Bevestigd
thumbs-ce474436bb68ce677b317408902ee828-2000-2000

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Officieel: Pascal Bosschaart nieuwe trainer Feyenoord Onder 21

Van de redactie

Pascal Bosschaart is aangesteld als de nieuwe trainer van Feyenoord Onder 21. De 44-jarige Rotterdammer, die dit seizoen door Feyenoord werd gedetacheerd bij FC Dordrecht, volgt na de zomerstop Melvin Boel op. Bosschaart tekent een contract voor de duur van twee seizoenen.

‘Na een prachtig seizoen bij FC Dordrecht voelt dit als een mooie volgende stap,’ aldus Bosschaart. ‘Er liggen hier op Varkenoord de komende seizoenen voor zowel mijzelf als voor het team mooie uitdagingen klaar. Uiteraard blijft de hoogste prioriteit om zoveel mogelijk spelers af te leveren aan Feyenoord 1. Maar het moge duidelijk zijn dat we als ploeg ook weer voor het hoogst haalbare zullen gaan.’

De aanstelling als trainer van Feyenoord Onder 21 betekent voor Bosschaart een terugkeer op Varkenoord, de plaats waar hij als jeugdspeler een groot gedeelte van zijn opleiding heeft genoten. Via FC Utrecht keerde de voormalig profvoetballer in de zomer van 2004 terug als speler van Feyenoord 1. Bosschaart kwam als speler ook nog uit voor onder meer ADO Den Haag en Sydney FC.

Nadat Bosschaart in 2016 officieel gestopt was als actief voetballer timmerde hij in de rol van assistent-trainer aan de weg bij zowel de topamateurs van IJsselmeervogels als bij profclubs SC Cambuur en FC Dordrecht. Met laatstgenoemde club wist hij na een uitstekend seizoen de play-offs voor promotie te bereiken, waarin de ploeg nipt werd uitgeschakeld door FC Emmen.

 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vind het een aandachtsgeile billenlikker maar hier is iedereen blij met zijn aanstelling. Ik laat me graag verrassen
Gefeliciteerd Pascal, blij dat je terug bent. Deze man wil het gras nog knippen als het moet voor de club. En heeft volgens velen ook echt training kwaliteiten.
Laten we voornamelijk hopen (en daar lijkt het wel op met deze aanstelling) dat Feyenoord de O21 nou eens serieus gaat nemen en daar ook jeugdspelers laat spelen die (hoogstwaarschijnlijk) toch niet of minimaal in actie gaan komen bij het 1e elftal.
En investeren. Gelukkig gebeurt dat nu ook
@FeyenoordTM
Rutger wat weet jij van de interesse van Lazio in Stengs. Ze zouden hem willen hebben en Isaksen willen betrekken in de deal.
Voetbalprimeur meld het net, ma das nii zo’n betrouwbare, maar zag meerdere sites en bronnen het melden ook buitenlandse.
Vp. Die hebben het vanuit Italie.
Nouja waar rook is misschien wel vuur. Hij wisselde afgelopen jaar goede met slechte wedstrijden vaak met elkaar af
Dat zou een mooie deal voor ons zijn
Goed dit. Over een weekje ook de technische staf voor het eerste ingevuld.

Dan nog een paar scouts, een TD en een paar jeugdtrainers.
Weet nog wel een goede barbier 🧔🏽
Hele goede keuze.
Hier gaan we in ieder geval flink op vooruit!
Verwacht goede resultaten volgend seizoen.
@FeyenoordTM Als Santoni vertrekt bij Dordrecht, gaat Mark Ruijl dan ook mee beslissen over wie de nieuwe hoofdtrainer wordt daar?
Veel succes! Ik ben onder de indruk van FC Dordrecht!
De intensiteit, samenspel en voetbalplezier!
Getekend zonder te Kloese? Want die was naar verluidt nog op reis.
We hebben ook zo iets als teams enz he😂😂😂
Waarom doet iedereen alsof Te Kloese helemaal alleen werkt? Er zit heel veel afdelingen en werknemers bij Feyenoord hè?
Is gewoon keihard aan het werk nu