supporters-met-sjaaltjes

Maasboulevard

Zing mee dan • Dit kunnen we ook met 'Mijn Feyenoord'

Dennis

Exact een jaar geleden plaatste 1908.nl een artikel over supporter Joost en zijn Instagram- en X-account ‘Laat De Kuip Weer Zingen’, waarmee hij de sfeer in het stadion een boost wil geven. Door video’s te plaatsen van zingende Feyenoordsupporters van alle tijden, wil Joost zijn mede-supporters aanmoedigen om op een normaal tempo de Feyenoord-liederen te zingen.

Aan dovemans oren was zijn oproep destijds niet gericht, getuige het lied ‘Feyenoord, wat gaan wij doen vandaag?!’, dat sindsdien werd opgepikt en inmiddels is uitgegroeid tot een bijna religieuze belijdenis wanneer het massaal in de Kuip wordt gezongen. Dit komt juist doordat het in een normaal tempo wordt gezongen en iedereen de tijd krijgt om aan te haken.

Volgens ‘Laat De Kuip Weer Zingen’ smaakt dat naar meer. Nieuwste inzet van het account; ‘Mijn Feyenoord’. Net als ‘Feyenoord, wat gaan wij doen vandaag?’ leent het clublied zich bij uitstek uitstekend voor het massaal aanhaken van supporters. Dus neem de tijd, ken de tekst, zing in normaal tempo en vooral hard. Te beginnen komende donderdag tegen AS Roma.

Delen

Reacties

Eens! Dat overmatig snelle gezing, kap eens daarmee.