Gernot Trauner voorafgaand aan Atlético Madrid - Feyenoord | VK Sportphoto

Nieuws

Trauner sprak met Priske: "hij heeft zijn filosofie van spelen alvast gedeeld"

Van de redactie

Voor Gernot Trauner was de gewonnen EK-wedstrijd tegen Polen (3-1) er eentje van uitersten. De Oostenrijkse verdediger kopte schitterend de openingsgoal tegen de touwen, maar moest na een uur naar de kant met een bovenbeenkwetsuur. 

Dinsdag staat de ontmoeting met het Nederlands Elftal op het programma. Voor Trauner betekent dat ook een weerzien met Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida, zijn ploeggenoten bij Feyenoord. Tijdens het EK heeft hij nog geen contact met hen gehad, maar met stafleden wel. “Zij appen me steeds, ook omdat ze blij voor me zijn dat ik er alsnog bij ben. En ja, dan gaat het ook vast over de wedstrijd tegen Oranje. We staan constant in contact”, aldus de aanvoerder van Feyenoord in AD. Of de 32-jarige Trauner op tijd herstelt, is om aan te treden tegen Oranje? “Dat gaan we de komende dagen bekijken. Ik hoop het wel.”

Brian Priske
De blessure van Trauner zal ook vanuit Rotterdam worden gevolgd. Vorige week had Trauner al een telefonisch onderhoud met de nieuwe Feyenoordtrainer Brian Priske. “Eerst om elkaar te leren kennen”, zo laat hij daarover los. “Het was goed om hem te horen. Ik weet ook zeker dat we hem zullen helpen”. Trauner geeft aan vertrouwen te hebben in de opvolger van de naar Liverpool vertrokken Arne Slot. “Hij heeft zijn filosofie van spelen ook vast een beetje gedeeld. Daar heb ik wel een goed gevoel bij.”

Delen

Reacties

Zeker proberen te houden. Super sympathieke en goede prof. Kan altijd nog zijn minuten pakken zonder kapsones.
@Bombarda blijft het rustig qua transfers tijdens het EK of speelt er een hoop achter de schermen?
Hoop dat Trauner blijft. Een nestor in het elftal is altijd goed. En met de hoeveelheid wedstrijden die we dit seizoen hebben komt hij echt wel aan zijn minuten.