Betrouwbaar
idrissi juichen na goal

Transfers

'Anderlecht meldt zich voor Idrissi'

FeyenoordTM

RSC Anderlecht is volgens Het Nieuwsblad concreet voor Oussama Idrissi. De 27-jarige international van Marokko is transfervrij nadat zijn contract bij FC Sevilla enkele dagen geleden werd ontbonden.

Eerder deze zomer stond Idrissi nog dicht bij een terugkeer bij Feyenoord, wat hem vorig seizoen ook huurde van Sevilla. Bij de Rotterdammers wist Idrissi zich te bekronen tot landskampioen, maar een nieuwe huurdeal ketste op aanraden van de Raad van Commissarissen af.

Nu is Anderlecht aan zet, wat zich concreet gemeld heeft voor de rechtsbenige linksbuiten. Paars-wit moet naar verluidt nog wel afrekenen met Valencia als concurrent. Thorgan Hazard, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor PSV, geldt in Brussel als alternatief.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Anderlecht heeft Hazard zo goed als binnen
Was ook eerste keus bij Anderlecht. Had de hoop dat Dilrosun zou gaan naar Anderlecht. Die kan dan nog wel naar Griekenland en Turkije.
Goede intelligente speler die het, toen hij weer helemaal fit was, prima heeft gedaan bij Feyenoord en een mooie bijdrage heeft geleverd aan het kampioenschap. Ik had hem best graag nog willen zien als backup/concurrent van Ivanusec. Maar ik begrijp de redenering van Te Kloese. Ik gun hem Valencia wel. Maar hij moet natuurlijk kiezen voor een ploeg waar hij kans maakt om veel te spelen.
Leuke speler. Ontwikkelde zich in ons kampioensjaar de laatste maanden goed, maarrrrr we hebben nu wel iets beters lopen, dacht ik zo.
Had de hoop dat Anderlecht voor Dilrosun zou gaan, dat kunnen we dus wel doorstrepen.
Alireza wil niet weg, kans dat Dilrosun weg gaat wordt ook dus kleiner.
Man man man zo sterspeler had feyenoord moeten terug halen wanbeleid😤😂😂😂😂
Waardevolle bijdrage weer. Je hóeft niet per se iets te zeggen hè…
Jij hoeft niks toezeggen he.zoek je weer aandacht kon jij je kontje niet verkopen vandaag?.Krijg steeds meer t idee dat je of gek op me bent of je bent m'n fan
Dan zou ik toch eerder gaan voor Thorgan Hazard
Want die heeft zoveel laten zien de afgelopen 3 jaar😂
Vanwege blessures niet echt nee. Maar de jaren daarvoor echt een geweldige speler. Idrissi daarintegen
De ene speler ontzie je vanwege blessures. 3 jaar lang notabene dus een gigantisch risico. Idrissi reken je af op zijn eerste seizoenshelft want de tweede was gewoon voldoende. Dan telt ineens niet meer dat een speler een geblesseerd was?
Als ik Idrissi zou zijn dan ging ik voor Valencia. Mooie club en een prachtige stad. Anderlecht is vervallen