Primeur Bevestigd
yv2023316yv2023316a1a07377

Jahanbakhsh scoorde vorig seizoen nog tegen Shakhtar, toen Feyenoord al één ronde verder was in de UEFA Europa League | VK Sportphoto

Nieuws

Afsluitende trainingspartij voor Roma-thuis met Jahanbakhsh

FeyenoordTM

Feyenoord heeft de laatste training voor het treffen met AS Roma in de tussenronde van de UEFA Europa League erop zitten. De ploeg bereidde zich op sportcomplex 1908 op het duel van donderdagavond voor.

De Rotterdamse ziekenboeg was al gevuld met Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël, Quinten Timber en Thomas van den Belt, maar nu zijn ook Lutsharel Geertruida (griepverschijnselen) en Santiago Gimenez (licht geblesseerd) onzeker voor het Europese duel.

De Mexicaanse spits verscheen dinsdag vroegtijdig met de hersteltrainer op het veld, waarna hij ook even aanhaakte bij de rest van de selectie. De reactie op de training zal bepalend zijn of de spits morgen kan starten — maar hij sloot uiteindelijk niet aan bij de afsluitende oefenpartij.

In de partijvorm nam Ayase Ueda dinsdag zijn basisplaats in. Hoewel het nog niet alles zegt, was dit de opstelling bij de afsluitende training voorafgaand aan Feyenoord - AS Roma. De eerste leg in de tussenronde van de UEFA Europa League wordt donderdagavond om 18:45 afgetrapt in een uitverkochte Kuip.

Partijvorm Feyenoord 1: Keeper*; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Stengs; Jahanbakhsh, Ueda, Paixão.

* Voor de spotter was het niet 100% duidelijk of Wellenreuther of Van Sas dinsdagmiddag op goal stond. Navraag leert dat Wellenreuther gisteren en vandaag gewoon op de club was. De Duitse doelman is niet ziek. Kostas Lamprou verdedigde het doel van de andere partij.

photo-output
De afsluitende dinsdagtraining
img-5336
De wazige foto van de doelman

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ach ik heb het nooit geloofd dat die Rodriguez zou komen. Weer zo Gnonto verhaal
Waar stond dat Gnonto zou komen? Ben nog steeds op zoek naar het medium dat dat gemeld heeft?
Wat jank je nou joh? Alsof elke transfer die genoemd word doorgaat..😂
Wel jammer dat je nergens op reageerd @FeyenoordTM
Dacht dat Feyenoord de beste papieren had voor hem...
Ach, ik krijg tig DM's op zo'n dag. Ik kreeg er nu zo veel over Charlotte FC / Rodríguez dat ik het intercontinentaal checkte en de informatie in de vorm van een artikel aan kon bieden voor alle vragen. Ik denk prima, zo.
@FeyenoordTM Kun je bevestigen dat hij bijna rond is met de club uit de VS?
Wat is er van waar dat Rodriguez in de belangstelling staat van die club uit Amerika @FeyenoordTM
Wat is precies het idee van zo'n spotter? Waarom zou je dit willen publiceren?
Vlieg gewoon één keer een drone over de lengteas van het veld, heb je alle namen. Òf publiceer niks als je Slot niet in de wielen wilt rijden.
6x 👎🏻 voor slechts suggesties zonder mijn persoonlijke mening? Ronduit bijzonder zullen we maar zeggen...🤭
De transfer van Luciano Rodriguez naar Feyenoord lijkt op losse schroeven te staan. Volgens GOAL is de twintigjarige Uruguayaan hard op weg naar Charlotte FC. De MLS-club zou in verregaande onderhandelingen zijn met Liverpool Montevideo.

@FeyenoordTM klopt dit??
Een supporters site meld het. Neem alles niet zo serieus. Wie de fuck wilt er naar fucking Charlotte fc gaan z je ook naar Europa kunt....
https://www.goal.com/en/lists/charlotte-fc-mls-luciano-rodriguez-uruguay/blt1b11e66fd42eabbc#cs1749b8a010647254

"WHAT HAPPENED?

The third-year MLS club is closing in on the striker, who was Uruguay's star at the U-20 World Cup in 2023 as they triumphed in Argentina. Charlotte are in negotiations to sign the 20-year-old forward to a Young Designated Player contract and, while some details are still being ironed out, the fee would be among the largest ever in MLS. Sources say the fee would end up being among the top five in MLS history, which puts it at at least $12 million. The current MLS record is Thiago Almada, who was signed by Atlanta United for a $16m transfer fee.

The potential deal comes after Charlotte lost two of their three DPs this offseason. Karol Swiderski departed the club for Hellas Verona on an initial loan while Kamil Jozwiak made a permanent move to Granada. That leaves just Enzo Copetti as the club's lone DP, with Rodriguez set to join to provide Charlotte with a young striker to help lead the attack."

Dus Charlotte verliest twee spelers aan Hellas Verona en Granada en wij laten ons aftroeven door diezelfde club om de deal te sluiten. Op een of andere manier lijkt dat raar of ongeloofwaardig. Als dat zo is weten we weer waar we staan. 🤔
Dat wordt een wazige foto genoemd… ? 😂. Een QR code is duidelijker…….
Dit lijkt gewoon op pitfall voor de commodore 64
Onbegrijpelijk als minteh niet start. Iemand die tenminste wat forceert daar voorin. Dat is wat wij tenminste nodig hebben morgen vooral gezien de overige afwezigen
Die gaat nooit buitenom, speelt steeds terug….
En wie gaat er wel buitenom. Dan maar liever minteh die nog wel eens wat kan forceren zoals de penalty afgelopen weekend. De rest creëert helemaal niks
Luka creëerde ook wel wat, toch……
'Concurrentie voor Feyenoord: Charlotte FC gaat voor Rodriguez'
Logisch dat slot geen risico neemt met twijfelgevallen , helaas een hele verzwakte ploeg . Hopen dat roma een mindere dag heeft.
Prima opstelling! Ook met deze ploeg moeten we ze kunnen pakken!