Primeur Bevestigd
knvb-beker-soccrates-images

Soccrates Images

Nieuws

Feyenoord plant kaartverkoop finale TOTO KNVB Beker op 1 april

Van de redactie

Bij de tegenstander N.E.C. uit Nijmegen gaat de kaartverkoop aanstaande vrijdag beginnen. Maar de Kuipbewoners houden de tickets nog even op eigen boezem, omdat ze nog aan het overpeinzen zijn wat ze moeten doen met de door de KNVB opgelegde kaartprijzen.

Feyenoordsupporters zullen op 21 april bij de bekerfinale - zoals altijd - zitting nemen op Gerard Meijer Tribune van De Kuip. De gele zijde is door de KNVB opgedeeld in vier verschillende prijscategorieën, variërend van 25,80 euro voor de goedkoopste kaarten (X en S) tot 43 euro. Nog duurder zullen de vakken buiten de gele zijde zijn die aan Feyenoord worden toegekend. Bij tegenstander N.E.C. variëren de ticketprijzen van 25 tot 65 euro. 

Hiermee heeft de KNVB de stadionclub opgezadeld met een moreel probleem: Feyenoord verkoopt namelijk sinds jaar en dag de kaarten voor de gele zijde voor één prijs en de stadionclub wil daar liever niet van afwijken. Feyenoord zit in de laatste fase van besluitvorming voor prijsbepaling en denkt eraan alle kaarten voor de finale voor eenzelfde prijs te verkopen aan de achterban.

Kaartverkoop staat op planning voor 1 april
Dan het starten van de verkoop zelf. Feyenoord houdt er in tegenstelling tot N.E.C. rekening mee dat de kaarten volledig uitverkocht zullen raken binnen een hele korte periode ná start verkoop. Omdat de club alle supporters de kans willen geven om een kaart aan te schaffen zal de club gebruik maken van het bestaande 'wachtrijsysteem' op een dag dat iedere Feyenoordsupporter paraat kan zitten. Dit is de reden waarom men vooralsnog mikt op tweede paasdag, 1 april.

De verwachting is dat Feyenoord zelf deze week met meer informatie komt omtrent de kaartverkoop.

* De kaartverkoop verloopt zoals de reguliere voorrangsperioden

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoelaat zou de verkoop starten?
Meestal 9.00, maar wie weet nu andere tijd
Ik zie de bui alweer hangen. Alle thuiswedstrijden in alle competities dit seizoen aanwezig vanuit Limburg, en dadelijk geen kaart krijgen voor de bekerfinale...
Nou ik moet gewoon werken dan hoor
1 april is 2e paasdag of ben jij dan niet vrij
Niet alle beroepen zijn vrij 2e paasdag hoor...
Nee gelukkig niet. Extra geld en dag krijg ik terug
Helaas staat nergens dat seizoenkaarthouders voorrang krijgen maar staat er dat Feyenoord ALLE supporters een kans wil geven om een kaartje te bemachtigen.
Hoop toch wel dat uitsupporters en seizoenkaarthouders voorrang krijgen
Natuurlijk krijgen seizoenkaarthouders voorrang, er is toch geen enkele reden om aan te nemen dat het niet zo is? Ik lees helemaal niet uit dit artikel dat seizoenkaarthouders niet kunnen kopen. Ze hanteren altijd dezelfde volgorde. Eerst de uitkaartjes, dan de seizoenkaarten, dan de rest. Dat zal nu niet anders zijn.
Wat een fucking onzin zeg dat kut systeem is al niet waterdicht met uitwedstrijden. Doe gewoon een loting zoals altijd, dat is het meest eerlijke
Wat is dit voor een k.. bericht Krijgen ssk houders niet eens voorrang 🤨
@FeyenoordTM Krijgen seizoenskaarthouders dan wel voorrang in dat wachtrijproces of kan iedereen zomaar aansluiten?
Mag hopen dat het gaat met voorrang voor trouwe supporters en dan idd de sk houders
Diamond- en goldcardhouders en een aantal silvercardhouders mogen als eerst een kaart kopen. Daarna komt de wachtrij voor de seizoenkaarthouders.
Dat snap je toch zelf ook wel? Zo gaat het altijd en zal het nu ook gaan. Diamond, gold en silvers krijgen logischerwijs voorrang en dan komen seizoenskaarthouders aan de beurt. Het is complete onzin om seizoenskaarthouders buitenspel te zetten en Legioenleden wél voorrang te geven.

Even logisch nadenken mensen.