Primeur Bevestigd
rugnummer-2-knipsel

VK Sportphoto

Series

Aanbeveling • Interessante rechtsbacks voor Feyenoord

FeyenoordTM

De tweede plek, en daarmee opnieuw Champions League voetbal, lijkt voor Feyenoord dit seizoen nagenoeg binnen. Het vizier kan al voorzichtig op een hete transferzomer. In een serie van elf artikelen behandelen we per positie de spelers die wat ons betreft potentie hebben voor Feyenoord. Met vandaag: mogelijke versterkingen op de rechtsbackpositie.

In een eerdere Squad Depth concludeerden we al: het verloop gaat deze zomer waarschijnlijk groter zijn dan ooit en dat geldt voor vrijwel elke positie. De Rotterdammers gaan per positie met een budget van maximaal tien miljoen euro de markt op en de schaduwlijsten liggen klaar. Zodra er iets concreets speelt, lees je dat bij 1908.nl — maar tot die tijd is alle speculatie ook wat waard. Vanuit ons netwerk is gebleken dat de onderstaande rechtsbacks een interessant profiel hebben voor de Rotterdamse club.

Wat zoekt Feyenoord in een rechtsback?

Met het zeer waarschijnlijke vertrek van Lutsharel Geertruida moet Feyenoord hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een nieuwe rechtsback. In onderstaand overzicht zie je zowel potentiële basisklanten als hun eventuele back-ups. Maar met het mogelijke verlies van Geertruida, lijkt Feyenoord op zoek te moeten gaan naar twee vervangers. Geertruida kan namelijk ingezet worden als klassieke back, maar ook als inverted back. Een 1-op-1 vervanger loopt óf niet rond — of is in het segment van Feyenoord niet haalbaar.

De Rotterdammers zijn op zoek naar een klassieke back die de hele flank kan bestrijken. In het offensieve gedeelte moet de back een goede voorzet in huis hebben. Nog dieper in het veld moet hij een goede eindfase van zijn aanval hebben. Feyenoord vindt factoren als overlap- en underlap enorm belangrijk, waardoor de back een goede tactische basis moet genieten. Er zal bovendien gescout worden op snelheid.

Indien er inverted wingback opties op de radar komen, is het belangrijk dat deze speler een balvaste basis heeft. De tactische beslissingen van de back zijn cruciaal: in balbezit dient hij naar het centrum van het speelveld te komen. Door deze extra man in het midden, krijgt Feyenoord overwicht in de zone en moet de tegenstander keuzes maken.

Belangrijk om te vermelden: na het seizoen kan Feyenoord nog wel eens een kwantitatief luxeprobleem hebben op de positie, met deze rechtsbacks in de selectie: Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, Marcus Pedersen (mogelijke terugkeer bij degradatie Sassuolo), Neraysho Kasanwirjo (terugkeer verhuur Rapid Wien), Givairo Read en Mimeirhel Benita (terugkeer verhuur Excelsior). Toch sluit Feyenoord zijn ogen niet voor overige versterkingen. Op welke namen zijn wij uitgekomen? Je leest het hieronder.

In Denemarken loopt met Elias Jelert een héél interessante back rond, die zowel een klassieke als inverted rol vervullen. De 20-jarige Deen komt uit voor FC Kopenhagen, wat dit seizoen hoge ogen wist te gooien in de Champions League. Jelert overwinterde met de Deense club in een poule met FC Bayern München, Manchester United en Galatasaray. Of Jelert nog altijd haalbaar is voor een club als Feyenoord, moet blijken: hij staat tot medio 2027 onder contract en vertegenwoordigt een ingeschatte transferwaarde van vijf miljoen euro. 

Feyenoord hoeft maar één grens over te steken om de klassieke rechtsback Matisse Samoise op te pikken bij KAA Gent. De 22-jarige Belg staat tot medio 2025 onder contract en vertegenwoordigt een transferwaarde van drieënhalf miljoen euro. Samoise is heel aanvallend ingesteld en pikt dan ook geregeld zijn doelpuntjes mee. Zijn offensieve speelstijl past goed bij een club als Feyenoord, maar hij moet nog wel werken aan zijn defensievere rol.

De 23-jarige Gendrey komt in de Serie A uit voor Lecce en is klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Hij heeft een contract tot medio 2026, maar Lecce heeft nog wel de optie om die verbintenis met een jaar te verlengen. De back vertegenwoordigt een ingeschatte waarde van vierenhalf miljoen euro. Gendrey doorstond eerder in Frankrijk de jeugdopleiding van Amiens.

De markt van de Turkse Super Lig wordt door Feyenoord niet vaak gescand, maar er lopen wel degelijk interessante spelers rond. Op data steekt Bünyamin Balcı er al enkele jaren bovenuit. De verdediger van Antalyaspor werd al eens getipt aan de Rotterdammers en met zijn marktwaarde van drie miljoen euro behoort hij tot een van de haalbare klassieke backs. Balcı staat echter nog wel drie jaar onder contract in Alanya, waar hij uit de jeugdopleiding komt. 

Op data kwam de naam van de veelzijdige Sean Zawadzki naar voren. De Amerikaan komt in de Major League Soccer uit voor Columbus Crew en kan uitstekend als inverted back uit de voeten. De 23-jarige vertegenwoordigt een marktwaarde van 450.000 euro en verlengde onlangs zijn contract tot medio 2027. Zawadzki kan ook als middenvelder, centrale verdediger én als linksback uit de voeten. 

Voor een andere intercontinentale optie richten we ons vizier op Argentinië, waar Joaquín García rondloopt bij het financieel wankele Vélez Sarsfield. De club komt nog altijd uit op het hoogste niveau. García is gewend om in een viermansverdediging te spelen en bestrijkt de volledige flank. De 22-jarige verdediger komt uit de jeugdopleiding van Vélez, waar hij tot eind 2025 onder contract staat en een marktwaarde van 800.000 euro vertegenwoordigt.

Disclaimer • Het zou goed kunnen zijn dat Feyenoord inderdaad belangstelling heeft voor één of meerdere namen uit deze serie. Natuurlijk weten we vaak meer dan we schrijven, maar het gaat er om: waarvoor is de club concreet? Dat antwoord is helder: voor geen enkele naam die in deze serie genoemd wordt. De aanbevelingen zijn dan ook puur speculatief bedoeld. Daadwerkelijke, concrete nieuwsitems volgen in een later stadium.

Ben jij het eens met de geopperde namen? Zelf nog ideeën? Laat het ons weten in de commentsectie!

Bekijk hier welke keepers wij aanbevelen ⤵️

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Heb een alternatief suguwara van az
Jelert mooie optie.

Waarom niet meer over Neco Williams?
Is duur maar wel kwaliteit
Hoe kijken ze binnen Feyenoord naar kasanwirjo want volgens mij doet hij het echt goed? @FeyenoordTM
Brenet vertrekt transfervrij bij Twente wordt zojuist bekend gemaakt..

Ik weet niet of hij de type rechtsback is die Feyenoord ambieert, maar hij kost niets..
Geertruida verkopen, hopen dat Sassuolo niet degradeert en Pedersen definitief overneemt, Benita nog een jaartje verhuren, Kasanwirjo verkopen, het liefst Nieuwkoop ook verkopen, Read erbij houden en zo nu en dan speelminuten geven.

Maak me wel zorgen over deze positie, aangezien alleen Geertruida voldoet - en wellicht Read in de toekomst. Geertruida vertrekt, Nieuwkoop zal wel blijven. Graag een goede rechtsback erbij kopen en die 1e rechtsback maken. Dan heb je Nieuwkoop en Read er nog bij.
Nieuwkoop heb je nodig voor de homegrown players eis van de Champions League.
Is hij toch nog ergens nuttig voor...
Morgen stuk over linksbacks of rechter centrale verdedigers?
Jongelui, even off topic.
Net even naar de samenvatting van de vrouwen van Ajax - Chelsea zitten kijken. 0-3, dus dat is mooi. Niets meer aan doen. Maar: de eerste goal van Chelsea valt te vergelijken met de goal van Lutsharel tegen Heerenveen. Alleen nu wordt de goal goedgekeurd. Zeg 't maar..
De meeste rechtsbacks zien er aardig uit. Zoals bekend ben ik niet zo van het intercontinentale, dit vanwege de haast onvermijdelijke jet-lags. Bij ons loopt nog Nieuwkoop rond en wellicht komt Pedersen terug. Ik zie deze spelers als wissel mogelijkheden. Read maakte overigens beslist geen slechte indruk toen hij meespeelde.
García zal vast een wonder zijn op de rechtsback positie, maar moet nog wel efkes wat spiertjes kweken.
Het is jammer dat de kans ook best aanwezig is dat Hartman ook vertrekt, anders had ik het nog wel zien gebeuren dat de IWB rol naar hem ging en er op rechts een meer klassieke back zou spelen.
@FeyenoordTM Robertone vorig jaar ook al gelinkt een goede opvolger voor Timber nog op de lijst?. Die wil gegarandeerd weg daar (Almeria heeft nog geen wedstrijd in de competitie gewonnen).
Ben van mening dat je een RB/LB echt wel prima zelf moet kunnen opleiden. Daarnaast wat Rutger al zegt een enorm overschot op die positie. Nog weer iemand halen lijkt me echt een kansloos verhaal en kan je beter je centen elders investeren. De laatste pak hem beet 5 wedstrijden (mits zeker van 2e plek) alvast Read minuten gaan gunnen. Viel meer dan prima in laatst.
Als wat er NU is kwalitatief niet goed genoeg is zul je toch iemand moeten halen. Het zal niet eenvoudig zijn om Geertruida te vervangen. De spelers die er nu al zijn zouden als back-up kunnen dienen, maar hebben echt bij lange na niet de zelfde kwaliteiten als Luts.
Eens maar zonder minuten gaan ze er ook niet komen. Dan moet je een Read, Benatia (of 1 van de 2) als backup zien en de rest allemaal verkopen. En echt te hopen dat Sassuolo zich weet te handhaven mbt het geld voor Pedersen. Kasanwirjo....geen idee of die kan aanhaken maar verwacht het niet en zie hem eerder als CV dan als rechtsback.
Je zal nooit een gelijkwaardige vervanger voor Luts binnenhalen voor minder dan 10 miljoen. Accepteer dat en ga voor talentvolle vervangers, die dat niveau binnen 2 jaar kunnen halen.
Die 2 jaar heb je niet aangezien je ook volgend jaar Champions League speelt. Of je moet tevreden zijn met een tussenjaar. Maar dan gaat iedereen ook weer zeuren. Als je op het hoogste niveau mee doet (CL) heb je helaas weinig tijd.
Eens, maar je hoeft niet op alle posities direct een Luts te hebben. Hebben we nu ook niet, maar andere spelers groeien er naar toe. Bv Hartman, Beelen, timber.
@Rutger1908 is Zakaria El Ouahdi nog een optie bij Feyenoord. Ontwikkeld zich sterk als rechtsback bij Genk.
Gendrey is a very strong right-back, especially on the defensive side of the game. From Lecce I have four more suggestions, with three of them still playing in the Under 19:
Marin Pongracic (26, Croatia, centre-back), Jeppe Corfitzen (19, Denmark, right-wing), Ed McJannet (20, Ireland, midfielder), Rares Burnete (20, Romania, forward).
Waarom zou Sugawara niet haalbaar zijn? Heeft net als Geertruida nog maar 1 jaar contract, dus AZ zal ook moeten verkopen willen ze nog iets voor hem vangen. Toch?
Omdat AZ ons (de gehele traditionele top 3 eigenlijk) haat. Ze hebben openlijk uitgesproken dat ze niet aan hen willen verkopen en alleen maar naar het buitenland.
Eens, in mijn ogen de meest geschikte vervanger
Dit zijn toch namen waar ik niet warm of koud van word
Leuk stuk. De back moet dus eigenlijk ook gewoon Superman zijn en heen en weer vliegen continue...... Benieuwd wie de kans krijgt volgend jaar. Ik hoop toch op eigen jeugd.
Feyenoord moet niet de fout maken om de eigen jeugd, te weinig, kansen te geven.

Van Bronckhorst, Van Persie, Wijnaldum, Ake, De Vrij, Clasie, Kongolo, Fer, Vilhena, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal jongens uit eigen opleiding.

Kijk eerst goed naar je eigen jeugd. Er loopt veel kwaliteit. Welke spelers komen in aanmerking voor doorontwikkeling naar de top. Daarna pas kopen.
Waarom je Aké noemt is me een raadsel.
Nul minuten in Feyenoord 1, i.t.t. de overigen die je noemt.
Het geeft aan welke kwaliteit er in de jeugd loopt.
Daarbij is het voor de PL-clubs nu veel lastiger om jeugdspelers te halen.
Maar je hebt wel gelijk dat Ake eigenlijk niet in het rijtje thuishoort.

De jeugd is je levensader. Kijk even naar 020. Die pleuren ff 110 mln weg (gelukkig) waar ze hiervoor altijd jeugd konden inpassen. Over het algemeen vind ik dat je, zeker als Feyenoord zijnde, eerst heel goed moet kijken naar de kwaliteit van Varkenoord.
Dat laatste ben ik vanzelfsprekend volmondig met je eens.
Hoe zit het met het Engels van deze jongens? Want we hebben al gezien hie lastig het is als je niet met je eigen spelers kunt communiceren.
Zoveel mogelijk de identiteit van Feyenoord behouden en het beleid van Feyenoord moet zijn om spelers op te leiden. Back moet je dus of heel jong aantrekken of uit de jeugd laten komen.
Eerst Read, Nieuwkoop, Benita en Kasanwirjo goed beoordelen en pas als dat niet goed genoeg is verder kijken. Wel bepalend of Slot blijft en dan vast houdt aan de invertid back ipv wingback. Kasanwirjo zou prima inverted kunnen spelen, maar komt als wingback te kort en andersom idem voor NiEuwkoop.
Zeno Debast is vergelijkbaar met Geertruida, is 20 jaar heeft contract tot 2025 Belgisch international, transferwaarde 13 mln, maar die 13 mln krijgen ze niet, want nog 1 jaar contract tenzij hij op EK super goed speelt.

Debast en Sugawara zijn de enige 2 haalbare spelers waarvan ik denk dat ze een directe versterking zijn op rechtsback voor ons zonder veel aanpassingsproblemen, zodat ze er gelijk staan.
Denk niet dat Sugawara nog haalbaar gaat zijn, AZ kennende.
Debast is geen back toch. Daarnaast zal psv wel weer voor hem komen deze zomer, en dan weet ik al waar die heen gaat.
Debast kan heel goed invertedback spelen
Kan iemand me uitleggen hoe het kan dat Geertruida en Hartman zo weinig ruimte krijgen. Is dat door het spel in de eredivisie. Backs bij ons komen er met driehoekjes of op techniek uit en maken dan pas snelheid. Veel van deze gasten worden op eigen helft diep aangespeeld en gaan dan al op de brommer. Gaat dat hier lukken met meeverdeigende buitenspelers? Ik begrijp daarom de eventuele komst van Smal beter
@FeyenoordTM is de kans groot dat Nieuwkoop na dit seizoen alweer vertrekt en als Pedersen terugkeert is het dan de bedoeling om hem ook gelijk weer te verkopen?
@FeyenoordTM Augustin Giay ook een hele interessante speler, weet je toevallig of Feyenoord dat ook een interessante speler vind?
VERDEDIGING 2024 / 2025

✅ GOAL:
Bijlow, Wellenreuther en Sas gewoon behouden.
Jansen en Lamprou transfervrij weg doen. Dan ben je op deze positie al klaar.


❌ RECHTSBACK
Geertruida voor veel geld verkopen nu het nog kan.
Pedersen, Kasanwirjo en Nieuwkoop ook verkopen voor wat extra miljoenen.
Hall en Benita transfervrij laten vertrekken.
En dan gewoon goed investeren in een nieuwe rechtsback met Read natuurlijk als back-up (toekomstige topper). Er moet toch geld en salaris genoeg te bieden zijn met al deze uitgaande transfers.

❌ RECHTER CENTRALE VERDEDIGER :
Beelen is de nummer 1.
Trauner mag vertrekken. Daarvoor dient wel een nieuwe back-up gehaald te worden.


❌ LINKER CENTRALE VERDEDIGER:
Hancko is niet te behouden helaas. Verkopen dus voor heel veel geld.
Dan moet er zowel een LCV voor de basis als voor de bank gehaald worden. Maar dat moet zeker lukken met de Hancko centen.

✅ LINKSBACK:
Hartman moet nog 1 seizoen blijven. Samen met Beelen de kar trekken in de verdediging en de nieuwe verdedigers wegwijs maken. Seizoen daarna mag hij vertrekken voor veel geld.
Smal is de nummer 2 dus op deze positie ben je klaar.
De positie van doelman ga je al de mist in…

Bijlow is 26 en wil een stap maken. Daarnaast moet je als Feyenoord zijnde ook niet verder willen met een doelman die steevast ieder seizoen 40% mist vanwege blessures.

Sas maakt zo’n erbarmelijke indruk, die zal ook naar de uitgang geloodst worden

Jansen is vrijwel even oud als Sas maar veel verder, die zou ik juist behouden als 3e en misschien zelfs 2e doelman
Ik verwacht niet veel interesse voor Justin vanwege zijn blessures. Eerst maar een seizoen fit blijven al mag hij van mij tot zijn pensioen bij Feyenoord blijven.

Sas zou kunnen. Maar dan moet er een nieuwe gehaald worden (eigenlijk 2) want Jansen heeft het ook niet en er is geen vervanger voor Lamprou.
Je kan bijlow altijd kwijt. Alleen niet voor het bedrag wat de meeste willen.
@ftm wat is er waar van de verregaande interesse in gaël alvarez 18 jarige aanvaller van pachuca? Mexicaanse pers heeft het er over...
Is dat weer nieuw leven ingeblazen? Speelde van de zomer toch ook iets rondom hem. Ging toen om een stage bij O-21
Zal best wel wat van kloppen. Was twee weken bij Feyenoord in de zomer volgens artikel.

https://www.futboltotal.com.mx/futbol-internacional/pachuca-gael-alvarez-seria-el-proximo-mexicano-en-el-feyenoord/2023/10
Heb alleen van Jelert gehoord. Verder nog aan toe te voegen zijn Pedro Malheiro en Amar Dedic.
Ik had Milan van Ewijk wel in dit lijstje verwacht. Niet zozeer om zijn kwaliteiten maar vind het wel een Slot aankoop
Augustin Giay van San Lorenzo , Vinicus Tobias van Real madrid Castilla

Matheus Nascimento nog een optie voor de aanval ?
Jelert is voetballend wel echt goed voor een back, maar zal niet haalbaar zijn denk ik. Tegenwoordig zijn de betere spelers uit de Deense competitie sowieso vrij duur. De rest ziet er niet geweldig uit, maar lastig beoordelen na 1 filmpje. Ken ze verder ook niet itt Jelert.
Geertruida vervangen ja dat gaat moeilijk worden, speelt super zeker de laatste wedstrijden.
Bartje is leuk als soort duizend dingen doekje, die kan als invaller wel eens gebruiken.
Pedersen moet ik nog zien of die terugkomt, zal wel meer belangstelling voor zijn.
Kasanwirjo doet het niet slecht, of die het nu gaat redden durf ik niet te zeggen
Zelf ben ik een fan van Read, goede aankoop.
Vind dat je een back zelf moet kunnen opleiden.
Helemaal eens, gewoon Read de kans geven,
Is er echt nog niet klaar voor en wij kunnen niet al op hem bouwen als 1e rechtsback. Als 1e back-up zou het wel kunnen en kan hij zich rustig verder ontwikkelen. Over een jaar of 2 kan hij het overnemen
Wordt door ons denk ik meer gezien als rechtsmidden/buiten.
als feyenoorder in belgie zou ik samoise niet aanraden, nieuwkoop is echt veel beter
Nieuwkoop is voor ons geen echte rechtsback, meer een rechtsmidden/buiten, daarom willen we een echte rechtsback hebben. Nieuwkoop kan terugzakken naar back maar das hetzelfde als dat Hancko bijv naar linksback kan als t nodig is.
ja is zo je hebt gelijk. Samoise is dan wel echt hetzelfde type speler als nieuwkoop. Staat hier ook goed vermeld dat zn offensieve speelstijl goed past bij feyenoord maar hij nog werk heeft aan zijn defensieve rol. Hij lijkt mij dan ook zeer onnodig als "potentiele rechtsback" voor feyenoord
Leuk om te weten, ik kijk af en toe naar de jupiler pro league. Spelen leuke spelers maar moet je wel goed zoeken. Blijf het jammer vinden dat feyenoord tresor niet gehaald heeft.

Kan me nog herinneren dat het op deze site stond 1908 was toen nog een kleine site en als je dan ziet hoe ver we gekomen zijn leuk om te zien stonden namen op waar de meeste geen weet van hadden.
Sorry tweede gedeelte vergeten om komma's en punten te zetten excuus.
Indien Pedersen terugkeert hoeft er maar eentje bij te komen, die met Pedersen om een basisplaats zal strijden.
Die Jelert is wel een leuk spelertje, in de gewonnen thuiswedstrijd tegen United speelde hij een prima pot, al was dit weliswaar wel als linksback.
Sowieso mooi meegenomen dat hij in geval van nood ook op linksback kan.

Maar eerst zien dat je Geertruida, Nieuwkoop, Benita en Kasanwirjo kan slijten eer je iets erbij koopt
Nieuwkoop weg doen? Die man is gewoon van waarde voor ons voor de komende jaren hoor.
Van waarde? Omdat hij als buitenspeler een bal goed voor gaf?
Kom op, dit moet toch niet het niveau zijn dat je als topclub moet nastreven
Beetje nutteloze website vulling dit.
Jouw reactie is veel meer nutteloos als website vulling, je hoeft het niet te lezen. Jaloers dat jij geen info hebt???
Gewoon de markt afstruinen naar beschikbare en/of betaalbare backs.
Letterlijk iedereen had dit artikel kunnen schijven.
Nou oké.... jij waarschijnlijk niet.
Ik ben geen scout en geen van deze spelers zegt mij echt iets. Wat ik alleen wél weet is dat de laatste spelers uit de MLS bij Feyenoord flopten (Basset en Lopez) en dat dit ook onlangs gold voor die jongen van AZ. Verder kan een veredeld veteranen team daar hoge ogen gooien. Het lijkt mij dus nog steeds een bijzonder zwakke competitie, dat ter zijde. Een speler daarvandaan zou mijn voorkeur niet hebben.
Geertruida vervangen gaat een hell of a job worden. Misschien wel de lastigste met Wieffer samen. Geertruida loopt al lang mee, een eeuwigheid bijna voor een speler van zijn kaliber. Je verliest dus én een topspeler én een ervaren jongen die kampioen geworden is, Europees ervaring heeft opgedaan en international is straks op het EK. Met andere woorden: je kan hem niet één op één vervangen. Zoeken naar zo’n type gaat m.i. alleen maar teleurstellingen opleveren. Je hebt met Nieuwkoop een bruikbare back up, niet meer dan dat. Pedersen lijkt terug te komen, net als Benita en Kasanwirjo. Daarnaast loopt Read er ook. Idealiter zou ik Read in KKD ervaring laten op doen en de rest met t.e.a.b. weg. Wie er bij moet komen, ik heb geen idee. Wil je zo blijven spelen dan zoek je naar een speld in een hooiberg. Gooi je het over een andere boeg met opkomende backs, dan heb je veel meer opties en zou dan Sugawara helemaal geen gekke vinden. Wel heel benieuwd naar wie hier gaat komen!
Sugawara zou echt top zijn, maar ondanks dat hij nog maar 1 jaar contract heeft zal AZ hem niet aan ons willen verkopen denk ik en hem liever aan andere club slijt voor minder.

Wat een optie zou zijn is dat Newcastle hem koopt en hem aan ons verhuurd als Minthe nog een jaar blijft. Dan kunnen zij een tandem bij ons laten rijpen en als ze hem niet goed genoeg vinden voor PL seizoen later kunnen ze Sugawara alsnog aan ons verkopen....
Wat een dom gelul dit. Net alsof je straks 3 rechtsbacks gaat verkopen voor een goede prijs. Anders heeft het helemaal geen zin en doe je eerdere investeringen en zelf opgeleide talenten de das om. Dat zou dom zijn
Mooi stuk weer. Qua luxeprobleem rechtsbacks mis ik Nieuwkoop nog in de opsomming. Er zal nog wel wat (tijdelijk of definitief) vertrekken dan in de zomer.
Volgens mij is de positie van rechtsback wel de laatste waar Feyenoord voor de markt op moet komende zomer. Geertruida zal vertrekken, maar je hebt Nieuwkoop en Read, Kasanwirjo komt terug uit Wenen en of de verhuur van Pedersen omgezet wordt in een verkoop is nog maar de vraag.

Kwantitatief hebben we voldoende opties,
Jij moet korfbal gaan volgen geen voetbal, kasanwirjo, pedersen zijn niet voor de lol verhuurd, daar heeft de technische staf 0 vertrouwen in, die gaan voor de eerste de beste prijs weg. Benita staat bij Excelsior niet eens basis altijd, komt te kort, en dan kom je met een jongetje van 17 Reade, tuurlijk de cl in met een 17 jarig jongetje als rechtsback.

Er komt gewoon een rb bij naast Nieuwkoop, en de rest gaat de uit verkoop in, of naar de o21...jelert zou perfect zijn, de betere versie van pedersen, nu al int van denemarken ook...
Toch denk ik dat de staf enorme spijt heeft van het verhuren van Pedersen, juist hij mis je dit seizoen enorm.
Als je volgend seizoen Jelert en Pedersen op rechtsback heb, zit je gebakken
@FeyenoordTM staat hier ook de naam tussen van de speler die naast Nino naar Rotterdam had moeten komen bij vertrek van Geertruida?
Heeft Feyenoord eventueel ook intresse in Sugawara? Moet denk ik wel behoorlijk wat kosten maar zou echt aan alles kunnen voldoen en kent de Nederlandse competitie. Mits hij natuurlijk niet al naar een grote competitie wil.
Volgens mij niet, en ik denk ook niet dat AZ en Feyenoord moeiteloos kunnen onderhandelen
@ftm Sugawara zou echt top zijn, maar ondanks dat hij nog maar 1 jaar contract heeft zal AZ hem niet aan ons willen verkopen denk ik en hem liever aan andere club slijt voor minder.

Wat een optie zou zijn is dat Newcastle hem koopt en hem aan ons verhuurd als Minthe nog een jaar blijft. Dan kunnen zij een tandem op rechts bij ons laten rijpen en als ze hem niet goed genoeg vinden voor PL seizoen later.., kunnen ze Sugawara alsnog aan ons verkopen.

Bedoel als Newcastle echt met ons wil samenwerken zou dit de de band goed kunnen versterken.

Denk ook dat de komst van Sugawara de integratie van Ueda zal bevorderen en als die zich meer thuis voelt, gaat die zich beter presteren.

Gooi dat balletje maar op bij jou contacten... ;-)
Dit zijn nou geen van alle toppers die we nodig hebben.
Jelert, als je het mij vraagt. Dat kon afgelopen zomer al, toen hij nog haalbaar was. Dat zal hij nu niet meer zijn.
Hoe zou Jelert niet haalbaar kunnen zijn? Snap dat Geertruida voor weinig de deur uit gaat maar mag toch hopen dat je voor dat bedrag alsnog wel deze jongen kan halen? En als je een backup erbij zou doen die meer als een groeibriljantje word gezien zonder al te duur te zijn, dan moet dat misschien toch kunnen? Of gaat deze jongen nog flink in marktwaarde stijgen voor de zomer?
Geniet al (meer dan) belangstelling van clubs uit een groter segment
Mag toch hopen dat Feyenoord minimaal 25 m weet uit te onderhandelen voor lutsha.