feyenoord-v1-vs-fc-twente

Foto: VK Sports

Vrouwen

Feyenoord Vrouwen loten Ajax uit voor de halve finale beker

Rinus

Met de spectaculaire bekerwinst op FC Twente (3-0) plaatste Feyenoord Vrouwen zich voor het eerst in haar bestaan voor de halve finale van de beker. Gisteren werd er direct na de laatste kwartfinale geloot en het lot was Feyenoord niet goed gezind. Een uitwedstrijd bij Ajax was de zwaarst mogelijke loting en precies die wedstrijd staat nu op het programma.

De Klassieker als halve finale in de beker. Het is een mooi affiche, maar op Varkenoord zal er toch gehoopt zijn op een andere wedstrijd. Om de eerste finale ooit te halen moet er nu afgerekend worden met de kwartfinalist in de Champions League. Mocht het Feyenoord voor het eerst in de historie lukken om te winnen in Amsterdam dan is de tegenstander Excelsior of Fortuna Sittard. Die wedstrijd wordt gespeeld in Kralingen.

Na de stunt in de kwartfinale moeten de vrouwen van Torny vol aan de bak om zicht te houden op de eerste prijs in de clubhistorie.  Dat er nog kans is op een prijs mag gezien het verloop in de competitie gerust een wonder genoemd worden. Met een zichtbaar stijgende lijn in het spel, betere resultaten en de ruime winst tegen koploper Twente mag er wel gedroomd worden over een stunt in Amsterdam.

Ajax en Feyenoord ontmoeten elkaar op dinsdag 16 april om 19.30 uur in Amsterdam, Excelsior en Fortuna Sittard spelen woensdag 17 april om 19.30 uur tegen elkaar in Rotterdam.

Loting heeft uitgewezen dat de winnaar van Ajax - Feyenoord in de finale op maandag 20 mei de thuisspelende club is.

Niets missen van het nieuws rondom Feyenoord Vrouwen? Volg ons dan nu via Instagram en ons X-account!

Delen

Reacties

Hoeveel kaarten voor het uitvak krijgen we?
Nou.. kan die onzin dat 'we' altijd thuis loten ook de deur uit. ;)