minteh

Gambia uitgeschakeld; Minteh terug naar Feyenoord

Nigel

Gambia is uitgeschakeld in de Afrika Cup. Het land van Yankuba Minteh pakte geen enkel punt in de groepsfase van het toernooi. De laatste groepswedstrijd van Gambia eindigde in 2-3 voor Kameroen

Yankuba Minteh speelde de hele wedstrijd. De Feyenoorder kwam in alle groepswedstrijden in actie voor Gambia op de Afrika Cup. In de laatste wedstrijd tegen Kameroen was Gambia heel dicht bij een overwinning. In de 85e minuut kwam het land van Minteh nog op een 2-1 voorsprong. Maar in de slotfase gaf Gambia alles weg. Kameroen maakte twee doelpunten in vijf minuten waardoor het de wedstrijd met 3-2 wist te winnen.

Nu Gambia definitief is uitgeschakeld zal Yankuba Minteh zo snel mogelijk weer terugkeren bij Feyenoord.