Daniele de Rossi (Soccrates Images)

Soccrates Images

Nieuws

De Rossi: "Ik heb veel respect voor Feyenoord"

Van de redactie

Daniele de Rossi complimenteert Feyenoord met de speelwijze die het momenteel hanteert. De trainer van AS Roma gaf in de persconferentie in aanloop naar het duel van aankomende donderdag tegen de Rotterdammers aan te verwachten dat het een lastige wedstrijd wordt voor zijn ploeg in Rotterdam.

"Het is een team dat exact weet hoe het moet voetballen. Ik heb veel respect voor ze. Ze hebben heel goede vleugelspelers en spelen in een hoog tempo. Daarom verwacht ik ook een lastige wedstrijd", citeerde Voetbal International de persconferentie van De Rossi. Verder gaf de trainer van de Romeinen, die zijn Europese debuut als oefenmeester van de club zal maken, wijzigingen in zijn basiselftal aan zal brengen komende donderdag tegen Feyenoord.

Mile Svilar lijkt donderdagavond de doelman van AS Roma te worden in het duel tegen de Rotterdammers. De doelman keepte dit seizoen acht wedstrijden als vervanger van Rui Patricio. Vorig seizoen waren dit er vier, maar daar denkt de 24-jarige Svilar niet meer aan. "Ik denk alleen aan morgen. Of het er nu vier of acht wedstrijden zijn, daar denk ik niet aan. Het gaat goed met mij dit jaar en ik hoop dat ik morgen gewoon weer doorga met presteren", aldus Svilar op de clubwebsite van AS Roma.

De doelman van de Romeinse club merkt een aantal verschillen onder De Rossi in vergelijking met zijn voorganger en inmiddels vertrokken José Mourinho. "Elke trainer heeft zijn eigen visie en ideeën. We bouwen nu wat meer op van achteruit en de keeper staat over het algemeen wat hoger, maar uiteindelijk blijft het toch elf tegen elf."

Delen

Reacties

Hij doet net of hij bang is van onze vleugels. Stiekem lacht hij al in z'n vuistje. Maar dan zijn daar morgen Paixao en Minteh, die vanuit het niets helemaal losgaan ;-)
Off topic. Is het verhaal over Charlotte FC en Rodriguez waar? En zit hier aan feyenoord kant nog enige progressie in?
Lijkt me wel , staat er mee vol op X (twitter)
De vraag is alleen wie dat verhaal oorspronkelijk de wereld in heeft geholpen, wie daar belang bij heeft en wie alleen maar napraat 🦜

Als je een MLS club prefereert boven een CL kandidaat welke tevens een goede springplank richting Europese top kan zijn, dan zou dat mij en neem ik aan veel andere verbazen.
De Rossi " Feyenoord heeft goede vleugelspelers"
Als hij daarmee aanvallende vleugelspelers bedoelt dan heb ik toch goede hoop op een mooie avond