feyenoord-club-brugge-2-1-vriendschappelijk-jim-breeman-sports-photography-4

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Algerije verrassend uitgeschakeld; Zerrouki keert ook terug naar Feyenoord

Nigel

Algerije is verrassend uitgeschakeld in de Afrika Cup. Met Ramiz Zerrouki in de basis verloren de Algerijnen met 1-0 van Mauritanië. Hierdoor keert de Feyenoorder weer richting Rotterdam. Algerije was één van de favorieten voor de eindzege van de Afrika Cup. 

Zerrouki kan terugkijken op een teleurstellend toernooi met zijn land. Algerije is verrassend uitgeschakeld in de Afrika Cup. Mauritanië was met 1-0 te sterk in de laatste groepswedstrijd van de Afrika Cup. Dellahi scoorde voor Mauritanië het enige doelpunt in de wedstrijd. Ramiz Zerrouki speelde de hele wedstrijd bij Algerije. Het is voor Mauritanië de eerste overwinning ooit in het hoofdtoernooi van de Afrika Cup. 

Door de uitschakeling keert ook Zerrouki terug naar Rotterdam. Gambia werd eerder deze avond ook al uitgeschakeld waardoor Yankuba Minteh ook kan terugkeren bij Feyenoord. 

Eindstand groep D

Stand Punten Doelsaldo
1. Angola 7 +3
2. Burkina Faso 4 -1
3. Mauritanië 3 -1
4. Algerije 2 -1

Delen

Reacties

Goede voetballer hoop als Wieffer vertrekt na dit seizoen dat hij het kan overnemen.
Ik zou ook Matson van NEC graag na dit seizoen zien komen en Zeefuik van Volendam en Driouch van Excelsior wat vinden jullie hiervan??
Veel te licht. Als alles goed gaat, dan gaan we de CL weer in. Daar kan je écht niet mee aan komen zetten.
Mmmh.. comments niet erg positief.. Zerrouki kan zeker aardig ballen.. maar omdat je Wieffer al had was ie niet eerste keus, 7.5 mil is een hoop geld voor op de bank... maar laten we wel reëel zijn die jongen heeft geen 5 wedstrijden achter elkaar basis gestaan nog niet kunnen aarden met basisspelers op het veld + ook geen kans gehad om vertrouwen op te bouwen (wat waarschijnlijk het belangrijkste is voor een voetballer)
Dit is de situatie van al onze 'topaankopen'. Zerrouki moet banken achter Wieffer, Ivanusec achter Paixao en Ueda achter Gimenez. De enige aankoop die direct basis staat is Stengs, na het vertrek van Szymanski. Des te pijnlijker om te zien dat er geen goede rechtsbuiten is aangekocht.
Mooi.
Ali ken nog wel paar rondjes door dan!
Zerrouki speelde dramatisch. Ik herken sinds zijn komst niet de speler die hij bij FC Twente was. Veel van zijn duels gaan verloren. Het lijkt bijna een gebrek aan zelfvertrouwen te zijn, en weet zijn eigen fouten zelden tot nooit te corrigeren. In een wedstrijd met deze belangen een bal zo slap terugspelen. Ik heb er ondertussen nog maar weinig vertrouwen in dat hij in staat is om bij Feyenoord controlerend op middenveld van meerwaarde te zijn. Ik hoop dat hij zich nog kan herpakken, maar het lijkt er momenteel niet op. Zerrouki mag de voetbalsokken van Wieffer nog niet optrekken.
Thuis tegen Lazio en uit bij Atletico was hij heel goed, helaas is het tot dusver daar bij gebleven. Maar hij kan het dus wel als je het kan tegen deze ploegen.
Als Japan morgen verliest van Indonesië, dan ben ik ervan overtuigd dat ons transferbudget uitgegeven is aan het omkopen van deze landen.
Nou….of er die nou echt missen is maar de vraag. Leuke spits voor onderkant eredivisie meer niet.
Hoe kan je dit nou zeggen haha. Je ziet duidelijk dat Ueda een goede speler is. Wordt alleen totaal verkeerde gebruikt. Heeft daarnaast ook wat ongeluk en speelt meestal laatste 10-15 minuten samen met andere wisselspelers. Hij komt er nog wel
Minteh is vandaag uiggeschakeld en zondag weer beschikbaar. Zerrouki waarschijnlijk ook