feyenoord-az-team-juichen

Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Alle oefenwedstrijden van Feyenoord live en exclusief op Feyenoord ONE

Van de redactie

Alle oefenwedstrijden van Feyenoord tijdens de voorbereiding zijn live en exclusief te zien zijn op Feyenoord ONE! Terwijl het EK nog in volle gang is, richt Feyenoord de blik alweer op seizoen 2024-2025.

Over twee weken start trainer Brian Priske met de selectie van Feyenoord de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onderdeel van de voorbereiding is de oefencampagne waarin Feyenoord het opneemt tegen zes tegenstanders. Voor het eerst zijn alle wedstrijden in de voorbereiding live en exclusief bij Feyenoord ONE te zien.

Het programma van de oefencampagne:
Zaterdag 6 juli, 14.30 uur: FC Dordrecht – Feyenoord
Zaterdag 13 juli, 13.00 uur: Feyenoord – KRC Genk (De Kuip)
Zaterdag 20 juli, 13.00 uur: Feyenoord – Cercle Brugge (Varkenoord)
Oefenduel tijdens trainingskamp Oostenrijk (22 juli - 27 juli)
Zondag 28 juli, 20.30 uur: SL Benfica – Feyenoord (Eusebio Cup)
Woensdag 31 juli, 19.30 uur: Feyenoord – AS Monaco

Met Feyenoord ONE ben je dus meteen vanaf de start van het nieuwe seizoen betrokken bij Feyenoord en zie je hoe trainer Brian Priske zich met de selectie voorbereidt op seizoen 2024-2025. Jij kijkt toch ook alle oefenwedstrijden live?

Lidmaatschap 
Om de wedstrijden live te kunnen kijken, moet je een Feyenoord ONE-lidmaatschap hebben. Een Feyenoord ONE-lidmaatschap kost €50,- per jaar. Leden van Het Legioen en seizoenkaarthouders krijgen 50% korting en betalen dus €25,- voor een heel jaar. De korting is te verzilveren met een unieke kortingscode die de leden persoonlijk per e-mail hebben ontvangen.
Sluit een lidmaatschap af

Delen

Reacties

Hopen dat er ook een fatsoenlijke tv-app komt waardoor je het makkelijk op je tv kan streamen, zoals Netflix bijvoorbeeld. Het is me tot nu niet gelukt om het zonder spiegelen van m'n telefoonscherm het draaiende te krijgen op het grote scherm (waar heel vertraagd met framedrops wordt getoond dan). Heeft er iemand een tip?
Ja eens! Ook voor oudere is het toch niet te doen! Hoe moet ik mijn pa nu uitleggen hoe hij dit kan zien? Tv app of in ieder geval streamen via chromecast moet wel heel snel mogelijk gemaakt worden anders stop ik toch snel met abonnement
Heb verlengd maar er is 0,01 cent afgeschreven? Meer mensen dit ook?
Ja, dat staat er ook. Dit is voor de automatische incasso om te controleren of de bankrekening klopt.
Ow niet gezien. Dan komt t vast goed. Thansk
Wat ik wel hoop is dat je de wedstrijden ergens terug kan zien. Dat kan wel met officiele wedstrijden, maar oefenwedstrijden (nog) niet volgens mij.
Dit is hopelijk een verbetering. Vorig jaar was ik naar Oostenrijk gegaan in de veronderstelling de oefenwedstrijd aldaar te zien. Die was achter gesloten deuren en het YouTube-kanaal van Feyenoord was geblokkeerd in Oostenrijk.

Nu heeft Feyenoord alles in eigen hand om ervoor te zorgen dat dit soort wedstrijden overal ter wereld gevolgd kunnen worden.
Ik betaal liever 25 euro per jaar aan Feyenoord dan iets betalen aan een VPN-leverancier om Feyenoord te kunnen zien.
Ik betaal beiden vriend! Werkt nog vaak niet in buitenland
I recommend express vpn. Tan, checked. I've been using it for years.
Thank you.
Are you fan of Smolarek, Rzasa, Szymański and Dudek? They are heroes of forever.
Raar Feyenoord als volksclub moet je hier weer extra voor betalen....
Voor wie geen seizoenkaarthouder is, moet dit geen probleem zijn. Ik vind wel dat het vrij toegankelijk had moeten zijn voor de seizoenkaarthouders, maar ik ga niet moeilijk doen over 2 euro per maand.
Feyenoord is al lang geen volksclub meer als je naar de ticketprijzen en partnerships kijkt. Dit hoort bij de ontwikkeling van de club.
Het gaat mij ook niet om die paar centen, maar ik heb gewoon moeite met het uitmelken van de supporters koe.


Hier zit nog wat melk:, de koe valt bijna dood, maar er zijn nog veel meer koeien, t zijn maar een paar tientjes hier en een paar daar. Volksclub, dat is voorbij we gaan naar sponsors en melkkoeien, Jan met de Pet: melk geven of wegwezen.