ahmed-aboutaleb

VK Sportphoto

Nieuws

Aboutaleb bevestigt: Feyenoord krijgt huldiging op Coolsingel

Stan

Als Feyenoord er de komende weken in slaagt de landstitel te veroveren, krijgt het een huldiging op de Coolsingel. Dat bevestigde de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb in gesprek met RTV Rijnmond.

“Wat mij betreft wel", antwoordt Aboutaleb op de vraag of Feyenoord bij een kampioenschap gehuldigd gaat worden. Bij de huidige stand kan de ploeg van Arne Slot op zijn vroegst op 14 mei tegen Go Ahead Eagles de titel veiligstellen. In Rotterdam zijn ze echter ook al voorbereid op andere scenario's. "We houden er zelfs rekening mee dat dat misschien na de wedstrijd met Excelsior het geval zou kunnen zijn. Wij houden dat echt in ons achterhoofd, ja."

Over hoe de huldiging er precies uit gaat zien kan Aboutaleb nog weinig zeggen. "Je moet dit organiseren, je hebt daar echt de tijd voor nodig. Dat gaat niet even vrij direct. We willen het graag ordentelijk doen, zodat het ook netjes gaat."

Delen

Reacties

En als we nou de el winnen dan.ook n huldiging
Ben allebei de maandagen al vrij 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
Hij kan beter een route regelen van Kralingen naar Zuid😁

Gaan we met 1000en de brug over
Dat is wel een mooie nieuwe traditie om met een bus door de stad te rijden. Maken we er een soort dance parade van. Het mooiste festival van Nederland, wat Aboutaleb in zijn begindagen als burgemeester heeft verboden. Dus hij heeft nog steeds wat goed te maken...
Als het over de datum gaat ga ik er toch vanuit dat de wedstrijd tegen AS Roma een grote invloed heeft op wanneer de huldiging plaatsvind. Kan me voorstellen dat je niet op maandag gaat lopen feesten als je op donderdag halve finale Europa League speelt.
Word sowieso een maandag alle laatste huldigen zijn op maandag geweest
Lijkt me juist wel logisch, euforie zal echt minder zijn wanneer je dat uitstelt. En je gaat mij niet vertellen dat er niet gefeest zal worden door de spelers hoor.
Mochten we het wonder van Rome beleven dan zal Slot een huldiging verbieden denk ik.
stel we winnen de UEL beide in een keer huldigen dan
We gaan in Rome echt niet winnen, hooguit op 0-0 spelen maar daar ga je dus echt never winnen
Als wij op 0-0 gaan spelen wordt het sowieso verliezen, je moet jezelf niet verloochenen, dan ga je juist domme fouten maken.
Wij kennen Mourinho allemaal wel onderhand, ik zie ons helaas echt niet de halve finale bereiken. Mensen vergeten wat voor mega goed elftal dat Roma heeft. Dyballa enz zijn niet zomaar spelers