sonnema3

Opinie

1908.nl steunt Rotterdam in ‘Battle of Sonnema’

Dennis

Zo nu en dan is er vanuit supporterskringen een gaaf initiatief dat 1908.nl graag ondersteunt. Een aantal fanatieke supporters zijn werkzaam in de gedistilleerde branche, en brengen een echte ‘Rotterdam editie’ van Sonnema Berenburg op de markt.

De lancering van de Rotterdamse fles is onderdeel van ‘De Nederlandse 11 steden’-actie van Sonnema. Het merk brengt 11 unieke flessen op de markt met ieder een eigen stadsnaam. De Feyenoordsupporters bij het bedrijf willen van de Rotterdamse editie uiteraard de meest succesvolle maken en met name de Amsterdamse fles ver achter zich laten.

De 'Rotterdam-editie' 
De Rotterdamse fles is verkrijgbaar bij een select groepje slijterijen en in een beperkte oplage gebotteld. Via de trouwe Feyenoord-gezinde medewerkers doet Sonnema wel vaker een actie bij de club. Zo kan je Sonnema al zijn tegengekomen op de bootparty van De Feijenoorder of van de kampioensblikjes in 2017. 

Rotterdam Hoodie
Als je de hand weet te leggen op een gave fles, kan je naar de website van Sonnema te gaan en daar je gegevens invullen. Je maakt dan kans op een exclusieve Rotterdam hoodie. Daarnaast maak je kans op een exclusief arrangement tijdens het Sonnema feestje bij de Vrienden Live! In Rotterdam op 10 februari.

Exclusief verkrijgbaar
De Sonnema Rotterdam fles is verkrijgbaar bij de volgende slijterijen in Rotterdam: Slijterij Ketelbinkie, Slijterij G&E, Slijterij Rotterdam, Slijterij Vierambacht. Maar ook in de omgeving van Rotterdam is deze fles verkrijgbaar bij de volgende slijterijen: slijterij Beurs van Schiedam, slijterij Vastenhout in Pernis, slijterij de Wijnkelder in Barendrecht en Colin’s slijterij Vlaardingen. 

sonnema-rotterdam
Mandy Horstink
sonnema-rotterdam2
Mandy Horstink

Delen