feyenoord-psv-alexandersl-12

@alexander.santoslima

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Hartman en Stengs spelen

Nigel

Arne Slot kiest voor de sterkst mogelijke opstelling. Dat betekent dat Hartman en Stengs gaan spelen in de vermoedelijke opstelling. Morgenavond staat de cruciale achtste finale tegen PSV op het programma in de strijd om de TOTO KNVB Beker. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in een uitverkochte Kuip. 

Hartman en Stengs blijven twijfelgevallen bij Feyenoord, zo bevestigde Arne Slot op de persconferentie. Voor de cruciale wedstrijd tegen PSV is de kans wel groot dat ze gaan spelen. Als Hartman en Stengs niet spelen worden ze vermoedelijk vervangen door López en Ivanušec. Gernot Trauner is wel fit en gaat morgen spelen bij Feyenoord. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Hartman, Trauner, Hancko, Geertruida; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Giménez, Dilrosun

PSV moet het morgen in De Kuip doen zonder Veerman (geblesseerd), Bella-Kotchap (geblesseerd) en Saibari (Afrika Cup). Yorbe Vertessen heeft akkoord gekregen om naar Union Berlin te gaan. Maar hij is morgen nog wel aanwezig bij de Eindhovenaren in de belangrijke bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Peter Bosz hanteert wel een bekerkeeper. Hierdoor gaat Joël Drommel morgen starten onder de lat. 

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Dest, Boscagli, Ramalho, Teze; Tillman, Schouten, Til; Vertessen, De Jong, Bakayoko

Delen

Reacties

Vermoedelijk opstelling van het AD heeft het altijd fout