El Ahmadi Kampioen 2016-2017 (Jim Breeman Sports Photography)

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

El Ahmadi over titelkoorts: "“Dit gaat nu elke uitwedstrijd zo zijn, dat kan ik je zeggen"

Van de redactie

Na afloop van de wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden (0-3) stond Orkun Kökcü langs het veld ESPN te woord. De aanvoerder kon de vragen van presentator Milan van Dongen alleen amper verstaan vanwege de toeloop van Feyenoordsupporters. 

Officieel mochten er geen Feyenoordfans aanwezig zijn in Leeuwarden. Het uitvak was op last van burgemeester Sybrand Buma leeggelaten. Dat weerhield sommige supporters niet om de wedstrijd bij te wonen vanaf de Friese vakken. Na afloop verzamelden zij zich langs de rand van het veld ten hoogte van de ESPN-programmadesk.

“Ik hoor je eigenlijk niet eens”, zo zegt Kökcü tegen Van Dongen terwijl het ‘Wij worden kampioen’ en ‘Feyenoord, wat gaan we doen vandaag’ boven het geluid uitstijgt.

Karim el Ahmadi, als ESPN-analist eveneens aanwezig ontgaat de euforie niet. “Het is niet te doen he? Misschien moeten we in het midden van het veld gaan staan ofzo.” De oud-Feyenoorder kent Het Legioen en vertelt aan de ESPN-presentator wat hij de komende weken kan verwachten. “Dit gaat nu elke uitwedstrijd zo zijn, dat kan ik je wel zeggen. Je moet er maar aan gaan wennen.”

Delen

Reacties

We zijn overal en dat is mooi, gelukkig kan het ook zonder geouwehoer. Dus idd reken er maar op dat er bij elke uitwedstrijd feyenoorders zijn , al hebben we tot het kampioenschap maar 1 uitwedstrijd en die is al uitverkocht! Daarna zal het geld gaan naar Europese wedstrijden