Primeur Bevestigd
Aleks Zekovic - Feyenoord

Afbeelding via @Aleks_Zekovic op Instagram | Edit 1908.nl

Transfers

Aleks Zeković • It's happening!

Van de redactie

Feyenoord gaat zich definitief versterken met Aleks Zeković. De 17-jarige aanvallende middenvelder viel op in Frankrijk, waar hij transfervrij overkomt van Angers SCO.

Zeković tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een jaar extra. Aanvankelijk komt de rechtsbenige Fransman met Montenegrijnse roots het onder-21 elftal van Pascal Bosschaart versterken.

De spelerskant en Feyenoord zijn condities overeengekomen, maar de medische keuring en het tekenmoment moeten nog ingepland worden. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@Bombarda staat Evander op het lijstje als Priske het word?
@Bombarda denk dat hij die idd bedoeld omdat priske met hem gewerkt heeft. Hetzelfde gevoel heb ik een beetje bij Isaksen?
Weet ik nu helaas niet, moet allemaal pas blijken na handtekening trainer
Ja, Priske heeft zich vaak heel positief uitgelaten over hem is met een marktwaarde van 8.5 miljoen haalbaar denk ik aangezien budget rond 10 miljoen ligt? Kan op meerdere posities uit de voeten. Centraal op middenveld en achter de spits
Ze kennen de naam, heb het nagevraagd. Zijn ook rapporten over. Alleen nu niks concreets. Goede speler, al mag ik ze geloven.
Hoeveel van die kids voor U21 gaan er nog gekocht worden? Leuk..kunnen talenten zijn maar maar zelden komen ze voor t 1e in aanmerking...
Nou ik heb sauer er anders graag bij.
Spelers zijn dan gewoon nog eenmaal erg goedkoop en kan je dus makkelijk wat meer missers veroorloven. En al halen ze niet (vast) feyenoord 1 kan je ze soms nog voor goed geld verkopen, zie balde en dermane. Als je er elke 3 jaar 15 haalt er zit 1 a 2 sauer's tussen en 2 a 4 balde's of dermane's dan kan het makkelijk uit en verdien je er dik op.
ook al komen ze niet bij feyenoord 1 halen
ze vaak wel het algehele niveau van feyenoord u19 en u21 omhoog wat wel weer positief is voor de spelers die het uiteindelijk wel halen.
@Bombarda heeft Feyenoord ook belangstelling gehad in Ryan Flamingo? Die lijkt nu namelijk op weg naar psv..
Interessante speler. Nu niets lopends vanuit Feyenoord rond die naam.
@Bombarda VI (Krabbendam) meld dat Priske de nieuwe trainer gaat worden en dat woensdag, wanneer Te Kloesse terug is uit Mexico ze echt concreet gaan worden. Klopt dit met wat jij hoort?
Vanaf dat moment kúnnen ze pas concreet worden. Dat is wel heel aannemelijk, ja. We gaan het zien: vooralsnog wordt er met 2️⃣ kandidaten gepraat!
Thx voor je reactie man, we gaan het zien.
Heb je toevallig ook een Twitter/X account waar je op kunnen volgen?
Nee, ben alleen hier te vinden. Vind de anonimiteit wel even prima, de rest van de show laat ik aan @FeyenoordTM. Help hem vaak en alles wat ik hoor, geef ik door.
Zijn er al clubs met interesse in bijlow,las ergens Arsenal mocht ramsdale vertrekken klopt dit @Bombarda
Dus het gaat hierbij om Priske en?
Wat mij opviel, de woorden van Rutger op X “ik kom later wel een keer met de andere kandidaat” dat wil suggereren dat die andere kandidaat, God mag weten wie, het niet gaat worden.

Hoe staan ze er bij Feyenoord in, liever kandidaat 1 maar die is lastiger te halen en daarom nog geen concreet bod op Priske?
Is echt fify/fifty zegt Feyenoord
Beslissing gaat pas echt genomen worden als Te Kloese terug is uit Mexico?
Dat is wel wat ik meermaals op verschillende platforms heb gelezen.
@Bombarda verwacht jij dat Bijlow vertrekt bij Feyenoord?
Als er een club hoger dan Feyenoord komt, is die weg
Zijn er al clubs met interesse in bijlow,las ergens Arsenal mocht ramsdale vertrekken klopt dit @Bombarda
Heel veel interesse, maar geen formele toenadering
@Bombarda Is het al bekend of Wellenreuther gaat verlengen?
Indien onze andere doelman een transfer maakt, gaat Wellenreuther verlengen!
Die gaat ook niet tot bijvoorbeeld eind Augustus zitten wachten of Bijlow wel of geen transfer maakt toch?
Klopt. Er gaat vanzelf een club komen!
Hutchinson verlengd bij Chelsea (zie fabrizio Romano), kunnen we die schrappen van de lijst? @Bombarda @FeyenoordTM
We hadden zeker belangstelling voor dit talent, maar zijn nooit concreet geworden. Dit heeft alles met het prijskaartje te maken. Chelsea zal hem uiteindelijk willen verhuren en zelfs binnen de Britse grenzen willen houden. Gaat hij een permanente transfer maken, gaat daar meer dan £20m mee gemoeid. Te gortig voor ons. We hebben nooit de race geleden. Hutchinson was gecharmeerd van onze interesse, maar daar is het bij gebleven. We gaan ons later melden voor een andere kwalitatief uitstekende rechtsbuiten.
Thanks voor je snelle reactie! Kun je iets los laten over die tweede trainer die in de race is? @Bombarda
Dat wil Feyenoord in dit stadium niet. Priske werd gelekt vanuit Denemarken? Dat zegt een hoop, niet vanuit Nederland in ieder geval…
@Bombarda

Heerst er geen irritatie dat de naam Prikse is uitgelekt bij Feyenoord? Of is dat gewoon goed werk van die ene journalist uit Denemarken.
enig idee of er nog nieuwe seizoenskaarten vrij komen voor legioenleden? wacht al een tijdje maar nog geen nieuws over gezien
Bij tijdelijke afwezigheid van Rutger (@FeyenoordTM) kunnen jullie vragen gericht worden aan dit account! Zal mijn best doen om jullie te voorzien van antwoorden.
Can confirm, jullie kunnen de betrouwbaarheid van het account @Bombarda trouwens aflezen aan het 👑 embleem naast de naam van het account. Ik meld me snel weer, focus moet alleen soms even op privé!
@Bombarda 1 vraag die iedereen bezig houdt: bevinden de gesprekken met de 2de kandidaat zich in hetzelfde stadium als van Priske?
Ja, even ver. Alleen Priske is aannemelijker
Sterkte Rut, hopelijk valt het mee!
@Bombarda, Priske aannemelijker. Is dat omdat de andere nog twijfelt of moeilijker te halen is? Vanuit Feyenoord zelf zullen ze nu toch ook wel een voorkeur hebben voor 1 van de 2, zou je zeggen. Bedankt in ieder geval!
Fijn dat ze Feyenoord o21 zo versterken maar als die promotie/degradatie zo achterlijk blijft , is het wel klote voor die jongens om te voetballen om “niks”
@FeyenoordTM wanneer is eigenlijk de 1e training voor het nieuwe seizoen of is dit ook afhankelijk van de nieuwe trainer??
Afhankelijk van de nieuwe trainer, stond in een eerder bericht
Muscat, nooit een optie geweest voor de club
Dit soort creativiteit qua scouting bevalt me wel, het heeft met Tsoungui en Sebaoui al twee heel interessante spelers opgeleverd. Wellicht dat Nadjé nog volgt en wellicht is op een iets ander niveau een gesprek met Ar'jany Martha een aardige optie. Met Hartman vermoedelijk tot de winterstop 'out' en Lopes op weg naar de uitgang, is hij een interessante optie voor de linkerflank naast de ook transfervrije Smal.
Hahahahahah, heb je potjes van hem gekeken? Is keukenkampioen niveau en jij wil hem halen als back up optie voor een ploeg die structureel wil meedoen om de prijzen in nl en een team wat cl speelt. Kappen nou!
Jij lacht je gek. Maar met jouw visie hadden we nooit Wieffer en Beelen gehaald. Meneer Oehahelua wilt alleen met geld smijten en toppers halen. Wat een geluk dat wij een wijzer management hebben.
O god daar hebben we weer zo'n typende steunzool die een mening of oordeel leest waar hij het niet mee eens is en dan in een infantiele poging om stoer te doen met een cynische lach begint en afsluit met een kreet + uitroepteken.
Ik heb nergens beweerd dat deze speler meteen een basisplaats zou krijgen maar wel dat hij 'mogelijk' een goede aanvulling in de breedte kan zijn op een positie waar door domme pech, de blessure van Hartman een grotere vacature is dan voorzien.
Het niveau van Martha is zeker niet lager dan dat van Hartman toen hij op de valreep toch bij de a-selectie van Feyenoord mocht blijven twee jaar geleden en dat bleek bepaald ook geen slechte keus. En er is van alles misgegaan bij onze aartsrivaal maar dat wil niet zeggen dat het aanbod voor een 3-jarig contract aan Martha een rare keuze was.
Maar eigenlijk geef ik je te veel eer om serieus in te gaan op je prietpraat. Mijn advies aan jou is, pak je schepje en je zandvormpjes bij elkaar en ga met de andere kleuters buiten in de zandbak spelen.
Weet je laat zitten, je geeft gewoon je mening moet toch kunnen.
Je hebt gelijk maar een dergelijk forum zou zo veel leuker kunnen zijn.
Klopt ik ben het ook vaak oneens met mensen. Maar ik ben wel gewoon eerlijk. Anders kan ik net zo goed niks typen op deze forum.
Pipo geeft water, jij doet het zelfde in je eerste paar regels, wil je even laten zie hoe gebekt jij bent ?? Hou het gewoon bij Feyenoord en zeik andere niet af...
Het is misschien robuust taalgebruik maar wel als typering van concreet gedrag en daarmee van een andere orde dan de reactie waar ik commentaar op geef. Dat is in mijn ogen een cruciaal verschil. Kritiek op gedrag is nl iets anders dan iemand afzeiken. En dat is geen nuanceverschil in mijn ogen.
Laat iedereen in zijn waarde, je bent geen haar beter. Jij bent goed in het afzeiken op een gluiperig manier, jij bent goed, applause voor je zelf.

En nu weer over naar de dagelijkse zaken, Feyenoord dus.
@010Nultien010
Je hebt schrijft laat iedereen in zijn waarde en vervolgt met een betoog waarin je schrijft "Jij bent goed in het afzeiken op een gluiperig manier". Gevalletje gespleten persoonlijkheid?
Typende steunzool is misschien robuust taalgebruik, ik gaf dat al eerder toe, maar bevat, voor wie er gevoelig voor is, iig nog een knippoog. (o.a. naar de Utrechtse conferencier Herman Berkien die de term 'steunzool' op een dergelijke manier gebruikte) iemand verwijten zich 'gluiperig' te gedragen mist elke knipoog. Ik zou het als een beledigend ervaren als het niet was voorafgegaan door je pleidooi iedereen in zin waarde te laten. Dat maakt het namelijk lachwekkend.
Gluiperig kan ik je iig niet noemen omdat je je hypocrisie zo openlijk toont dat het geen hypocrisie meer is en meer op onnozelheid lijkt. Of het dat ook is...Wie zak het zeggen?
Misschien best een idee, maar ik ga er vanuit dat Feyenoord zijn lijstjes wel klaar heeft gezien alle namen die er nu al langs komen
Transfervrij prima, maar je hebt Candelaria ook in de jeugd..., gaan die elkaar niet in de weglopen.

En waarom tekent die bij 020 niet bij?

Hoeveel tekengeld en salaris gaat hij vragen?

4 september wordt hij 21 kan je hem dan nog wel bij o21 stallen en wil hij dat wel?

Ik denk dat je met Candelaria ook een prima talent hebt wat half jaar jonger is.

Misschien 1 van de 2 aan Dordrecht verhuren zou optie kunnen zijn.
Je gooit je zelf nogal graag op de voorgrond, je praat veel, een ander mag je niet op je bullshit wijzen want dan is mr op zijn kleine pimel getrapt. Jouw gedrag kan ik uit tekenen. Hoop niet dat je thuis ook zo bent bij je vrouw al denk ik meer je man, je bent een kleine beetje een narsict of ga je me vertellen dat je adhd hebt.... Totler
En jij had het even eerder over mensen in hun waarde laten? Dank voor deze reactie die uit louter schelden bestaat. Ik hoef je eerdere kritiek die ik niet terecht maar wel begrijpelijk vond uiteindelijk helemaal niet serieus te nemen, nu je jezelf steeds meer laat kennen door je zinloze scheldkanonnades. Zo hebben we allemaal onze eigen manier om ons 'op de voorgrond te gooien'.........
Geen idee of het wat is.
Maar strategie om dit soort gasten op te pikken sta ik 100% achter.

Dan onderbrengen in u21, kkd of onderkant eredivisie
Dit is precies wat de grote clubs in het buitenland ook doen. Relatief goedkoop of gratis binnenhalen en binnen 2 seizoenen verkopen met dikke winst.
Als Feyenoord ieder seizoen 5 van die spelers koopt en verkoopt kun je zo weer 5 miljoen bijschrijven. En dat word alleen maar meer en meer natuurlijk naarmate de club ook groeiende is.

Met een beetje geluk zit er dan ook nog een voltreffer bij en loop je helemaal binnen.
Een indrukwekkende speler. Goed gescout van Feyenoord
Iemand al op wat goede informatie over hem gestuit?
@FeyenoordTM ;

Klopt dit verhaal;

Lazio heeft zijn oog laten vallen op Calvin Stengs.
De Romeinen zien in de spelmaker van Feyenoord een mogelijke vervanger van Luis Alberto, meldt de lokale krant Il Messaggero. Gustav Isaksen zou als wisselgeld kunnen dienen.
Hoop het, Stengs is te wisselvalig. Hij is eigenlijk beter vanaf rechts door zijn linkerbeen en te lage hendelingssnelheid voor 10. Een rechtsbuiten heb je meer nodig
Hij heeft iets van 8 goals en 18 assist in ongeveer 40 wedstrijden. Hij creëert enorm veel kansen en versnelt het spel vaak. Ik snap de haat op Stengs echt niet
Is geen haat, geweldige speler, maar door zijn verleden nou niet direct iemand die voorop gaat in de strijd als het lastig wordt
Ik ook niet helemaal als ik eerlijk ben
Ik weet niet of je van 'haat' moet spreken. Ik vermoed dat het meer vooringenomenheid in combinatie met onbenulligheid is.
De enige houtsnijdende kanttekening is dat Stengs een beetje te 'hybride' is, in die zin dat hij half aanvaller, half middenvelder is maar geen van beide (nog!) echt helemaal. Maar belangrijker dan dat is het feit dat hij met zijn creativiteit een enorme toegevoegde waarde is aan het aanvalsspel van Feyenoord. Feyenoord moet volgens mij ook echt alles doen wat mogelijk is om hem voor Feyenoord te behouden. En het zelfde geldt voor Timber.
Probeer te verdienen aan transfers van Hancko, Geertruida, Wieffer en Giménez en haal goede vervangers of aanvulling voor hun posities. De komst van een creatieve linksbenige rechtsbuiten, die er direct kan staan, zou de echte investering moeten zijn. Als er dan ruimte is voor een linksbenige middenvelder voor wat meer evenwicht in dat deel van de selectie, dan heeft Brian Priske een prima selectie om mee te werken.
@KeesPijl, ik blijf stiekem hopen dat Geertruida en Hancko niet allebei vertrekken. Ik geloof wel in de back-ups die we hebben voor Gimenez (Ueda) en Wiefer (Zerrouki), maar in de verdediging Geertruida én Hancko vervangen tegelijkertijd, lijkt mij erg lastig. Hopelijk levert het genoeg op als er 3 spelers van hun kaliber vertrekken en is één van de spelers geïnteresseerd om nog een seizoen te blijven. :)
ik snap die hoop wel maar de realiteit is ook dat Geertruida volgend jaar uit zijn contract loopt, terwijl Hancko misschien wel de hoogste inkomsten genereert. Als ik kijk naar cijfers en stats dan zou Vadislav Krejci een goede opvolger voor Hancko kunnen zijn. N.B. als linksbenige centrumverdediger was hij er de oorzaak van dat Hancko bij Sparta Praag vooral als vleugelverdediger speelde!
Met de ontwikkeling van Beelen en de aanwezigheid van Trauner moet Geertruida vooral voor de rechtsachter-positie worden vervangen. Puur kijkend naar de specifieke kwaliteiten die je daar zoekt zou Tsoungui alles hebben om dat te doen maar om naast Nieuwkoop alleen een speler te hebben met KKD-ervaring is misschien niet zo slim. Pedersen komt weliswaar terug maar of dat toereikend is, is de vraag. Kortom het is een puzzel maar geen onmogelijke. Een vertrek van Timber of Stengs deze zomer adequaat opvangen, lijkt mij een stuk lastiger.
Enige zwakke plek van Stengs is zijn duel kracht. Er zit niet veel gif in hem, wat een Lingr bv wel heeft . Het is begrijpelijk door zijn blessure in het verleden maar het is wel een beperking
Je hebt een punt[je ;-)] maar ik vind z'n sterke punten vele malen zwaarder wegen dan zijn zwakke. Eigenlijk vind ik dat altijd, tenzij het enige zwakke punt van een keeper is dat hij geen armen heeft.
@ Kees P: Krejci speelde toen nog op 6 in de tijd dat Hancko nog bij Sparta Praag speelde. Na het vertrek vsn Hancko is hij linie gezakt.

Linksback speelde Hancko nog maar sporadisch in zijn laatste seizoen bij Sparta Praag.
Btw Krejci goeie speler en nog maar jaar contract dus zo snel mogelijk halen voor Girona dat doet ongeacht Hancko blijft of vertrekt!
Precies ik zou hem ook echt niet verkopen
Die info heeft Feyenoord zelf ook niet, dus waar ze het vandaan toveren..
Denk dat Feyenoord dit graag zou willen
Ik weet het niet isaksen heeft niet veel gespeeld. 🤔
Ik vond die Isaksen echt een hele fijne speler bij Midtyland.
Zelf denk ik dat ze mocht priske trainer worden wel weer uitkomen bij isaksen. Heeft ook al onder hem gespeeld en allebei Deens!
Ik wou precies hetzelfde zeggen.
Van 2019 tot 2021 was Priske trainer van Isaksen.
Ik kan me voorstellen dat Isaksen weer onder Priske wil spelen. Al zal hij dann wel fink wat salaris in moeten leveren.
Zo gek is het idee dus ook niet dat Lazio hem zou willen ruilen. Maar goed, speculeren…
We hebben toch maar 70% van Stengs in handen voor 7 mln en de andere 30% ligt nog bij Nice.

Dan moet die flink wat opleveren en hoe gaat Nice met die 30% om als je ruilt met Isaksen waar Lazio ook 12 mln voor heeft betaald.

Lijkt mij erg ingewikkeld allemaal...
Is er al wat meer bekend over de samenstelling van o19/o21 voor volgend seizoen? De o19 is volgend seizoen heel groot als er niet spelers gaan afvallen. Je houdt de spelers uit de o18 en de o17 schuift wel door.