serdar gozubuyuk

VK Sportphoto

Nieuws

Arbitrage over afkeuren doelpunt: 'onsportief spel'

Van de redactie

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük keurde diep in blessuretijd de goal van Santiago Giménez af wegens onsportief spel. Dat meldt Mikos Gouka zojuist via Twitter. 

NEC-doelman Jasper Cillessen schoot in de 95e minuut de bal tegen een stilstaande Santiago Giménez aan waaruit de Mexicaan scoorde. De arbitrage vond deze actie onsportief en keurde het doelpunt af. 'Onsportief spel', is de uitleg van Gözübüyük volgens de AD-clubwatcher.

Delen

Reacties

Ik heb het niet gezien, maar als ik dit lees maar goed ook. Had mijn humeur aardig verpest denk ik. Waaruit ik een klein beetje de conclusie trek dat een aantal scheidsrechters altijd gekleurd zijn in hun beslissingen.
Ik zie hier het onsportief gedrag niet zo Cillessen had ook nog even kunnen wachten met uittrappen. Meneer is gered door zijn status. Dit kunnen punten zijn die je tekort komt aan het einde van de rit.
Misschien moet Feyenoord, in navolging van PSV, aan het begin van het seizoen 'n scheidsrechter-dag invoeren om deze mensen te paaien en te zorgen voor de extra dubieuze punten. Deze scheids geeft 2 punten aan PSV met discutabele strafschop diep in blessuretijd en steelt er nu 2 van Feyenoord met het onterecht afkeuren goal Gimenez! De tijd dat de KNVB beweert dat hun scheidsrechters buiten enige verdenking van matchfixing staan kan wat mij betreft de prullenbak in!
Wanneer gaf serdar die dubieuze strafschop aan PSV dan eind vorig seizoen was dat namelijk aan ons Feyenoord tegen PSV waardoor Ajax meteen kampioen werd
Bewust een bal tegen een speler aanschieten is ook onsportief spel.
Tijdrekken is ook onsportief, oftewel we hadden eigenlijk de wedstrijd vroegtijdig moeten stoppen vanwege een gebrek aan NEC spelers.
Dit is een glaszuiver doelpunt. Bovendien stond Geminez met zijn rug naar keeper Cillissen en stond volkomen stil buiten de rand van het strafschopgebied. Voor dit alles kreeg hij als beloning nog een gratis gele kaart. Een waanzinnige beslissing !
Dit kan toch nooit de bedoeling zijn betreffende het interpreteren van de spelregels van onze edele voetbalsport. En de VAR ? Nog even dan mogen we ook niet meer naar de keeper kijken in het strafschopgebied. Wel mogen de spelers van NEC steeds gaan liggen met zogenaamde krampverschijnselen om zoveel mogelijk het spel stil te leggen. Zwakke arbitrage !
Omdat ie meteen floot, kon de VAR hem ook niet meer corrigeren. Al hadden ze dat waarschijnlijk toch niet gedaan, maar Cillissen stopte met keepen na het fluitsignaal. Maar het is echt een bizarre beslissing. Kost ons 2 punten, die we overigens niet verdienden op basis van het spel.
Excuus van Cillessen dat Gimenez binnen 5 meter stond ..... Ehm jij loopt op hem af...
Echt bizar, dat dit kan. Deze man mag van mij de rest van zijn leven die fluit inleveren. En nog geel geven kan al helemaal niet.

Cilessen maakt zelf de fout en wordt afgeschaft. Giménez stond daar gewoon, sprong er niet voor, niks.
Die Gözübüyuk is een ********. Santiago staat buiten het doelgebied, maakt geen beweging richting (!) de keeper... en die schiet vervolgens tegen hem aan. Is dus geen hinderen en een 100% doelpunt. Dat die afgekeurd wordt geeft wel aan wat een trieste arbitrage niveau hebben in Nederland.
Buiten strafschopgebied en die ****** keeper maakt een blunder door tegen een stilstaande speler te schieten.. Dan komt onze Cedar... met zijn domste opmerking ooit.
Onsportief gedrag.. Opsluiten die gek.
Normaal vind ik het altijd een overtreding van de speler tov de keeper omdat ze dan in de weg gaan lopen.
Maar gimenez stond idd gewoon stil dus had cillissen gewoon er langs kunnen schieten.
Voor de rest gewoon niet goed genoeg vandaag.
Giménez staat letterlijk stil en Cillessen schiet expres tegen hem aan…. Klasse scheidsie!
Die moet je verbannen om Feyenoord te fluiten
klopt net zoals Higler die krijgen wee gelukkig ook niet meer
Wie hou je over om wedstrijden te leiden van Feyenoord. Ze zijn allemaal ingehuurd door Ajax en Ziggo. Lindhout wedstrijd tegen PSV vond ik een van de weinige die een goed wedstrijd floot. Liet veel gaan omdat het een kraker van een wedstrijd hoort te zijn
Vind Van Boekel altijd wel prima fluiten.