hartman

VK Sportphoto

Nieuws

"Als je het lastig hebt tegen de nummer zeventien, dan moet het beter"

Van de redactie

Quilindschy Hartman beleefde persoonlijk een schitterende avond in de Kuip. De speler - afkomstig uit de jeugdopleiding - werd matchwinner in de gewonnen wedstrijd tegen SC Cambuur (1-0). Het betekende voor de linksback zijn eerste treffer in het eerste elftal.

Hartman zit sowieso lekker in zijn vel na zijn sterke invalbeurt tegen Lazio Roma, zo vertelt hij bij ESPN. "Dat doet mij goed. Is goed voor mijn zelfvertrouwen en dat resulteerde in een basisplek tegen Volendam. En dan vandaag een goal". 

De matchwinner kijkt met een dubbel gevoel terug op de wedstrijd. Hartman zegt blij te zijn met de winst. "Maar als je het thuis lastig hebt tegen de nummer zeventien, dan moet het beter. Zeker als wij bovenin willen blijven staan." 

Voor nu lijkt Hartman de strijd om de linksback positie te winnen van Lopez en Bjorkan. Toch blijft hij bescheiden. "Ik doe gewoon mijn best. Concurrentie is altijd goed. Het is voor hen goed wanneer ik het goed doe, en dat is andersom ook zo."

Delen

Reacties

@FTM zijn contract wordt toch wel binnenkort verlengd mag ik hopen?
Wat een held!! Niet meer wisselen als het 1 of 2 wedstrijden wat minder gaat! De sterkste achterhoede van de eredivisie, en helemaal nu bijlow weer in vorm is!