feyenoord-almere-city

Nieuws

Almere mist drie basiskrachten tegen Feyenoord vanwege schorsing

Stan

Voor Feyenoord wacht zondag een uitwedstrijd tegen Almere City. De thuisploeg kan daarin niet beschikken over een drietal aan basispelers, die vanwege teveel gele kaarten geschorst zijn.

Daarbij gaat het om Stije Resink, Peer Koopmeiners en Joey Jacobs, die in het duel met PEC Zwolle van 17 februari alle drie tegen hun vijfde gele kaart van het seizoen aanliepen. Dat levert hen een schorsing op, waardoor trainer Alex Pastoor het zondag zonder het drietal stellen. 

Delen

Reacties

Die gaan ook de bus parkeren net als Sparta en RKC.
Dan moeten we nu wel kunnen winnen 🤔
Toch kan het wel eens de moeilijkste wedstrijd vh seizoen worden na de vermoeienissen en teleurstelling van afgelopen donderdag.
Da’s dan weer een meevaller dat zij 3 basiskrachten missen.
Stengs zal wel fit zijn want die heeft tegen Roma zich niet te moe gemaakt… man man wat een instelling die gast denk echt dat hij in de zaal bezig is …geen enkele sliding of body check helemaal niets , in een topwedstrijd worden andere dingen gevraagd ..
Wat mij nu te binnen schiet, is dat die ontwikkeling van die Beelen dusdanig is, als we die kerel tegen PSV in Eindhoven opstellen komt die Luuk de Jong niet meer in het stuk voor scheelt de helft, ik zie het in één keer helemaal schitteren, alle negatieve gevoelens zijn bij mij weer weg, Ik denk dat Feyenoord een mooie toekomst tegemoet gaat, We zijn gewoon lekker bezig dat het zich nu nog niet vertaald in europese hoofdprijzen jammer, wacht het maar rustig af , We beginnen met de beker en daarna gaan we volgend seizoen knallen
die gasten gaan toch met 11 man voor de goal hangen, en wij vinden geen oplossing, dus wat maakt het uit of ze er 3 missen....
Normaliter is dat niet de speelstijl van Almere. Ben benieuwd hoe ze zich aanpassen.
Raad je aan om eens een pot van almere te kijken dan, die hebben na psv en feyenoord de hoogste bal verovering op het veld. Trappen alles naar voren en gaan daar hard in de duels om de bal te winnen. Geen ideale pot om te moeten spelen na deze lange pot tegen roma, maar heb er vertrouwen in.
Mooi zo! Er op en erover, ook tussen 1430 en 1615!