feyenoord-vrouwen-socials

VK Sportphoto

Vrouwen

1908.nl Vrouwen | Volg en mis niks van Feyenoord V1 op social media

Dennis

Onze redacteuren zitten overal bovenop het nieuws. Ook de verrichtingen van Feyenoord Vrouwen worden op de voet gevolgd. Via 1908.nl zijn de trouwe fans van het elftal van trainer Jessica Torny altijd op de hoogte van de laatste gebeurtenissen. En dit kan nu ook via social media!

Om de supporters van de vrouwenvoetbaltak optimaal te kunnen bedienen, kent 1908.nl vanaf heden aparte X en Instagram kanalen die zich volledig richten op de ontwikkelingen rondom Feyenoord Vrouwen. Ben jij een fervent social media gebruiker? Volg daar de wedstrijden, lees het laatste transfernieuws en mis niks van de ingeslagen weg richting een volwaardige proftak voor vrouwen binnen de club.

Volg Feyenoord Vrouwen 1:

De komende tijd zal 1908.nl extra gaan inzetten op het bieden van nieuws en content over Feyenoord Vrouwen, waarbij de berichtgevingen te allen tijde als eerste op de website verschijnen. Nieuwspublicaties van Feyenoord Vrouwen 1 worden op 1908.nl altijd voorzien van de tag ‘Vrouwen’. Dit om verwarring met het nieuws rondom de selectie van coach Arne Slot te voorkomen.

Heb jij tot slot nog gave ideeën die we mee kunnen nemen rondom het volgen van Feyenoord Vrouwen? Laat ze achter in de comments!

Delen

Reacties

Als je dan toch een aparte X en insta doet, zou het dan niet gek zijn om 1908vr.nl te hebben?
Persoonlijk heb ik niets met vrouwenvoetbal en verwacht ook niet dat het ooit uit het amatuersniveau ooit gaat komen. Maargoed dat is een persoonlijke voorkeur.