team-ajafey

VK Sportphoto

Nieuws

'Afblijven, deze jongen hoort bij ons'

Van de redactie

Het collectief van Feyenoord wordt dit seizoen alom geprezen. Als geen ander worden de prestaties met elkaar behaald. In de Johan Cruijff Arena kroop iedereen dicht tegen elkaar. Hoofd omhoog, borst vooruit. Wij zijn Feyenoord.

Buiten het zicht van de camera’s werd dat na afloop van de wedstrijd nog eens duidelijk. Feyenoorders bekommeren zich om elkaar en dus ook om de medewerkers van het mediateam van Feyenoord, zo schrijft Algemeen Dagblad

Jesper Maes, content creator bij Feyenoord, wandelde na afloop van de met 2-3 gewonnen wedstrijd het veld van de Johan Cruijff Arena op. Zijn doel: de emotie en blijdschap vastleggen om daar mooie Feyenoord Stories van de maken. Met Ajax was afgesproken dat Maes geen Feyenoordkleding zou dragen, om zodoende geen reactie van het thuispubliek uit te lokken. 

De medewerker van Feyenoord had echter ook geen neutraal hesje aan, waardoor stewards hem aanzagen voor een veldbestormer. De stewards zetten daarop de achtervolging in. Vlak voordat zij Maes te pakken hadden, grepen Danilo en Justin Bijlow in. 'Afblijven, deze jongen hoort bij ons'.

Delen

Reacties

Leuk en tekenend verhaal over het Feyenoord van dit jaar. Eenheid en geen enkele wanklank in de ploeg.. Heerlijk om te zien.
Dacht dat het over Trauner ging ivm zijn contractverlenging :-)
Wij zijn 1. Wij staan op 1. Wij eindigen op 1. Leve Feyenoord 1!
Hoe ze ook Gimi in bescherming namen na de goal. Echt een team wat door het vuur gaat voor elkaar. Toppers.
Zijn hier beelden van? Of heb ik dat gemist in de matchday video?
goed lezen! buiten het zicht vd camera.s staat er