel op het telegram account van Rutger stonden en (nog) niet hier…
Rutger is wel voor 90% 1908.nl. dat ik 10x per dag op deze pagina kijk is voor het transfernieuws, ik denk dat dit voor veel mensen zo is.
Goed nieuws. Wanneer kunnen we de eerste klapper verwachten 😬👍