Primeur Bevestigd
keeperstenue-knipsel

VK Sportphoto

Series

Aanbeveling • Interessante keepers voor Feyenoord

FeyenoordTM

Feyenoord lijkt in het voetbalseizoen 2023/2024 als tweede te eindigen in de Eredivisie: een eindrangschikking die recht geeft op het opnieuw spelen van groepsfase-duels in de UEFA Champions League. De miljoenen zullen dus waarschijnlijk wederom binnenstromen in de Havenstad, waardoor de Rotterdammers zich op kunnen maken voor een hete transferperiode. In een eerdere Squad Depth werd er al geconcludeerd dat het verloop waarschijnlijk groter dan ooit gaat zijn bij Feyenoord: hoe moet de club dat opvangen?

1908.nl onderzocht vanuit het eigen netwerk welke spelers eventueel potentie hebben voor het eerste elftal van Feyenoord. Per dag behandelen we in een serie van elf artikelen één positie. We starten vanavond met interessante keepers. De Rotterdammers gaan per positie met een budget van maximaal tien miljoen euro de markt op en hebben hun schaduwlijsten al nagenoeg klaarstaan. Maar wie zouden daar mogelijk op kunnen staan? Wij melden ons pas met nieuws zodra er iets concreets speelt, maar tot die tijd is alle speculatie ook wat waard. Deze keepers zouden volgens ons interessant zijn voor de club en zijn toekomst!

Wat zoekt Feyenoord in een keeper?

Met een mogelijk vertrek van zowel Justin Bijlow als Timon Wellenreuther in het achterhoofd, lijkt Feyenoord opzeker de markt op te moeten gaan voor een nieuwe sluitpost. In het onderstaande overzicht bevelen wij meerdere keepers aan voor zowel basismateriaal als een positie daar achter. De Rotterdammers verkennen de markt voor keepers die goed (meevoetballend) aan de bal zijn. De keeper dient goed mee te kunnen doen met de verdediging, van zijn lijn te durven komen en als leider te dienen. De doelman moet een goede inschatting kunnen maken met betrekking tot het positioneren voor de ruimte tussen de keeper en de verdedigende linie. Hij moet tactisch inzicht hebben, positioneel sterk zijn, er bovenuitsteken in de luchtduels en bovenal een leidersrol kunnen vervullen. Op welke namen komen wij uit? Je leest het hieronder.

Vladan Kovačević (eerste keeper)

De 25-jarige Bosnische keeper van Raków, de nummer drie uit Polen, is één van de meest in het oog springende namen uit de lijst. Hij staat tot medio 2026 onder contract in de Ekstraklasa en voldoet nagenoeg aan alle eisen die Feyenoord in een keepersprofiel wenst te zien. De waarde van de 1.92 meter lange sluitpost, die meer dan toe is aan een logische vervolgstap in zijn carriere, wordt ingeschat op zeven miljoen euro. 

Daniel (tweede keeper)

San José Earthquakes heeft met de 29-jarige Daniel een behoorlijke keeper in de selectie. De keeper kan bij Feyenoord als prima vervanger van Wellenreuther fungeren. Hij pareerde met 112 schoten op doel maarliefst 7.3 goals meer dan verwacht. Deze keeper prefereert weliswaar het hanteren van langere ballen boven het meevoetballende gedeelte, maar in de lucht blinkt zijn klasse er bovenuit. Met een ingeschatte marktwaarde van anderhalf miljoen euro, ligt Daniel tot het einde van het kalenderjaar vast in de MLS. De Quakes hebben nog wel een cluboptie voor een extra jaar.

Salim Magoola (tweede keeper)

Een wat betere 'allrounder' is Salim Magoola (28) van Richards Bay, uitkomend op het hoogste niveau in Zuid-Afrika. Net als Daniel is Magoola een geweldige stopper: vorig seizoen was hij goed voor 10 meer verwachte voorkomen goals uit 106 schoten tegen. Richards Bay is verre van een topploeg in Zuid-Afrika, maar wist vorig seizoen mede dankzij Magoola's reddingen degradatie te voorkomen. Magoola heeft uiteraard meer kwaliteiten: hij heeft gemiddeld zo'n 25 balcontacten per wedstrijd, wat veel zegt over zijn meevoetballende kwaliteiten.

Andrew Silva (eerste keeper)

De 22-jarige Braziliaan is bij het Portugese Gil Vicente een ploeggenoot van Feyenoord-huurling Tidjany Touré. Andrew staat te boek als een vortreffelijke, katachtige keeper die zeker aan het functieprofiel van de Rotterdammers kan voldoen. Met zijn 1.88 meter staat hij nog tot medio 2026 onder contract in de Liga Portugal, waar hij een waarde van tweeënhalf miljoen euro vertegenwoordigt.

Luiz Júnior (eerste keeper)

De sluitpost van competitiegenoot Famalicão is wellicht nóg interessanter: hij wordt gewaardeerd op een waarde van vijf miljoen euro, staat tot medio 2027 onder contract en gaat met zijn drieentwintig lentes al 131 duels op het hoogste niveau mee. De meevoetballende linkspoot is klaar voor een volgende stap en Feyenoord zou daarbij goed uitkomst kunnen bieden. Onderstaande beelden spreken boekdelen over zijn kwaliteiten.

Răzvan Sava (eerste of tweede keeper)

De 21-jarige Roemeen zal voor vele West-Europese clubs een optie zijn die 'onder de radar' gevolgd wordt. Hij heeft een verleden in Italië, onder meer bij Torino, Lecce en Juventus — maar breekt nu pas echt door in zijn geboorteland bij CFR Cluj. In Roemenië staat hij tot medio 2026 onder contract. Er zijn niet veel beelden van de keeper te vinden op het wereld wijde web, maar wat er beschikbaar is kan de liefhebber vast bekoren.

Disclaimer • Het zou goed kunnen zijn dat Feyenoord inderdaad belangstelling heeft voor één of meerdere namen uit deze serie. Natuurlijk weten we vaak meer dan we schrijven, maar het gaat er om: waarvoor is de club concreet? Dat antwoord is helder: voor geen enkele naam die genoemd wordt in deze serie. De aanbevelingen zijn dan ook puur speculatief bedoeld. Daadwerkelijke, concrete nieuwsitems volgen in een later stadium.

Wij doen ons best om dinsdag deel twee van de aanbevelingen te publiceren: de rechtsbackpositie.

 

Ben jij het eens met de geopperde namen? Zelf nog ideeën? Laat het ons weten in de commentsectie!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wellicht is de keeper Bento( https://www.transfermarkt.nl/bento/profil/spieler/691906 )ook interessant? Heeft wel een marktwaarde van 12 mil.
Gewoon de portemonnee open trekken voor DEBAST die kan ook heel goed inverted Back op rechts spelen en die wordt binnen mum van tijd een veelvoud waard!
Ik zie nergens de naam staan van Owusu Oduro van AZ, dat is toch echt de beste jonge keeper van Nederland
Wel een beest hoor die kovacevic. Doet me aan Courtois denken.
Echt een mooie opwarming voor de transfer zomer!
Top serie dit trouwens! Leuk om hiermee bezig te zijn, zeker tijdens een interlandperiode
Feyenoord zal moeten gaan kiezen tussen Bijlow en Wellenreuther. Beiden gaan volgend seizoen niet op de bank zitten. Degene waarvoor wordt gekozen is de nummer 1.

Dus de zoektocht betreft een goede reservedoelman. Nu worden alleen de doelmannen uit alle uithoeken van de wereld genoemd. Die lijst kan best worden aangevuld met doelmannen uit de Eredivisie. Het niveau is dit seizoen best goed.

De traditie was lange tijd dat Feyenoord jarenlang dezelfde doelman had:
- Eddy Pieters Graafland
- Eddy Treijtel
- Joop Hiele
- Ed de Goey
- Jerzy Dudek

Dit is nog altijd het tijdperk Justin Bijlow. Wat mij betreft blijft dat voorlopig zo. Hij heeft zijn portie pech nu wel een keer gehad. Maar ze zijn gelijkwaardig aan elkaar.
@FTM zou Okoye (ex Sparta, kent de stad;-) niet een aanvulling op dit lijstje zijn?

Waarde op Tm geschat op 3 mln, maar wel contract tot 2027...
Is het verstandig om voor elke positie namen te gaan noemen? Als Feyenoord achter een speler aanzit en de naam wordt openbaar gemaakt zijn er plotseling nog tig clubs geïnteresseerd
Dus jij denkt dat de scouting van andere clubs hier meelezen en puur op de informatie hier actief gaan worden? 🤔
Heb je het rode stuk wel goed gelezen ??

Er staat toch heel duidelijk dat namen nu genoemd worden wel bekeken zijn maar Feyenoord nog nergens stappen voor gemaakt heeft...
@FeyenoordTM speelt Gimenez en Napoli? Zou het eerlijk gezegd niet erg vinden en al helemaal niet voor de bedragen die ik hoor.
Gimenez 'op pole-position' bij Napoli: '50 miljoen euro is geen probleem'

Feyenoord-spits Santiago Gimenez ligt 'op pole-position' om de nieuwe spits van Napoli te worden, beweert La Gazetta dello Sport. Daarmee sorteert de Italiaanse ploeg voor op het naderende vertrek van aanvalsleider Victor Osimhen.

De spits van Feyenoord heeft volgens de Italiaanse sportkrant dan ook 'het perfecte profiel' voor Aurelio De Laurentiis (eigenaar en voorzitter van Napoli, red.). Dat de Mexicaan een verwacht prijskaartje van rond de 50 miljoen euro om zijn nek heeft hangen lijkt geen probleem te zijn voor Napoli, dat met de verkoop van Osimhen zo'n 120 tot 130 miljoen euro hoopt bij te schrijven.


De prijs is niet erg', klinkt het. 'Het is voor Napoli een heerlijke gedachte om een nieuw luxe podium te bieden aan een speler die in staat is om 47 doelpunten te scoren in minder dan tachtig wedstrijden in minder dan twee seizoen bij Feyenoord. Die al gewend is aan het Europese voetbal en klaar is om een belangrijke speler te worden voor de club.'
Hoezo aanbeveling voor een keeper. Ik vind dit ongepast richting Bijlow en ja ik weet dondersgoed dat hij blessure gevoelig is maar dan nog . Wij hebben in beide keepers een hele goede en een 3e (die van city is gekomen) op het vinkentouw. Dus hier kunnen we mee vooruit. Er zijn posities die meer behoefte hebben aan een vervanger/opvolger
omdat timon waarschijnlijk een eerlijke kans wilt, en niet meer genoegen neemt met een reserve rol( wat zijn goed recht is), laat bijlow zich maar bewijzen, en geef ze gelijke kansen
Denk ook dat je meer moet kijken naar het algehele beeld wat ze willen doen.

Een serie maken voor 11 posities waarbij gewoon eens wordt aangegeven wat zouden in potentie interessante spelers zijn waar Feyenoord naar zou kijken. En voor geen van de keepers concreet (net als voor de rechtsback lijst). Dus wie zegt dat er een nieuwe keeper gaat komen??
@FeyenoordTM is Wijnaldum een optie voor aankomende zomer?
@FeyenoordTM
- jacob ondrejka voor de vleugels. Eerder al een keer door jou genoemd. Talentvolle speler

- Viktor Djukanovic. 20-jarige linksbuiten van Hammerby. Hele interessante optie
Viktor Djukanovic is zeker een interessante speler, maar ik vermoed voor Feyenoord geen prioriteit. De linksbuiten positie is goed bezet met Ivanušec en Paixão met daarbij twee aankomende talenten Sauer (18) en Sliti (17)
daarachter.
Eerder Slory dan Slitilas het om rechtspoten gaat. Maar 'links om of rechtsom' de linksbuitenpositie is idd te goed bezet om daar nog versterking voor te halen.
Ik hoop dat we volgend jaar een nieuwe eerste keeper hebben. Kovacevic doet me een beetje denken aan een jonge Unnerstall met meer kwaliteit aan de bal. Uitstekende optie in mijn ogen.
@FeyenoordTM welke optie vind jij persoonlijk de meest geschikkte en welke bevalt feyenoord het meest?
vind die luiz junior ook wel interessant. en wat denken de mensen binnen feyenoord?
Een ware penalty killer. En ja weet het is maar een selectie aan beelden hij zal er ook genoeg om zijn oren gehad hebben.
Slot heeft al meerdere keren aangegeven zeer gecharmeerd te zijn van Unnerstahl. Denk dat hij bovenaan de lijst staat, mits hij wil en Twente niet te hoog in de boom zit
Ik mis toch wel een beetje onze Spartaanse vriend in dit lijstje.
Bekend met de competitie, spreekt de taal, staat er gelijk en laat wekelijks zien dat hij goed kan keepen.
Waarom dan een buitelandse keeper halen waarvan je totaal niet weet of die gaat aarde hier.
Ok, Wellenreuther zal weg zijn als hij niet eerste keeper wordt. Maar een mogelijk vertrek van Bijlow? Kan altijd natuurlijk, maar dat zal toch niet zo’n vaart lopen? Gezien blessuregevoeligheid lijkt het me toch niet dat er veel clubs klaar staan om met miljoenen te gaan smijten.
Als eerste keeper zijn er niet veel clubs in hem geïnteresseerd.
Maar er zijn tig clubs, ook de Europese top, die in hem de ideale 2e doelman zien, vorig zomer was daar bijvoorbeeld United.

Bijlow zal ongetwijfeld genoegen nemen met een rol als back-up bij een mooie Engelse club. Hij is immers 26, wil hij nog vertrekken moet hij nu gaan.
Een tweede keeper moet juist altijd beschikbaar zijn. Je kunt beter zoals wij een blessure-gevoelige eerste keeper hebben dan een blessure-gevoelige tweede keeper .
Ik mis één naam in het artikel en de reacties: Branderhorst. Keepte vorig jaar bij NEC natuurlijk fantastisch tegen ons in de beker, en werd daarna nadrukkelijk aan Feyenoord gelinkt. Misschien eens een lijntje uitgooien? Vorige speler die we van Utrecht haalden heeft ons bepaald geen windeieren gelegd 😏
Is Barkas niet de basiskeeper van Utrecht?
Zeker. Maar dat maakt Branderhorst misschien juist wel des te interessanter (als Wellenreuther echt vertrekt).
Kunnen we dan niet beter een van de keepers van bovenstaande lijstje halen die wekelijks spelen en hebben aangetoond meer potentie te halen? Een keer uitblinken tegen Feyenoord doen wel meer keepers helaas. En als je daarna zelfs geen basiskeeper van een middenmoter kan worden vind ik dat niet echt geruststellend.
We hebben nu:
Bijlow
Wellenreuther
Van Sas
Lamprou

Dus waarom een nieuwe keeper?
Ik quote een zin uit het artikel:

“ Met een mogelijk vertrek van zowel Justin Bijlow als Timon Wellenreuther in het achterhoofd, lijkt Feyenoord opzeker de markt op te moeten gaan voor een nieuwe sluitpost.”
Dat is sowieso een rare zin. "Mogelijk vertrekken er spelers dus er moeten zeker nieuwe gehaald worden!" We hebben pas vervangers nodig als ze daadwerkelijk vertrekken. Voor Bijlow moet ik nog maar zien of er iemand in de markt komt, gezien zijn blessuregeschiedenis. En mocht Bijlow vertrekken, kan Wellenreuther eerste keeper worden, waarom zou hij dan nog weg willen/moeten?
Máar dan moet je wel voorbereid zijn en wat mogelijkheden vooraf bekijken en niet pas op als het te laat is
Lees het artikel nog eens.......
Bijlow en Wellenreuther vertrekken beide waarschijnlijk.

Lamprou loopt uit zijn contract en vertrekt sowieso.

Van der Sas maakt totaal geen indruk en zal ook naar de uitgang worden geduwd
Thijs Jansen ook nog, doet het ook niet onverdienstelijk bij de Graafschap volgens mij.
Lamprou hebben we gehaald om twee partijen te kunnen spelen. Die gaat nooit spelen. Van SaS zou de ideale tweede keeper moeten zijn volgend jaar. Die kan dan mooi Wellenreuther opvplgen, want zijn vertrek is natuurlijk veel logischer dan het vertrek van Justin. Denk dus dat we een tweede/derde keeper nodig hebben. Nou, die zitten hier ook wel tussen volgens mij
En hopelijk nog leuke transfersom voor Wellenreuther ontvangen of in ieder geval meer dan we voor hem betaalt hebben lijkt mij met nog 1 jaar contract...
Die unnerstall waar velen het over hebben past toch niet in het profiel, geweldige keeper,maar dat meevoetballen kan hij totaal niet.
Hij wil sowieso niet meer naar het westen van ons land, dus zal ook zelf niet willen.
Bijlow zie ik blijven en Wellenreuther zie ik gaan, die heeft aangegeven dat hij eind van seizoen een beslissing zal nemen, die gaat ergens een mooi contract ondertekenen. Hoop dat ik het fout heb.
Geen enkele Nederlandse keeper. Vreemd.
Iedere Nederlandse keeper met een beetje talent is al wel een keer genoemd, dus zou geen scoop meer zijn om die in zo'n lijstje te zetten.
Zoveel talentvolle Nederlandse keepers zijn er niet toch? De meest talentvolle Nederlandse keeper ligt al vast bij Brighton. Lijkt me niet zo vreemd dat ze vooral kijken naar keepers die Feyenoord aan de bovenkant versterken of de potentie daarvoor hebben.
En als je een talentvolle Nederlandse keeper haalt, lijkt me dat vooral in eerste voor de jeugdopleiding. Ik vind dat we daar wel interessante jongens hebben lopen. Ik hoop dat we daar op termijn weer kunnen leveren.
Braziliaanse keepers? Meh. Bovendien vind ik dat we wat minder afhankelijk moeten worden van spelers die je om de haverklap kwijt bent omdat ze de halve wereld rond moeten vliegen voor een paar interlands. Dat komt de vorm doorgaans niet ten goede.
Als ze beschikbaar zijn: Lars Unnerstall, Nick Olij, Stijn van Gassel...
Patris Anderlecht rb
Samoise kaa Gent rb
Jelert Kopenhagen rb
Gray New York City rb
Calegari Los Angeles rb

Rechtbacks
Met Pedersen heb je straks de beste rechtsback die je kan wensen
Ben ik ook een fan van. Maar ik laat het over aan DtK en AS…
Casteels is tv deze zomer, nog steeds Belgisch international en 31....
Je bent net zo grappig als dat je verstand van voetbal hebt met je tv....
Ja, humor met een knipoog is niet het sterkste punt van onze baardeman, hè….. ?
@FeyenoordTM Is er belangstelling voor Bijlow? Verwacht je dat hij gaat?
Clubs moeten zich nog officieel gaan melden. Zonder blessure was hij zeker weg, nu is het afwachten wat er komt.
Luiz Junior en Silva zijn wel beiden giganten.

Wat zijn de plannen met Thijs Jansen? Is hij in de picture om eventueel 2e keeper te worden bij een vertrek van zowel Bijlow als Wellenreuther?
Van de week nagevraagd, is nog niet helemaal helder.
@FeyenoordTM wat verwacht je dat leeftijdscategorie wordt waaruit Feyenoord de meeste aankopen wil gaan halen, nog steeds veelal tussen de 21 en 24 jaar?
Zion Suzuki is ook nog een zeer interessante (jonge) keeper!
Vond hem niet geweldig op Asia Cup
@FeyenoordTM:
Ik hoorde op de podcast van 1908 vorig jaar zomer dat er in ik dacht België een of twee spelers met een hoog potentieel speelden, zit of zitten die hier tussen?
En zo nee, kun je de namen droppen?
En Olij, is dat geen optie als evt eerste keeper?
Moet ik even over nadenken, was dat niet in tijden dat we iets over belangstelling voor Raskin brachten?
Was toen je die podcast ivm de warmte ‘s ochtends al deed, was volgens mij sprake dat Bijlow in de picture bij ManUtd stond, dus als vervanger(s) van Bijlow.
Mogelijk vertrek van Timon en Bijlow? Sinds wanneer is dat aan de orde..

Bijlow is constant geblesseerd en heeft net bijgetekend. Dus de kans dat hij tot aan het eind van z'n contract blijft is reëler.. en Timon begint voor het eerst in z'n carrière z'n verwachtingen in te lossen, maar een echt hogere stap als Feyenoord zie ik hem niet snel maken.

Naar mijn mening zou de focus niet op een extra keeper moeten liggen.
Zijn gewoon opties. Het kan zijn dat ze beiden blijven, het kan zijn dat er 1 v/d weggaat. Je kan niks uitsluiten in de voetbalwereld. Je hoeft niet veel achter dit artikel te zoeken, is gewoon een leuk item waarin men kan discussieren.
Kon je lezen in de Squad Depth:

https://1908.nl/gcms/posts/default/article/60397/edit
Die focus zal er dus alleen zijn als Bijlow en/of Wellenreuther vertrekt.
@FeyenoordTM hoeveel zou hij ongeveer moeten kosten? Weet je dat toevallig?
Buiten dat moet hij ook willen, en hij zal ook naar Bundesliga kunnen
Bijlow verkopen wellenreuther houden.
Bijlow houden tot zijn pensioen.
nu al 75 wedstrijden gemist, dan worden 175 wedstrijden
Geen probleem. Al keept hij er nog maar 50 tot zijn pensioen. Beste Feyenoordkeeper van deze eeuw.
Leuk artikel!

@FeyenoordTM Timber te houden deze zomer denk je?
Denk van niet! En dat concludeer ik uit het feit dat er niets rond een verlenging loopt. 2026 loopt hij uit contract.
Maar dat kan toch ook in de zomer toch? Zoals Hartman, Santi en Bijlow vorig jaar.
Ik mag toch hopen dat één van onze twee eerste keepers blijft. Beetje raar bericht dit.
Ik zou liever een Nederlands sprekende op doel staan. Olij lijkt me een prima keeper voor ons, met Jansen als tweede keeper.
Olij prima als 2de keeper, zeker niet als eerste. Dan ga je erop achteruit
Wat mij betreft wel hoor, maar die kent iedereen al :-)
@FeyenoordTM Pandur van Fortuna Sittard keepte vind ik een waardige vervanger.

Ook Restes van Toulouse kan een mooie optie zijn. Vorig jaar had ik hoop op de komst van de Oekraïner Trubin, maar die is naar Benfica vetrokken
Restes heel goed, maar zoals de tekst al luidt: wij kunnen niet inzetten op het segment van 10m+ per speler.
@FeyenoordTM is de naam Vlada kovacevic ook bekend binnen Feyenoord of is dat alleen op basis van jullie?
Ik hoop het, want dit is de beste optie
Naam zal inderdaad bekend zijn, maar dit betreft niets concreets. We gaan het zien.
@FeyenoordTM wat zouden we denk je nog kunnen krijgen voor Bijlow, +/- €10m?
En klopt het dat er een afkoopclausule van 3m in het contract van Wellenreuther staat?
Mij is door directie in oktober nog verteld dat er bij Feyenoord géén clausules in contracten staan
Helaas geen Nederlandse namen.
Van der Sas en Janssen nog niet geschikt genoeg?
Over eerstgenoemde hoor ik (nog) niet de beste verhalen; Jansen heeft denk ik nog een jaartje KKD nodig. Heb dit artikel puur op vervangen Bijlow/Wellenreuther getikt.
Of jansen jaartjes stallen in de eredivisie. Kijkend naar een promovendus.
Ik denk niet dat Jansen heel veel onder doet voor Eredivisiekeepers. Het probleem is alleen dat niemand een jonge keeper gaat huren. Wellicht alleen als de Graafschap promoveert. Maar je zag het al bij de Graafschap. Het duurde even voor die in basis stond. Hij ontwikkelt zich wel als Feyenoordkeeper. Ik heb een wedstrijd of 8 van hem gezien en ik ben wel onder de indruk. Hij komt continue uit om de ballen te pakken die achter de verdediging vallen. Hij komt bij corners uit. Heerst in zijn eigen 16. Alleen het meevoetballen is gewoon nog niet zo best. Tegelijk ook gewoon moeilijk inschatten waar die nu staat.
Hoe zit het met de eigen jeugd keepers dan?
Ik denk dat Van Sas, Thijs Jansen en Kroessen sowieso geen uitzicht hebben bij ons op speelminuten. Gewoon niet het niveau!
Thijs Jansen kan er nog wel komen hoor, keept helemaal niet verkeerd dit seizoen. Als 1 van de keepers vertrekt moet je hem gewoon beker keeper laten worden, langzaam opbouwen dus.
Nee joh, wij nemen de beker serieus en doen niet mee aan die ongein.
PSV won de beker vorig jaar ook gewoon met een beker keeper, heeft niks met onzin te maken, is ook gewoon een vertrouwens kwestie. En als het nou echt een slechte keeper was maar dat is t niet.
Zit op 2 gedachtes met hem.
Goede keeper maar vind het maar een aparte snuiter. Weet niet of ik dat DE keeper vind voor ons.
  • 1
  • 2