Primeur Bevestigd
jim-breeman-sports-photography-feyenoord-fc-emmen-5-0-19

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

VIDEO • Feyenoord bereidt LED-lichtshow voor * UPDATE *

FeyenoordTM

Een dag voorafgaand aan de UEFA Europa League kraker tussen Feyenoord en AS Roma is de Rotterdamse club bezig om de LED-lichtshow die De Kuip te bieden heeft te testen. De lichtshow maakte anderhalf jaar terug zijn intrede, maar Feyenoord maakte er zelf nog nooit gebruik van.

De KNVB deed dat eerder wel rond een wedstrijd van Oranje. De lichtshow werd vorig jaar ingezet voorafgaand aan het duel tussen het Nederlands Elftal en Gibraltar, die in 3-0 eindigde. De lichtshow die Stadion Feijenoord te bieden heeft, is ongeveer gelijktijdig met nieuwe stadionverlichting geïntroduceerd.

Hoewel het nog niet zeker is dat de lichtshow voorafgaand aan Feyenoord - AS Roma ingezet gaat worden, lijkt de lichtshow helemaal klaar voor gebruik. Hieronder de beelden van de lichtshow, gefilmd van buiten De Kuip. Woensdag aan het begin van de avond werd alles getest en in orde bevonden.

UPDATE: Voor alle supporters die zich zorgen maken over een superbowl-achtige kunstmatige sfeer: De lichtshow zal NIET ingezet worden bij opkomst van de spelers, maar gebruikt worden ter ondersteuning van het optreden van DJ The Outsiders. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Werd een keer tijd, Feyenoord kan hier veel meer mee doen. Elke (europese) wedstrijd is hetzelfde riedeltje. Hardcore op standje tinitus, leuk voor een of twee keer per jaar maar dat kennen we nu wel. Het zijn ook steeds dezelfde nummers, op het autistische af. Kap daar gewoon mee, Bootsy Paul.

Spelers zijn klaar met de warming up, en gaan naar binnen. Peter Houtman roept de supporters op om met zijn allen achter het team te gaan staan. Langzaam klinken daar de eerste tonen van The ecstacy of Gold, van Ennio Morricone. Een mega doek of zee van vlaggen op de tribune…..KLIK…..KLIK….KLIK……KLIK. Na de laatste klanken van dit meesterwerk doven de reuzen, elk een goliath ,hun lampen. De Kuip is donker, rauw. De tunnel gaat open en plots klinkt daar Enter Sandman, Metallica.

Exit Light, Enter Night.

And the crowd goes wild….
Jij was er zeker niet bij begin jaren 90?
Eerste keer de Kuip was ergens rond ‘93. Voor de verbouwing nog.
Dan weet je zelf ook wel dat Hardcore in die tijd in Rotterdam ontstaan is. Is een beetje vragen om geen hard in hand meer te draaien in de Kuip. Hoort gewoon er bij.
Hardcore prima, zoals Panic voor Marseille thuis. Maar die huis dj snapt er geen hol van. Is gewoon een usb stick met dezelfde tien nummers, elke keer. Innoveren, kom op!
Nee deze DJ keuze snap ik ook niet. Nooit van hem gehoord.
Geen herrie als Metalica in de Kuip aub!
Feyenoord krijgt serieuze concurrentie in de strijd voor Luciano Rodriguez. De talentvolle buitenspeler staat in de belangstelling van Charlotte FC. Volgens journalist Ryan Tolmich is de Amerikaanse club zelfs in vergaande onderhandelingen met Liverpool Montevideo.

Wat is hiervan waar?
Ge maakt het mee zou hij geld kiezen boven sportieve aspiraties? Het zou aannemelijk kunnen zijn dat hij naar de states vertrekt en dat feyenoord wederom achter het net vist.....
Zal me niks verbazen,zou niet de 1e keer zijn dat we telaat zijn....
Zijn wel serieuze berichten.. En radiostilte rondom Feyenoord. Ben bang voor een gebrek aan daadkracht.
Gebrek aan daadkracht? Wat een onzin, alsof ze bij Feyenoord beetje uit hun neus zitten te eten. Geloof niet alles wat wordt geschreven over DtK joh. Misschien is het gewoon een gebrek aan geld op dit moment/Liverpool die te hoog inzet en Feyenoord dit niet wil betalen
Serieus ben geen fan van Dtk als technisch directeur. Het enige wat hij goed gedaan heeft is de contracten verlengd van sterkhouders, en dat we vissen in een grotere vijver maar daadkrachtig zijn we helemaal niet.
Ik denk dat we juist wel daadkrachtig zijn. Als ze een speler willen, willen ze hem alleen voor de juiste prijs. Als dat Liverpool dalijk 16mio vraagt, dan is dat veels te veel. Is nu eenmaal zo dat wij als Fey geen risico’s kunnen nemen met transferbedragen.
Zeker ueda was ook zo lekker goedkoop wil je zeggen. Ik hoorde te kloese nog zeggen als we danilo verkopen dan halen we geen tweede spits die duurder is dan gimenez zegt genoeg.
Kan een aardig lijstje verder maken hoor, maar o.a. Gimenez nu al vergeten?
Gaan we weer gimenez komt van de scouting maar als jij wil geloven dat te kloese gimenez heeft gehaald wat jij wil. Maar waarom heeft hij dan niet meer Mexicanen gehaald als hij daar zo goed in is?
Als je het idee hebt dat Te Kloese geen invloed heeft gehad op de deal met Gimenez, volg je Feyenoord niet helemaal volgens mij
Ik volg feyenoord wel ik heb nooit gezegd dat te kloese geen invloed heeft gehad. Ik zeg dat het van de scouting komt En dat het makkelijker onderhandelen was omdat te kloese hem al kende. Precies het zelfde als de transfer van thomas van den belt met de invloed van slot.
Krijg je ervan als je niet doorpakt.duurt allemaal veel te lang
Is het dan verstandig om naar de Kuip te gaan?
Ik heb zelf epilepsie en heb met lichtflitsen en dingen zoals dit geen last ervan als je van jezelf weet dat lichtflitsen invloed kunnen hebben zou ik er even over nadenken, of eventueel dan naar de wc gaan of van de tribune aflopen om zo de show te missen maar wel naar de wedstrijd te kunnen
Zonnebrilletje mee, kan je die ook weer eens gebruiken na afgelopen maanden van regen
Ja want je komt toch voor het voetbal. Anders ga je wel naar een concert.
En waarom maken ze er geen gebruik van? Zoals laatst met de beker tegen psv en az
Geloof dat harde kern het niets vond, omdat het te veel zou lijken op wat ze in de arena doen