feyenoord-benfica-2-1-jim-breeman-sports-photography-41

Jim Breeman Sports Photography

Europees

2700 kaarten beschikbaar voor Celtic - Feyenoord

Van de redactie

Feyenoord krijgt de beschikking over 2700 kaarten voor het uitduel in de UEFA Champions League tegen Celtic op woensdag 13 december om 21:00 uur in Celtic Park. Vrijdag 29 september begint de verkoop.

Voor diamondcardhouders en goldcardhouders start de verkoop van de tickets op vrijdag 29 september om 10:00 uur. Voor beide groepen geldt de reguliere wachtrij. Silvercardhouders kunnen vanaf zaterdag 7 oktober om 09:00 uur hun tickets kopen indien beschikbaar. De verificatiecode voor de wachtrij van Silvercardhouders is vanaf 08:30 uur op te vragen, zo luidt de kaarverkoopinformatie op de Feyenoord-website. 

De Feijenoorder-reis
Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder organiseert een vlieg- en busreis naar Glasgow. De prijs voor de vliegreis is voor De Feijenoorder-leden €435,00 inclusief kaart. Niet-leden betalen €485,00 inclusief kaart. De prijs voor de busreis naar Glasgow is €265,00 voor De Feijenoorder-leden inclusief kaart. De prijs voor niet-leden bedraagt €300,00 inclusief kaart. In de ticketshop wordt de niet-leden prijs weergegeven. Leden van De Feijenoorder krijgen het ledenvoordeel binnen twee weken na de wedstrijd teruggestort op hun rekening. Meer informatie over de vlieg- en busreis.

Delen

Reacties

Moet je voor die supportersreis sk houder zijn en in de wachtrij staan?