feyenoord-almere-city-6-1-jim-breeman-sports-photography-32

Jim Breeman Sports Photography

Opinie

POLL • Hoe blij is het Legioen met 'Prijsvrij'

Dennis

Met ingang van dit seizoen staat ‘Prijsvrij Vakanties’ op de achterkant van het Feyenoordshirt. De sponsor prijkt op de schouders, waardoor de spelersnamen moesten wijken en onder het rugnummer belandde. 

Na een half seizoen is 1908.nl benieuwd hoe het Legioen vandaag de dag tegen de rugsponsor aankijkt. Geef in onderstaande poll je mening!

De overeenkomst tussen Feyenoord en Prijsvrij veroorzaakte in de zomer de nodige ophef onder supporters. Zo zou de naam van het vakantiebedrijf garant staan voor grappen, zodra de ploeg van Arne Slot geen zilverwerk weet te bemachtigen. Door de plek op de schouders te claimen, zorgde Prijsvrij er bovendien voor dat niet de eigen naam of de naam van een Feyenoordspeler prominent op het shirt kon staan. Tegelijkertijd zorgde de deal voor inkomsten voor de club. Wat vind jij?

Poll: Hoe blij is het Legioen met 'Prijsvrij'?

Prima plek, zo op de schouders! Zolang ze betalen

Haal van die schouders! Sponsoring alleen onder het rugnummer

Ik wil geen reclame achterop het shirt, ook al kost dit de club geld

Boeien!

Delen

Reacties

Daar heb ik nou zinnin.
Geen rug sponsor. Ik vind de sponsornaam voorop al vervuiling. Maar ja, geld hè
Ik kan niet atemmen want mijn optie zit er niet tussen: weg met Prijsvrij. Het is bizar om met Prijsvrij op je shirt te spelen terwijl je om de prijzen speelt.
Ik ben benieuwd wat nu werkelijke inkomsten zijn waarin ook de inkomsten qua merchandise zijn meegenomen, ik kan me voorstellen dat dit shirt minder goed verkoopt.
En wat zou het prijsverschil zijn tussen onderkant en bovenkant?
Ik vind het in iedergeval tering lelijk.
Doe maar een shirt zonder rugsponsor, en de sponsornaam aan de voorkant van een bedrijf dat past bij Feyenoord en er subtiel op staat.
Een mooi shirt waar iedereen trots op is en supporters graag willen kopen.
Ik zie het al niet eens meer. Als ze bij Feyenoord vinden dat ze dit geld nodig hebben, prima. Ik heb mooiere, en ik heb lelijkere shirts gezien. Maar wat erop het veld gebeurt vind ik boeiender.
Ik vind het niet verkeerd het leverd toch een x bedrag op en dat kunnen we goed gebruiken we zijn niet in de positie om dit niet te accepteren teminste nu nog niet .
Bij mij werkt de poll niet. Bij jullie wel?
Telkens als ik een antwoord invul in de poll komt er geen percentage in beeld welke optie het meeste gekozen is, maar zijn de groene lijntjes overal even lang.
@FeyenoordTM Kan daar iets aan gedaan worden?
Oh lol, na een refresh van de site ineens wel. Laat maar.
De lelijkste sponsor ooit was Gouden Gids de mooiste Blijdorp en Stad Rotterdam. Prijsvrij hangt wat dichter naar Gouden gids :-). Maar de schoonheid van het spel hangt niet samen met de schoonheid van het shirt.
PRIJSVRIJ
Het is een mooie slogan voor onze transfers...
die al een waardeloze goedkope reputatie hebben in de voetbalwereld.
Beetje klasse mag wel Hr Ten Kroesse.
Ga eerst zijn naam eens goed schrijven. 😡😡😡
Rugsponsoring ziet er per definitie goedkoop en lelijk uit. Lijkt me toch ook niet nodig voor een club met het statuur van Feyenoord. Als je het dan toch wil dan moet je heel zorgvuldig zijn met de sponsor die je kiest. Voor een club die als doel heeft zoveel mogelijk prijzen binnen te slepen is "Prijsvrij" als sponsor prominent op het shirt zetten echt de meest stupide keuze die je kunt bedenken. Voor mij is het de reden geweest om dit seizoen geen shirts te kopen. En dat blijft zo zolang Prijsvrij de sponsor is. Ze hebben echt zitten slapen bij Marketing.
Vaak lees ik doe een paar ton bij qua salaris voor speler, nou dat wordt oa door sponsoren betaald.
Dit is een poll om weer wat mensen los te laten gaan op prijsvrij.goede stukken hier vaak op de site, maar dit gaat nergens over.
Al staat de hele rug vol. Who cares?? Money talks bullshit walks
Je hebt toch geen snavel? Wat een liefdeloze praat zeg.
Het gaat hier om de achterkant hè?! De voorkant alleen voor Coolblue €10M p/j 😉😉
Misschien het legioen die een mooi shirtje wilt kopen.
Het is lelijk en je bent het mikpunt van spot wanneer je een seizoen niets wint. Ik vind het er niet uit zien.

Zakelijk gezien, ik vraag mij af wat het doet met de totale waarde van het shirt wanneer je voor relatief kleine bedragen stukken verkoopt in plaats van enkel de hoofdsponsor voor het maximale bedrag. Je zou kunnen zeggen dat die exclusiviteit wellicht meer oplevert maar misschien kan een marketeer hier iets over zeggen.
De reden dat ik dit jaar nog geen shirt heb gehaald. Het staat er te groot in een mismatchend font en de spelersnaam lijkt letterlijk met paint erbij te zijn geschreven onder het rugnummer.

Belachelijke keuze en zet mijn eenzaam protest net zo lang door totdat het contract met deze partij is afgelopen.
Iets minder eenzaam protest; deel je gevatte woorden precies zo en deed dus ook dit “protest”. Er liggen hier 18 vd afgelopen 20 seizoenen hier aan thuisshirts, maar dit doet ‘ie niet hoor. Niet fuckselen met het Heilige rood-wit, het zou in mijn ogen gewoon in het Stico moeten worden opgenomen!

Against modern football…
Nog iets minder eenzaam protest , ondanks dat ik de keuze snap gebaseerd op inkomen, vind ik dat je de keus moet kunnen hebben met en zonder prijsvrij. Ik betaal liever een aantal euro's meer voor een shirt zonder prijsvrij. Dit is daadwerkelijk geen aangezicht.
100%. Ik snap dat de club deze keuze maakt en ik ben in principe niet eens tegen een rugsponsor, maar het zou 1) altijd onder het rugnummer moeten staan en 2) matchen met de algehele huisstijl van het shirt van dat seizoen.

Nu staat het en op de verkeerde plek en te groot en is het nog eens ontvankelijk voor spot ook. Dat icm met het belachelijke derde shirt dit jaar (Rotterdams groen my ass, doet mij eerder denken aan het groen van een supermarkt prijsknaller).

Snap echt niet dat Feyenoord niet met een focus groep van supporters werkt waarbij ze voor release alvast kunnen voelen hoe het zal vallen bij de achterban.
*maakt dat ik totaal niet enthousiast ben over onze tenues dit jaar.

Dit moest nog achter mijn rant over het derde shirt haha.